Merhaba,
üç aydır bir Kızla tanışıyoruz. Ilk iki ay baya yoğun mesajlaşıyorduk. Hatta ikinci ayda en az 2 saat günde video görüşmesi yapıyorduk. Ikinci buluşmamızda kendisi aslında beni hiç düşünmedini, aklına gelmedimi ve sanki bir arkadaşıymış gibi duygular içinde oldunu söyledi. Bende bırakalım benim için sorun yok dedim. Ve yok devam deniyelim dedi. Sonra birdaha eskisi gibi olmadı. Yaziyorum cevap çoook geç geliyor veya hiç gelmiyor. Bir gün dedim ara lütfen beni ve aradı konuştuk yine bitirme konusunu. Kendisi yine devam edelim dedi. 2 Saatlik bitirmek için telefonda görüştüğümüz halde. 1 Ay daha oldu ve iyce kesildi görüşmemiz. Artık ne desem bilemiyorum. Kendisi geçen hafta buluşalım dedi ve geri dönmedi. Buluşmak istediği gün çok geç bir saat de işi çıkmış gelemedi. Neyse sonra yine günler geçti görüşmüyoruz. Ben yaziyorum o aklına gelirse sadece bir iki cümle o kadar. Bazen sesli mesaj atiyor yine burdayim sunu yapdim diye. Ama çok azaldı.
Neden bırakmak istemiyorsun dedim. Seninle her şey fazla iyi ve o yüzden galiba sana karşı bir şey hissettmiyorum dedi. Kafamı kurcalayan bir şey yok sende. Işin var, Alkohol yok, sıgara yok, Party yok... Namaz var, terbiye var, anlayış, merhamet ve öyle devam işte. Devam deniyelim diyor. Iyde kendisi 24 ben 29. Yani birde önceden görüşdüğüm kızda aynısını dedi ve 1. Buluşmadan sonra bitirelim senin gibisi bulunmaz ama ben çok düşündüm bir şey hissettmedim dedi. Yani boşa kürek çekmek istemiyorum. Napmak lazım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cidden amacı ne ya parada yediriyor gibi durmuyorsun hani desen o yüzden kalmak istiyor. Acaba düzenli ilişki mi istemiyo. Sorması ayıptır cinsel ilişkiye girdiniz mi hiç
3 aydı sadece görüşüyoruz. Iki kere buluştuk sadece. Parayla alakası yok bence. Kendisi çalışıyor ve ev geçindiriyor. Annesiyle yalnız yaşıyorlar. Annesi emekli. Ve çinselik olamaz bende ondada evlenmeden önce. Elim eline demedi. Düzenli bir ilişki istemiyor aslında ama oylamak içinde görüşmüyor benimle. Arkadaşımın nişanlısının ya da şimdi eşinin çok iyi bir Arkadaşı kendisi.
Ben Universtede tanıştım o dediğin arkadaşla öyle bir ortak yönümüz var.
Sana aşk anlamında bir şey hissetmiyo hepsi bu o zaman
Tamam yazdım onu zaten. Kendiside dedi. Daha nediyim. Sadece napalır böyle durumda. Ben kaç kere sordum bırakalım diye kendisi herseferinde devam dedi. Mesaj atarak bitirmek istemiyorum.
Ben kimsenin oyuncağı değilim diyip çoktan bırakırdım sen fazla narinsin seni üzerler
Oyuncak olarak görmüyor beni. Kendisi bir Prenses gibi yetişmiş evde. Baba yok küçükken ölmüş. Abileri ve ablaları babasın ilk eşinden kendileriyle fazla ilgilenmiyor. Yaş farkı fena. Kendisi 24 abileri ablaları 48in üzerinde. Yeğenleri benden büyük. Birde annesiyle özel bir ilişki var. Beraber 5 yaşından beri galiba yalnız yaşıyorlar. Ben kendisini üzmek istemiyorum. Önceden çok üzdüm insanlar oldu o yüzden bu sefer öyle yapmak istemiyorum. Beni kimse üzemez
Oyuncağı yapmış seni az gururlu ol iyi günler
Nasıl oyuncak olacağım? Görüşmüyoruz artık fazla. ya da çok az. Gurur derken? Ben kaç kere bırakalım dedim kendisi devam diyor. Mesaj atarak bitirmek istemiyorum. Derdim bu o kadar.
Bırakın direk ilerlemez
Zaten o yüzden kaç kere dedim bırakalım diye ama devam edelim diyor
Seni beğenmemiş
O da olabilir. Ama bırakalım dedim kaç kere ama devam diyor.
Karar veremiyor seçmeden ilişki yürütülür mü diye düşünüyor sen en iyisi bırak onu
Ve sordum o beğeniyorum dedi ve görüştüğümüz de gerçekten hep süzüp durdu beni rahatsız olmuştum
Yalan söylüyor kızlar sevdiğinde her türlü yanında olur
Tamam söylesin. Ben kaç kere dedim bırakalım o devam diyor. Hatta demin spordan gelmiş saatler sonra bir sesli mesaj...
Nasıl seçmeden? Zaten bırakmak için kaç kere denedim ama olmadı
Zaman geçiriyor daha iyisini bulunca bırakır seni
Olabilir bende var sırada bekleyen. Aslında mesajla bitirmek istemiyorum. Ama başka şansım yok gibi
Ne demek sırada bekleyen var
Birisi benimle görüşmek istiyor hatta resimini yolladı aracı olarak.
Ha a a siz doğulu musunuz
Yok kendisi Karadeniz ben iç anadolu. Ne alaka doğu. Başka arkadaşım üzeri geldi resim.
Ve yurt dışındayız biz
Ne alaka bizde öyle oluyor resim yolluyorlar nyyyyyssse hakkında hayırlısı olsun
Bizde öyle değil aslında. Ama bu hanım yani görüşmek isteyen konyalı ve kadın imamı ve öğretmen aynı zamanda. Mastır yapiormuş şimdi. Benim arkadaşlarımın bir kısmı hoca gibi veya Camii hocası. Son zamanlarda çok görüşdük kendileriyle onu duymuş ve benimle görüşmek istemiş. Kendisi çok başarılı bir Hanımefendi. Ben onun yanında bir şey değilim aslında onun için görüşmeye hemen evet demedim ve şimdiki kıza ayıp olmasın diyede. Ama işde sonu belli belkide ama mesaj atarak bırakmak istemiyorum
Yani dini anlamda eksiğim ben o imam ve öğretmen felsefe galiba ve tarih. Yanlışda olabilir. Ben Mühendisim ve çalışıyorum okudum işde ama dini yönden çok eksiğim ona bakaraktan bence
Olsun birlikte tamamlarsınız dindar olması iyi bnce her türlü
Mantık olarak evet çok iyi. Ama benimle olmaz bence. Şöyle diyim şimdiki kız çok etkiledi beni. 1,70 boyunda sportif çok çekingen ve sessiz birisi aslında. Ama konuştu zaman durmuyor tabii konu bulursa. Ikinci bulusmada konuştuk baya Ama sonra işte dedi aslında hiç düşmüyorum seni aklıma gelmiyorsun. Kendi kendime diyorum şımardınmı diye bilmem ne. Yani bir şey hissetmiyorum ama belki olur zamanla devam diyor. Bende kırmak istemiyorum. O yüzden deniyorum devam. Mantık yönünde hiç iyi bir durum değil aslında. Ayle karışık çalıştım yere asa yukari 30dakika daha uzak. Şimdi kaldım yere 1 saat uzaklıkta asa yukari. Annesini bırakamaz ve anneside kaldı yeri burakamazmış. Yani benim oraya taşınmam lazım. Neyse öyle iste
Zaman tanı
Üç aydır konuşuyoruz. Daha ne kadar Zaman tanıycam.