yeni tanıştığım ve nerdeyse hiç konuşmadığım biri kendisi
bugün geldi yanımdaki arkadaşıma bir şeyler söylüyordu ben de telefonumla uğraşıyordum öyle bir kafamı kaldırdım baktım beni izliyor o baktı ben baktım o baktı ben baktım derken en sonunda ben çektim gözlerimi biri görücek yanlış anlayacak falan diye sonra o izleniliyor hissi yüzünden yeniden kafamı kaldırdım hala bakıyor ben durur muyum asla bende bakıyorum baktım baktım sonra benim gözler dudaklara kaymaya başlayınca hemen çektim gözümü bir daha da bakmadım ama çok garip bir andı yani abaza mı, hoşlanıyor mu ya da ne bileyim tepkimi mi ölçmek istedi nedir bu? bugün başıma geldi hala etkisindeyim gözünü kırpmadan bakıyordu bir de normalde anlarım insanların gözlerinden ama bundan bir şey anlamadım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni seven, duygularının yoğun olduğu bir kişi seni izler de böyle dimdik bakarak değil. Gözü sende olur bir şekilde sağa sola hareket edersin seni izler.
Konuşması falan nasıl, yanına gelip muhabbet falan kuruyor mu? Oradaki hali tavrı önemli.
evet bir şeyler sormak için falan geliyor ve kibar gayet öyle şrfsz birine benzemiyor ama öyle gözünü kırpmadan bakınca gerildim normalde karşılıklı konuşurken falan gözlerini kaçırıyor ya da ağzıma bakıyor ama bugün böyle yaptı
bir de bazen uzaktan bana baktığını görüyorum ama bilemiyorum ya arkadaş olmak istiyor da olamaz mı? sen de erkeksin daha iyi bilirsin
Bu çocuk seni seviyor arkadaşım. Duyguları var sana karşı. İtici gelmesin.
ya ciddi misin? benim de kafam karışıktı onunla ilgili aslında yani hoşlanıyor muyum bilmiyorum ama ilgimi çekiyor neyse bakalım ne olacak
teşekkürler ♥
Senin istediğin gibi yaklaşamayacak yanına. Ona rahatlık vermen lazım. Bunun içinde onun yanına git, ilgilen sorular sor, onu tanı. Öyle öyle samimi olacaksınız.
bilmiyorum ya ben yanlış anlıyorsam belki de tanımak için bakıyor merak ediyor sadece olamaz mı?
Bugün bana bakıyordu yine ben bakmadım bu sefer. Hoşlansa bir tebessüm eder ne bileyim böyle kendi kendime gelin güvey oluyormuş gibi hissediyorum.
Alakası yok bak yabancı durma, ilgilen çocukla. Olamaz.. Bunun sende duyguları var. İstiyorsan devam et. Bak muhabbet ilerlesin, ilginii eksik etme, watsap falan bu seni sonra davet edecek dışarıya..
ya sen nasıl eminsin hoşlandığından bana açıklar mısın biraz
Hareketlerinden, sana bakışlarından duygularının olduğu net ve açık nasıl anlamıyorsun ki?
benim daha önce bir ilişkim olmadı bilmiyorum o yüzden hoşlanıyor mu arkadaş olarak mı görüyor bilmiyorum emin de olamıyorum kendimi beğenmediğim için hoşlantı ihtimali de uzak geliyor bana
Güzel bir kızsan hissetmen lazım bunu aslında..
İlişkisi olsa da kiminin anlayamayabiliyor. Bazı kızlar öyle soğuk yapıyor ki meğer hoşlanıyormuş böyle saçma şeyler de oluyor.
ben de o soğuklardanım işte 😭 o da öyle gibi
aslında içimden bir ses beğeniyor seni diyor ama dediğim gibi emin olamıyorum
Emin ol durum böyle. Sadece ilgilen ya sorular sor, onu tanı bak gör nasıl açılacak. Fazla bir şey yapmayacaksın.
Karşılık ver. Olumlu bak.
peki deneyeceğim elimden geldiğince sağol yakınmalarımı dinlediğin için ♥
Ne demek, her zaman..
Ahahah bu ne lan böyle
ay sorma ya ajdnsakjf
Okurken en sonunda heralde dayanamayıp kaş göz hareketleriyle sadece bakıştıktan sonra bi yere gidip sevişmişlerdir diye bekledim ama olmadı.
yaa neden öyle düşündün sdkfjnsdkgjnsdg
Ne bilim öyle bi anlatmışsın ki. Sonunda dayanamayıp çılgınlar gibi sevişmişler heralde diye düşündüm okurken
ama tam olarak böyle oldu çok gerildim sjdfnsdjf
senin yaş kaç onunki kaç
5 saniyeden uzun sürerse bakışma öldürmek istiyor diyor siteler ben beni öldürmesini gerekecek bir şey yapmadım ya sjdnsjf
google a kalırsa sen kansere bile yakalanmış olursun hastalıgını aratınca
orası öyle
ee sence niye baktı öyle fikrin var mı
gerçi ben niye baktım o da bir muamma ama sakdfnsaf
Hoşlantı. eğer abaza deilse yani altına yatıracak kız arayan bir tip değilse hoşlanmıştır
bilmiyorum nasıl bir tip tanımıyorum ki dün 1 bugün 2 neyse aman abaza olmasın bende onun kadar baktım neticede sdkfsdg ay aklıma geldikçe deliriyorum normalde asla bir erkeğin gözüne o kadar uzun bakamam
ama yani hoşlantı mıdır bilmiyorum öyle pek ahım şahım bir tip değilim belki tanımak istiyordur arkadaş olmak falan yani hoşlansa kötü olmaz tabi
peki yani hoşlandığı için mi bakar öyle emin misin?
aa yaş sormuşsun ben 20 o da benden 1 yaş büyük
Yani ağır karı hastası bi tip değilse hoşlanmıştır. onu en iyi çevresine sorarak öğrenirsin. bazı erkekler her buldugu karıyla yatabiliyor. sonra kıçına tekmeyi koymasın dikkatli ol
teşekkür ederim ♥
Rica ederim. mutlaka onu iyi tanıyanlara sor ve öğrenmeye çalış. çapkın bi tipse zaten her bulduguyla yatıyodur kaş göz hareketleriyle kızları etkileyerek
öyle birine benzemiyor pek ama dediğini yapıcam teşekkürler yeniden