Bildiğiniz gibi herkes farklı şekilde yaşar acısını ya da mutluluğunu... Kadınlar ve erkekler farklılık gösterebilir, normaldir. :D Erkekler aşk acısını nasıl yaşar? Ne hisseder ve nasıl davranırlar? Bu konuda düşünceleriniz neler?
İnsan kıymet vermediği biri ile olma sevdiği kıymet verdiği birinden ayrılınca da acısını en dibine kadar yaşar. Ben içtim içtim içtim sonra içtim içtim tam 9 ay sürdü hiç evden çıkmadım sonunda toplam 13 sene oldu bişey değişmedi iş güç günde birkaç saat iyi geçiyor.. birkaç saatte uyurken
Merhaba, İyi akşamlar, aşk acısına inanmıyorum. Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir. Çekmedim, çekeceğimi de sanmıyorum. Sonuç olarak aşacak bir şey yoktur! 😅
Biten ilişkimin ardından illaki üzülürüm ama hayat devam ediyor her şeye rağmen ki suç benim değildir. Her daim elimden geleni üstüme düşeni yaparım...
Merhaba , Sanada iyi akşamlar. hoş geldin soruma :) katılıyorum. elbette kimse vazgeçilmez değildir. çekme zaten acı falan. hahah yani mutlu olmak varken niye kafaya takasın ki? hayat güzel. keyfini çıkarmak lazım :D
elbette hayat devam ediyor. acılarla yüzleşmek ve geride bırakmak gerekir. senden elinden geleni yaptıysan zaten yapacak bir şey kalmamıştır. olmuyorsa canı sıkmamak gerekir :D
Tercih edilmediğini anladığı andan itibaren bütün acıları biter. Fakat o acının bitmesi kadında yeni acilarin basladigi an olacaktır.. Çünkü yeri birinde eskiyi bulmaya karşılaştırmaya başlar. Yenide eskiyi bulmaz durum bu olunca da eskiye dönmeye isteği hüküm sürer.