4 defa buluştuk birbirimizin ilk sevgilisiydik beni aldattığını düşünüyorum tabi o bunu kabul etmiyor ve bunun içinde herhangi bir çaba sarfetmedi. Onunla daha çok buluşurduk ama tıp okuyordu anca o kadar vakti olmuştu bide mesafe çoktu çok mutsuzum napsam bilmiyorum sevdiyse yazar diyorum yazmak istemiyorum yazmamak en doğru sizce? Deneyimi olanlar varsa onlarla yorumda sohbet etmek istiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sana yeterli güveni vermiyor belli ki. e çaba da sarf etmiyo. kimse çaba göstermeyen biriyle birlikte olmak istemez 🤷🏻♂️ iyice düşün bu mevzuyu, bitecekse şimdiden bitsin bence.
Her şey bitti konuşmuyoruz sadece bitmiş olmasına inanmak istemiyorum gibi bir şey
ben de 3 ay önce ayrılık yaşadım, bitsin istemezdim ama ümit de yoktu pek. ilerlemeliyiz artık 🤷🏻♂️ bittiyse bitti yani, dünyanın sonu değil. günün sonunda en kıymetli şey insanın kendisidir.
Bilmiyorum bu konuda tecrübeli değilim dediğim gibi ilk sevgilim yazmayı da düşünmüyorum
ben de onun ilk sevgilisiyim zaten, doğum günümdü dün. ümidim vardı yazar belki diye. saçma bi umut ama vardı işte 🤷🏻♂️
Aslında ilk sevgilisiysen ve gerçekten sevdiyse gururlu biridir ondan yazmıyordur
son sözleri oldukça kırıcıydı ve hakediyordum işin kötüsü. ararsam rahatsız olur. yoluma devam etmekten başka çarem yok. mutluluğu için dua ediyorum 🤷🏻♂️
Bende öyle ona dua ediyorum o kadar saçama sapan bir ayrılık ona kıyamıyorum
bi şansımız vardı onu da kullandık, artık elden bi şey gelmez.
Evet inşallah yolları açık olur
dikkat et kendine
Sende
Yazma sakın bitmiş kabullen
Yazmamam gerekiyor yks çalışacağım hedeflerim var
Aferin sana
cinsellik var mı aranızda
Evet yüzeysel bişeyer oldu
bence üstüne düşme seviyorsa eksikligini hisederse yazar
Ben yks çalışıyorum senin yüzünden çalışmadım diye bir cümle söylemiştim şu an yine sınava hazırlanıyorum acaba ondan mı benden uzak duruyor diye düşünüyorum
olabilir o doktormu. hangi şehirdesiniz
Öğrenci daha okuyor aynı şehirde değiliz
bırak gitsin saba cazip gelmesinin temeli tıp okuması bende
Anlamadım
dedim aslında onu sana cazip gelmesi tıp okumasımı
Valla hiç umrumda değil ne okuduğu ben ona da demiştim eğer bir gün mesleğin için seninle birlikte olduğumu düşünürsen beni bırak diye. Zaten zengin avcısı olsam kendim kariyer diye kendimi hırpalayıp yks çalışmazdım. Ama genel olarak düşündüğün konuda haklısın çünkü arkadaşlarıma ne okuduğunu söyleyince oo yapıyorlardı canım zaten çocuğa yazmam içimde tek duam benim için hayırlısıysa olalım değilse olmayalım
yanlış anlama beni. ama. çok üstüne gitme burak ya sende kazanacaksın yüksel bölüm sen böyle düşünmezsen bile eger ciddi düşünüyorsan. ailesi engel olur
Ailesi ters bir aile değildi zaten. Aileme yakın aileydi zaten o da ne okuduğuma ne iş yaptığıma karışmayacak biriydi nasıl istiyorsan öyle olsun derdi. Tercihim hep yks çalışmak daha iyi üniversite inşallahta olur. O mesleğinden önce çok iyi bir insandı yolu açık olsun. Onu sevmeyi ne zaman bırakırım bilmiyorum çok özlüyorum üstesinden öyle ya da böyle gelcem
ilk sevgilinydi
Evet ilk sevgilim
bak başka biriyle evlensen 3 çocugın olsa bile bunu unutamazsı. hele biley sevişme tarzı olmuş aska unutamazsın çünkü ilkalar asla unutulmaz o zevk o heycan o mutluluk tarif edilemez ama sen onun ilki degilsindir
Ben onun ilki olduğuma inanıyorum. İlk tanıştığımızda her şeyi anlatmıştı uzaktan sevdiği kızı bile anlatmıştı sevglisi olduğunda anlatırdı
Olur da yalan söylediyse ve ben canım gibi inandıysam hakkım helal etmem
bişey diyemem ama çok takılma ilerde bunlara üzüldügüne güleceksin
Bilmiyorum ama şu an üzgünüm gece yazdım ona konuştuk ettik ona güvenmediğimi beni aldattığını beni sevmediğini düşündüğümü söyledim bana kırgındı içten beni suçluyorsun gibiydi bugüne kadar hiç ayrılmak istemedim şimdi ben ayrılmak istiyorum yolun açık olsun dedi o da öyle diyince tamam dedim söz veriyorum bir daha yazmicam dedim benim onu engellememi istedi engellemedim çünkü artık ne ben yazarım ne de o her şey bitti net yani geri dönüşü yok
bak bı taktik çok kötü o bilerek yaptı. sen onun peşinde koş diye. sakın yazma o yazar isterse