Kızın kafası karışık. Neyapmalı?

Merhaba,

üç aydır bir Kızla tanışıyoruz. Ilk iki ay baya yoğun mesajlaşıyorduk. Hatta ikinci ayda en az 2 saat günde video görüşmesi yapıyorduk. Ikinci buluşmamızda kendisi aslında beni hiç düşünmedini, aklına gelmedimi ve sanki bir arkadaşıymış gibi duygular içinde oldunu söyledi. Bende bırakalım benim için sorun yok dedim. Ve yok devam deniyelim dedi. Sonra birdaha eskisi gibi olmadı. Yaziyorum cevap çoook geç geliyor veya hiç gelmiyor. Bir gün dedim ara lütfen beni ve aradı konuştuk yine bitirme konusunu. Kendisi yine devam edelim dedi. 2 Saatlik bitirmek için telefonda görüştüğümüz halde. 1 Ay daha oldu ve iyce kesildi görüşmemiz. Artık ne desem bilemiyorum. Kendisi geçen hafta buluşalım dedi ve geri dönmedi. Buluşmak istediği gün çok geç bir saat de işi çıkmış gelemedi. Neyse sonra yine günler geçti görüşmüyoruz. Ben yaziyorum o aklına gelirse sadece bir iki cümle o kadar. Bazen sesli mesaj atiyor yine burdayim sunu yapdim diye. Ama çok azaldı.

Neden bırakmak istemiyorsun dedim. Seninle her şey fazla iyi ve o yüzden galiba sana karşı bir şey hissettmiyorum dedi. Kafamı kurcalayan bir şey yok sende. Işin var, Alkohol yok, sıgara yok, Party yok... Namaz var, terbiye var, anlayış, merhamet ve öyle devam işte. Devam deniyelim diyor. Iyde kendisi 24 ben 29. Yani birde önceden görüşdüğüm kızda aynısını dedi ve 1. Buluşmadan sonra bitirelim senin gibisi bulunmaz ama ben çok düşündüm bir şey hissettmedim dedi. Yani boşa kürek çekmek istemiyorum. Napmak lazım?

Kızın kafası karışık. Neyapmalı?