Sevgilinin ciddi olup olmadığını anlayabilecek taktikleriniz var mı?

Sevgilinin ciddi olup olmadığını anlayabilecek taktikleriniz var mı?

Bana zaman ayırması, kıskanması, değer verdiğini göstermesi, sevdiğini iliklerime kadar hissettirmesi, saygı göstermesi zaten sevdiğini ve sallamadığını gösterir. Çok ciddiyse zaten bi iki yem atarım yerse yer yemezse ciddi olmadığını anlarım.
Merhaba,
Taktik strateji ile olacağını sanmıyorum. Sevgilinin ciddi olduğunu anlamanın yolu, ailemi alıp seni istemek istiyoruz ya da aileni alda beni istemeye gelin diyerekten olabilir...
Onun harici hareketleri mantıklı bulmuyorum. Benim başlangıcım ciddi olur. Ameller niyetlere göredir. İlişkiye başlamadan önce zaten evlilik üstüne olduğunu, evlilik üstüne tanıma tanışma sohbet muhabbet, olursa adını koyarız, olmazsa da yollarımız ayrılır...
Bundan daha ciddi bir adım düşünemiyorum 👍
Teşekkür ederim 😊
Ricalar efendim 😄
EyvAllah 🌸
sen zora düştüğünde ya da bir derdin olduğunda kendi derdiymiş gibi dertlenip elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsa ve bunu karşılıksız yapıyorsa senin için normalde yapmayacağı şeyi yapıyorsa gerçekten seviyordur ve ciddidir
Sanırım uzun vadede ilişki için yaptıklarından olabilir
İnsan psikolojisi çok değişken olabildiğinden herhangi bir şeyden anlam çıkarmaktansa uzun vadeye bakmak daha garanti olur gibi shhf
Mantıklı
Tabe😅
Hahahh 😅
Cevap
8Cevap
Bana olan sevgisinden
Davranışından anlamam. Birisini tanırım ben gelecek görüuorsam ciddiyetimi söylerim. Cevabını hareketleri ve tepkisiyle alırım.
Bana kendisine dair daha şeffaf konuşuyorsa evet. Anlarım.
Genelde cümle sonundaki harf çift değilse ciddidir.
İlginççç
Öyleee
İnternette bir tane fake olduğu anlaşılmayacak tarzda bir karşı cins profili kullanarak proaktif yürüme taktikleriyle anlarsınız.
Kimseye taktik falan yapamam. Niyetini belli eder herkes az çok zaten.. Ciddi olmayan adam vur kaç yapmak için vakit kollar, net..
Ailesine senden bahsetme tanıştırması birlikte gelecek hakkında konuşup plan yapmanız. Senin ailenle yakından ilgilenmesi
Bana zaman ayırması ve diğer erkeklere mesafeli davranmasindan anlarım
Evlilik hayali kur yanında hemen anlaşılır
bebeği gibi seviyordur
İlgisizlik zaten ilgisizse de sevgili değilizdir.
Nikah tarihini aldıysak.
Size olan saygısından anlayablrsnz
Hissederim
Evlilik mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?