Sevgilimin annesi hem çalışıp hemde evin her isini yapan bir kadın kucumsedigimden asla değil kadinin sosyal hayati yok köyde yetişmiş gelmiş evlenince pek gezmeydi kendine bakmaydi vs vs seyleri yok evden ise isten eve bir insan şimdiki ekonomik durumda herkesin calismasi gerekiyor bende destek istiyorum sevgilimden ev isinde hani ufak tefek seylerde cunku sadece ev is olursam ben kendime ve esime vakit ayiramam sonra kadinlar kendini salıyor oluyo kocasiyla ilgilenmiyor oluyo bu sebeple beni annesiyle kiyasladi annem her seyi yapiyo ev ve is vs dedi dogru degil bence yanlis bi hareket düşünceleriniz neler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBabanın ayıbı deseydin sende annene her işi yıkmış birde annenin parasına muhtaç olmuş diyemedin mi. Günümüz şartlarında kadınlarda mecbur çalışıyor çocuk ev işleri birde dışarıdaki iş peki erkek erkek sadece dışarıdaki iş öyle erkeğe kimsenin ihtiyacı yok deseydin ben hayat arkadaşı kendime es arıyorum hayat arkadaşı olmayacaksan benim hayatımdan derhal çık de.
03 Yorumla
Soran+1 yılCok ayip hem bana boyle demesi hemde annesine dedigi madem oyle niye yardim edilmiyor o kadına annesininde hatasi var oyle alistirmis yapmamasi lazimdi ama kadin ne bilsin hep boyle görmüş yetişmiş babasi ediyor yardim ama bu boyle anlamayamadim yani
- +1 yıl
boş ver adam olan karısını çalıştırmak istemez. Aman sen yorulma hayatım der iyi güzel davranır zaten ev işleri camasir bulaşık çocuk zor yani. Bence direk ayrılık konuşması yap böyle düşünceleri olan biri değişmez
Soran+1 yılYa bana diyor istersen calisma disarda hani sana kalmis diyo ama ev isine geldiginde bazen yardim ederim diyor bazende boyle sacmaliyor annesiyle kiyaslamasi cok sacma
En İyi Cevaplar
+1 yılBu çocuk annesinden ne. gorduyse hayatına alicagi kadından da böyle bişey bekliyor senle değil hayatına kim girerse bu çocuk bu tavrindan dolayı sıkıntı çeker evet dediği yanlış bi cümle senin yetiştirilme tarzın nerde buyudugun hangi şartlar altında neler gördüğün farklı sevgilinin annesi çok farklı ona diyebilirsin misal benle annen çok farklı şartlar altında büyüdük sen çocuğa gel hem çalış hem ev işleri yap diyemezsin bu da öyle ben kendime vakit ayırmayı kendimle ilgilenmeyi isterim ama iki işi aynı anda yaparsam kendime vakit ayıramam dersin sana bu cümleyi kurduğu zaman sen ne hissettiysen ne düşündüysen açık ve net bı şekilde onunla paylaş biseyleri görmezden gelme
011 Yorumla
Soran+1 yılYa evet annesi cocugu cunku yani ben ona bakıcılık edecek biri değilim cok yanlis davraniyor cok yanlis bir beklentisi var hayattan eşinden falan ben konustum dedim sen kendine hizmetli aramiyosun ben senin annende değilim ikimizde calisicaksak yardimci olmak zorundasin yani aksi halde ben sana zaman ayiramam kendime bakmaya zaman ayiramam yaptigi kiyaslama cok farkli ya koy hayatinda buyumus biriyle İstanbul'da yetismis Üniversite okumus bir kadinin dusunceleri hayata bakisi yasam tarzi asla benzemiyor kiyaslama yapmasi tamamen sacmalik ozaman bakici ariyor kendinr es degil ayip etti cok
- +1 yıl
Aslında çok sıkıntı yasamazdiniz benim de 1 hafta önce ayrıldığım sevgilimde köy hayatında büyümüş kendi aile işleriyle uğraşan biriydi asla sıkıntı cekmiyoduk sizde sıkıntı cekmezdiniz ama çocuğun bu tavrı yanlış dominant biri mi bu biraz onunla ciddi bı şekilde konuş derim içindeki duygu düşüncelerini açık ve net şekilde saklamadan söyle seni anlamayıp hala kendi dediğini savunuyorsa eğer hiç uğraşma hayatını zindan etme
Soran+1 yılYa mesele asla köyle alakali değil düşünce yapisi cok yanlis annesi gibi biri ariyorsa okumus etmis birine bakmicak ozaman cunku ben biliyorum okumus okumasa bile kendini yetistirmis bir kadin bu tavirlari cekmez benim dusunce tarzimi biliyor 1.5 senedir ozaman kendine gore birini bulcak
- +1 yıl
Kendimi senin yerine koyup düşündüğüm zaman çok can sıkıcı bi durum 1.5 sene sonra mi söyledi bunu yoksa gündeminizde var mıydı bu durum
Soran+1 yılHayir yani ilk kez boyle dedi konuda pazar kahvaltisindan cikti ikimizde calisip edicez benden pazar gunu kahvalti bekliyor bende sinirlendim dedim jkimizde calisiyoruz niye ben sana yapiyorum hep dedim benden bekliyosun yani hizmetli gibi oda sonra bu kiyaslamayi yapti işte
- +1 yıl
Bence iyi olmuş böyle bişey söylemesi eğer bilmiyo olsan hala kendini kaptırıp gidicektin bi de bu açıdan bak kadın eş kavramını çok yanlış biliyo ve düzelmez düzeldi zannedersin sadece bu yaşına kadar bunu görmüş bunu yaşamış bundan sonra da değişmez
Soran+1 yılAnne babasinin halt yemesi anne kavramini dogru bilmediginden annesi adam gibi ogretmemis es kavramını aile icindede gormediyse baba anne arasinda o iliskkiyi kadini hizmetli gormesi normal benimle tam tersi bi insan ben hani modern dusunceli biriyim ama o tam klasik turk erkosu
- +1 yıl
Ben senin yerinde olsaydım muhabbeti keserdim hayatimi zindan edemem bu konuyla ilgili bi kamyon dolusu örnekler verip konuşsanda fayda etme 7 sinde neyse. 70 inde de o dur bi insan
Soran+1 yılYa bazi keskin davranislari var hani düşünüyorum evlilikte bunlari yasasam yipranirim cok ben kendimi biliyorum hem ev hem is hafta ici ise gidicem aksam yemek bulasik hafta sonu temizlik yemek yani bana yardimci olmazsa evlilik diye bo sey kalmaz ortada ben zaten diyorum hani a yoruldugum bi is olursa senden erken ciktigim falan yaparim tabi niye yapmiyim diyorum ama o biraz degisik yorumladi zoruma gitti bilmiyorum ozaman koyden dedim annene soyle bulsun sana yani
- +1 yıl
Sana aslında hayatında nasıl bi kadın istediğini söylemiş bir kadından beklentisini söylemiş o çocuk istediğini desin sana sana bir yardım eder iki yardım eder sen bişey dediğin zaman senin yüzüne bile vurabilir ben zamanında böyle demistim diye bunu konuşmuştuk diye bak benim aileme diyebilir gene sana kalmış bişey ama ben derim ki muhabbeti kes
Soran+1 yılIsin sonu oraya gidiyor zaten baska türlü olmicak gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılannesinin her şeyi yaptığını söylerken utanması gerekirken, yardım etmemelerinden zerre utanmayıp, sen de öyle ol diyor. vay be ne yüzsüzlük. Desene sen benim 2 katım güçlüsün, kendin akıl etmen gerekirken utanmadan benim 2 kat çalışmamı mı söylüyosun? E kızım sen daha ne diye evleniyosun, çocuk bakar gibi koca kazığa mı bakacaksın?
02 Yorumla
Soran+1 yılSoyledim zaten her seyi yani yardim etmediklerine utanmiyo soylerken bana bunu diyo ben cocuk bakmak istemiyorum istersem kendim dogururum zaten
- +1 yıl
aynen öyle. eş olmak nedir gitsin düzgünce öğrensin önce.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki yanlış bir hareket annesi onu tembelliğe alıştırmış diye aynını senden bekliyor. Bence kesinlikle taviz verme çamaşırlarını falan yıkama yemek pişirme tutsun işin ucundan
05 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten inat bir insanim kimsenin cocuguna bakmak icin evlilik istemiyorum cocuk bakmak istesem kendim dogururum inada binersem hicbi is yapmam
- +1 yıl
Hakediyor bence
Soran+1 yılDaha evli degiliz 1.4 senelik iliski normalde biyere gidince cayimi vs kor ne bilim bi seyler yapar yani bana boyle demesi sinir bozdu kendine es mi ariyo anne mi
- +1 yıl
Annesi gibi birini bulsun kendine
Soran+1 yılSöyledim git bulsun annen sana dedim bitane m. l. annesinden dolayi evlilik es ve kadina olan bakis acisi cok garip olmus bilmiyom
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen dışarda para için çalışıyorsan, erkekte ev işine yardımcı olacak.
Vallahi eğlencelide olur.
Aç alttan müziği bi salata yaparsın. Sofrayı hazırlarsın, eşin yemek yaparken ne olacak.
Kölen değil ya sonuçta insan yiyeceğini yapmaya üşenir mi beya 😂17 Yorumla
Soran+1 yılDemek istedigim buydu teşekkür ederim yardimdan ziyade birlikte hayati paylaşmak asil niyet
Cevap sahibi+1 yılBen yaparım kim ne demiş umrumda olmaz.
Geçenlerde anneme cam silerken yardım ederken, babannem dediki bi tanede yazma verin bari güya beni aşağılayacak.
Bende dedim ki ozaman gel sen sil.
Benim heryerim ağrıyor ben nasıl sileyim dedi.
Bende o zaman üzerine vazife olmayan şeylere yorum yapma, biz size nasıl saygı duyuyorsak büyük bilip. Sizde artık o buyuklugunuzun hakkını verin neyin söylenip neyin soylenmeyecegini bilin.
Eskilere göre bir erkeğin cam silmesi ayıp. Ama kardeşim 1 maaşla geçim edilen. 1950 lerde yaşamıyoruz. Bir evde herkes çalışmasa düzen dönmüyor. Erdovan aşkından o nesilin.
Soran+1 yılEvet aynen oyle ya bide hani duzgun saatli sartli bi is bulmakta zor onu bulcamdw evime bakcamda vardiyali olursa daha beter oluyo düşün yani tek maasla asla dönmüyor kimse bunu düşünmüyor erkek isi kadin isi diye ayirmislar her seyi sacma sapan butun bir nesil oyle olsun istiyolar
Cevap sahibi+1 yılDüzen neyi gerektiriyorsa ona göre davranacaksın.
Zaten kadın çalışmasa el işinde vede sıkılıp herşeyi yapar gün içinde.
Bu polemiğe gerek kalmaz.
Ama şartlar iki kişinin çalışmasını gerektiriyorsa her alanda yardım edilir.
Işlerde iş değil dedğiniz gibi sürekli mobing ve tehdit vari şekilde çalistiriliyoruz. Sendikaya üye olma işten atarım. Zam isteme atarım. Mesaiye kalmak istemezsin işten atarım.
Hafta sonu tatil derler güya cumartesi mesaiye çağırırlar gelmek istemezsin yine tehdit edilirsin. Oysaki zaten hafta içi hafta sonu mesaini bir saat fazla çalıştırarak almışlardır senden.
Bide mesai ücretleri komedi fiyatlar olması da cabası
Soran+1 yılAynen oyle yani ben evde oturup kocam gelsin isten ev isine yardim etsin demem zaten kiyamam ama ikimizde calismak zorundayiz yuksek maaslar almiyoruz oyle gecinir ev ama hani niye zorluk cekelim elim ayagim tutuyo okumus etmisim evin isleyisi oyle olmak zorunda iki kiside calisiyosa mecbur yani tek kisiye yikilmaz hicbir sey
Cevap sahibi+1 yılAlıp karşınıza konuşursanız yeni fikirlere açık biri ise anlayışla karşılar.
Ama kapalı öğrendiği ile ilerleyen bir yapısı varsa ne yapsanız değişmez insanlar.
Soran+1 yılBenimle degisen seyleri oldu oyle cok dengesiz slk bi insan degil zaten onun yapmasi garibime gitti zaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYani ne var boyle dediyse. abartiyorsun bence. erkeklerin geneli bu bakis acisinda ama vogu kaybetmekten korktugu icin ses cikarmiyor. Benim annem ögretmendi, babamin nadiren salata yaptigini hatirlarim. Annem de girerdi mutfaga her isi yapardi. Buarada köylü köylü diye her yerde yazmissin, kucumsemedigini soylemissin ama küçümsüyorsun. Boyle kucumsedigin koylunun ogluyla senin ne isin var?
05 Yorumla
Soran+1 yılM. l misin benim annemde köylü babamda köylü lafi kucumsencek bi sey degil kisi biraz kendine bakmali neysen osun sen 1 ken karsindaki insani 2 3 isteyemezsin anlatabildim mi kadinlarin hatasi yapmamalari lazimmis ben yapmak zorunda degilim her seyi banane yapan yapsin zekan yetse zaten ne demek istedigimi anlardın
Cevap sahibi+1 yıliki lafindan biri hakaret. Şuanda bunu ekran fotosu alip mahkemeye versem veririm. Biraz dusunerek yaz yazacaklarini.
Soran+1 yılAynen kendi capinda takil sen anonim sitede gezerek onun bunun sorusuna cevap atip belki soru sorarak hakaret yiyosun sonra mahkemeye veririm diyosun burdaki herkes düşünerek konusmaya gelmis senin gibi git onlara cevap ver sen
Cevap sahibi+1 yılyok mahkemeye vermem merak etme. Sadece uyarayim dedim. ben vermem ama gicik bi tip gider verir. dikkatli ol diye uyari sadece.
diger konuda da biraz sert koseli olma.. evlilik karsilikli anlayis. sakin konusarak tatli dille istediklerini yaptirabilirsin.
Soran+1 yılBeni uyarmak sana kalmadi senin yazdigin seyden oturu oyle bi cevap verdim zaten normalmis gibi yansitiyosun bu tarz düşünceleri normal degil aslinda toplum yapisi o diye normal kabul edilmis dogru oldugundan degil yük sadece kadina yükleniyo calissada ayni sekil devam calismasa bi sey dedigim yok ama hep ayni yani erkek calisip gelip hanima yardim etmeden yayar dinlenir ama kadin butun gun calissa bilr gelir yine ev isi yapmak zorunda kalir evin her seyiyle ilgilenir bu senin hayatinda annen babandan oyle gordun diye normal olmuyo dogruda olmuyo
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesiyle yaşasın o zaman der dehlerim.. Kimsenin totosunu kaldırmayın, özellikle kıyas yapan insanların. O ne kadar adam peki, o senin baban gibi olabilecek mi? totoş
01 Yorumla
Soran+1 yılYani ben aile evinde rahatim beni zora sokacak bi evlilik istemiyorum zaten
+1 yılEşine yardım etmeyen bir erkekle ömür geçmez ki erkek sevdiğine yardım etmeli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence sana uygun biri değil. Ona de ki; "Seninle asla yürümez. Anana söyle, sana kendi gibi birini bulsun. Astalavista bebek!" 💋 "
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendine ikinci anne istiyorsa ayrılın. Annesi öyle bir hayatı tercih etti diye sen de o şekilde bir hayat sürmek zorunda değilsin
04 Yorumla- +1 yıl
Ve yazıklar olsun annesinin kendini tamamen onlara adamasını olması gereken bir şeymiş gibi görüp kadına bir gün bile nefes aldırmamasına
Soran+1 yılAynen öyle ozamanla bu zaman cok farkli o kadin bunu yapmaktan zevk aliyosa kendi tercihi ben hem kendime isime esime evime her seyime vakit ayirmak istiyorum bunun icinde esimin destegine ihtiyacim var hayati paylaşıyoruz sonuçta
- +1 yıl
Kadının bundan zevk aldığını düşünmüyorum. Hiç rahat yüzü görüp bir gün hiçbir iş yapmadan sadece kendine zaman ayırmış mı acaba? O rahatlığı hiç yaşamış mı
Soran+1 yılYa iste o da meçhul calismaktan baska sey bilmiyor kadin cok guzel sey calismak ama belki baska seyler istiyor bilinmez yani gezmek tozmak calisan icin zaten cok zorlasti vakit yetmiyor
+1 yılYa neden burada farklı bir görüşe ihtiyaç görüyorsunuz ki adam bakıcı arıyor gayet arkadaşı değil. Sinir oluyorum böyle adamlara.
07 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü normalde davranisi bu değil arada birakiyo insani bi sey olursa bana hazirlar eder neye ihtiyacim varsa kendi yapmak karsilamak ister ne bilim sofrada oluruz kendisi bana tabak hazirlar vs bunlari yapip bunu demesi garip oldu
- +1 yıl
Çek karşına konuş hayırdır noluyo sana de sen çalışıyorsun ben çalışıyorum inşa de eşitiz neden Evin işlerini ben yapıyorum? Benim gücüm senden fazla mı robot muyum ben? Annen Doblo birini istiyorsan kapı orada bir saniye bile benimle kalma.
Net olun - +1 yıl
Annen gibi*
Soran+1 yılBen gayet net oldum ona beni begenmiyosan kapi orada dedim ben kendimi kimseye seni gectim ailene cevrene begendirmek sevdirmek zorunda degilim begenmiyosan annene soyle bulsun sana koyden bitane kole dedim daha ne diyim benim tavrimi cok iyi biliyo bunun ustune benimle olup bana laf etmesi normal degil yani
- +1 yıl
Laf ettiği an alıyor ilişkini yıpranmana değmez. Zihniyeti belli aşağı yukarı
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Ayrıl*
Gizli Üye(36-45)+1 yılBencede yalnıs. Her insan farklıdır ve siz onun annesiyle aynı yaşta da değilsinizde baştan aşağı yalnıs bir durum. Siz onun annesi değilsinizki. Ve herşeyi tek bir insandan beklemekte yalnıs. Rahata alışmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılHem çalışmamı isteyip hemde evde ayaklarını sehpaya uzatıp yatacaksa 2mizden biri o evden gider
01 Yorumla
Soran+1 yılCalismami istemiyo yani bana kalmis nasi istersen diyo bende dedim calismazsam zaten evin her isini yaparim ama calisirsam paylasmamiz gerekir yardimin gerekir ben bunu dedim
Sakın sakın onunla olma buna alışan daha beterini daha fazlasını ister ve bunu hep söyler aklı yok o kadınların da hem çalış hem evin işini yap
00 YorumlaO zaman bir eşe değil anneye ihtiyacı var umarım onunla evlenmezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru dedin es degil kendine anne ariyor
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılYani sonuçta o öyle görmüş ama sende haklısın bilemedim
01 Yorumla
Soran+1 yılYa evet bu durum var o oyle gormus ben boyleyim farkinda bunun aslında seydir yani biyere gidince falan her seyimi hazirlar eder oyle gocunmaz bana bi sey hazirlamaktan sadece bu konuda neden boyle yapti anlam veremedim
Bana öyle bir şey yapsa bende babamla kıyaslarim üzülür
00 Yorumla
+1 yılSonuçta o çalışsa da yılların ev hanımı, yani tecrübesi var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 sene sonra tam istediğiniz gibi olacak her şey. Hiç bir iş yapmayacaksınız. Erkekler de sizinle evlenmeyecek.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme meraklisi degilim zaten
Cevap sahibi+1 yılO zaman evlenmezsin olur biter. Sevgilin seni senin evinde becerir gider. İşler yine sana kalır.
- +1 yıl
Bu yorumun altına imzamı atarım bir kadın olarak.
Hayır asla, anne annedir, sevgili sevgilidir adı üstünde
00 Yorumla
+1 yılBu erkekler niye hep anne kuzusu
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sanki bizi dogurmadilar s. ctilar gibi bir haller
- +1 yıl
Anlıyorum seni benimkide bana eve gec geldiginde haber vermeden kizmistim bana herkes anne olmaz sen kizarsin annem oglum bisemi oldu diye sorar dedi 😂
Soran+1 yılHepsi dengesiz ya bizim anamiz babamiz yok sanki sinir oldum 🤣
- +1 yıl
İngiliz kraliyet ailesi mensuplari sanki mubarek 😂
Soran+1 yılEvet ya bi görsen sanki hepsi İngilterede egitim gormuste gelmis İstanbul'a yerlesmis gibi tavirlar istekler tovbe ya 😂
+1 yılHata sende catir catir soyliyevektin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe hata sendesi ben zaten konusuyorum bilmesine ragmen boyle diyor
yanlış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sevgiliyi çöpe bırak
00 Yorumla
+1 yılHayır değil. Ayrıl
03 Yorumla- +1 yıl
Anasıyla evlensin
- +1 yıl
Olay şu. Erkek çalışıyorsa ve kadın çalışmıyorsa evet kadın ev işini çekinmeden yapabilir. Ama iki tarafta çalışıyorsa işler paylaşılmaşılmalı. Veya atıyorum çocuklar var. Kesinlikle ev işlerine erkek de yardım etmeli. Bir erkek şunu hayal etsin (iki çocuğunu zar zor uyuttun. Kalkıp evi temizlemeye karar verdin. Viledaya suyu hazırladın süpürmek için makşnayı çalıştırdın. Tam makinayı çalıştırırken bebeklerden birisi uyandı altına yapmış çocuğun altını değiştirmeye içinn açtın. Tam o sırada diğeride uyandı çığlık çığlığa ağlıyor. Daha çocuğun altını zor değiştirmişsin ikisi de ağlıyo açlar. Mama yapıuorsun bir yanda da onlar da yanında susturmaya öalışıyorsun. Kapı çalıyor. Kargo geliyo vb. Aynı zamanda çok tuvaletin geldi. Bebeklerden birine mama yedirirken diğeri mama sandalyesinde ayağa kalktı tutmazsan düşecek falan filan. Hele bide hastalarsa) bu senaryoda kimse sizin evinizi temizleyip, akşama yemek hazırlayamaz. Sorumluluk almayı bilmiyorsanız evlenmeyin ananızın evinde kalın
Soran+1 yılEvet evlilik demek bu zaten ama geri kafali insanlar bunu anlamiyor baska yerlere cekiliyor cogu sey ataerkil bi toplum oldugumuzdan dolayi olayi cok yanlis anlamislar her zamanki gibi gecmisten gelen bi sey kirilmaya basladi da tam degil
+1 yılDoğru
08 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapiyosun tamamen boyle dusunduren ne yediginizi agziniza mi verelim s. ctiginizi mi temizleyelim hayırdır
- +1 yıl
Yazık bu terbiyeyle sen çok yaşamazsın
Soran+1 yılSen cok terbiyelisin ondan esin olcak insanla anneni bir tutmaya meyillisin hadi abicim
- +1 yıl
Boş yapma c@hil anne düşmanı kezban
Soran+1 yılC. hil b. yinsiz insanlarla konusmuyorum ya sen kendine bak sonra millete kezban dersin anne kucagina canim hadi buyutsun seni olmamissin çünkü.
- +1 yıl
Bu atar ne bacım görende anama düşkün olmasam koynuma girmeye aday sanacak. Sen kendine ve cevrene bak millete laf söyleyene kadar
Soran+1 yılOyle lanse etme ozaman insanlari anne dusmani neden olayim benim anam babam yok sanki erkeklerde bu var iste sanki bi sizin ananiz sizi dogurdu bizimkiler bizi s. cti anne düşkünlüğü baska sey bagimli olmak baska sey erkeklerin cogu bagimli abicim sen ustune alinir misin bilmem ama cogu öyle sevmek düşkün olmak baska sey bagimli olmak baska ayirt etmek lazim...
- +1 yıl
Olayın aslını anlatayım. Bir erkek annesinin evinde iken yemek yapmaz bulaşık yıkamaz temizlik yapmaz ütü çamaşır felan uğraşmaz. Evlenince de annesinin evindeki rahatlığı ister. Eşini seviyordur ilgilidir evine yardım eder o ayrı. Ama annesinden kötü yemekler yapıyorsan aç kalıyorsa veya sadece mecburiyetten yeyip eziyet çekiyorsa mutlu olmaz. Annesi evine gelebilir o annesine gidebilir telefonda konuşabilir bunlarda da sorun yok ama sadece seks yapıyoruz diye seksi kadın silah olarak elinde tutuyorsa ve annesinin evine göre tabiri caizse erkek eziyet çekiyor hiç bir şeyden keyif almıyorsa o evlilik uzun sürmez ya tartışmalar olur ya da boşanma. Umarım anladın demek istediğimi. Bana gelirsek ben geçmişte çok kızla tanıştım ve bir çoğu annemi tanımaz annem hakkında bilgisi yok hatta tanışmanın ilk anında bile bana annemi kötüledi. Eee benim yıllarca bakan yemeyip yediren 9 ay karnında taşıyan benim için doğum sancıları çeken kadına neden bir kız için düşmanlığım olsun ki. Ben annemi kimse için silmem aksine de ona olan sevgimi saygımı asla yitirmem. Bir kızda erkek için annesini babasını silmemelidir. Neyse yorum yapıp yorulma hadi iyi günler.
Çok saçma ne alaka anne ile sen falan
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnesinden 29 sene oyle gördü diye benide kadinla bir tuttu deli mi ne bende cozemedim ne alaka
Soran+1 yılKendine anne mi ariyo es mi ona karar versin once
Soran+1 yılAynisini dedim yani nasi biri oldugumu biliyor yeni tanismiyoruz huyumu suyumu bilir nasi bi evlilik es istedigimi bilir cok merakliysa anasi gibi birine git anan bulsun dedim ozaman
+1 yılBunun sonu yok evlenince daha kotu olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı.
+1 yılTerket
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değil
00 Yorumla
+1 yılayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDogru değil
00 Yorumla Yanlış tabi
10 Yorumla
+1 yılYanlış
10 YorumlaAyrılma sebebi
00 Yorumla
+1 yılayril cabbuukkk
023 Yorumla
Soran+1 yılTiksindim bi zaten saçmaladı
- +1 yıl
dur hemen yaw yuva yıkacaksın
- +1 yıl
yikilsin boyle yuva ya. cocugun kizi calistirmasi en basinda sacma zaten, bi de annesini calistiriyor ulan sen kendi evine bakamiyosun ki. birak kizim o cocugu ya
Soran+1 yılYa ailesinde herkes calisiyor bende calismak isteyen biriyim okudum ettim yani tek maaslada gecinmek zor simdi yani ikimizde ayni seyi yapcaz sonucta ama isleri bolmeye gelince boyle dedi igrenc bi kiyaslama yapti
- +1 yıl
çocuk çalıştırmıyor ki.. kendi istiyormuş ekonomik sebeplerden...
Soran+1 yılO bana birakiyor ister calis ister calisma diyo bende dedim calismazsam zaten evdeyim yapsrim yani ama calisiyo olursam destegin lazim her seyi tek basima yapmaya kalkarsam yorgunluktan ne kendime ne sana vakit bulamam dedim
- +1 yıl
kizim burada cocugun yaptigi en buyuk hata annesini calistirip yuva kurmak, uni mezunu olduysa anasini rahat cikaracak once, sonra sana oyle bi kiyaslama yapmayacak... boş ver o cocuguu
- +1 yıl
hakan cocuk annesine de bakmiyo... bi dusun istersen?
- +1 yıl
kıyaslama yapması tabi saçma ama konuşulup haledilebilecek bir durum eğer arada aşk varsa tabi
Soran+1 yılKadin yasli degil evdeki herkes çalışıyor oyle bi düzenleri var kadin istemese çalışmaz hep calisiyor kadın kimse zorlamiyor asla ama o kadin yani hem calisip hemde ev isini yapiyo cunku bastan beri oyle gelmis baska bir sey gormemis bilmiyor kadin simdi beni onunla kiyaslamasi hic dogru degil
- +1 yıl
hayatim aranizda her seyi cozmus olsaniz dahi, cocugun sende annesini aramasi sacma. yani seni boyle bi seyden elestirmesi kalbini kiracagini dusunmemesi bile kritik derecede kotu bi durum. normal hayatiniz cook cook mutlu degilse bence bi dusun
- +1 yıl
bak okadar mesaimiz var beni yanlış anlama ben çocuğun yaptığını doğru bulmuyorum iğrenç bir şey insanları kıyaslamak... ama konuşulabilir farkında olmaya bilir ha ısrar ederse tekmeyi vurursun yaani yine söylüyorum aşk varsa arada öyle hemen yıkılmaz ilişki şans veirlir
Soran+1 yılYa tabiki oyle ama yaptigi kiyaslama asiri igrenc bu sefer kendime bakmasam onunla ilgilenmesem iliski kotu olur bozulur ben senin hizmetcin degilim annende degilim dedim ayip etti cok
- +1 yıl
iyi demissin kizim, uzerine gelirse ozur dilemezse at bi kenara. bulursun daha iyisini gencsin.
Soran+1 yılBazen diyor yardim ederim tabiki bazen boyle yapıyor normalde hani yardimci olur disariya kahvaltiya gittigmizde falan hep bi seyleri onume kor cayimi doldurur falan ama boyle demesi ne bileyim garipsedim annesiyle ben tam tersim bunu biliyor ozaman en basinda istemicekti
- +1 yıl
gizli kullanıcı bak ilişki hemen bitirilmez tanıyorsan aşıksan bazı eksiklerini hatalarını düzeltmesi için şans verecek yardım edeceksin emek harcayacaksın yani ilişkiye... baktın olmayur sonra ayrılığı düşün
Soran+1 yılHer seyi falso adamin yani seviyoruz ama hani bana gosterselerdi basinda boyle biriyle evlenir misin evlenmem derdim klasik turk kafaai geri kafalilik var ailesindede kendisindede
- +1 yıl
sana karsi yine iyi davraniyormus aslinda. git ozur dilettir cocuga boyle seyleri kaldiramayacagini soyle.
- +1 yıl
okadar mesai var bu soran bizimle eğlenir mi bi öyle diyor bi böyle
Soran+1 yılHayir eglenmiyorum hani bi oyle yapiyor bi boyle yapiyor kendisi davranışlarını diyorum size sadece cunku bende zorlandim şu an oyle davranip boyle diyen adam bilemedim
- +1 yıl
ne bileyim hakan manitasi sensin sonucta... olmasan o kadar suredir burada olmazdin bence xdxdxd ama soranin son attigi da harbiden simdi soylencek is degil, kizim ailesi o kadar kotuyse zaten hic birlikte olmamaliydin ayril cabukk
- +1 yıl
ne manitası ya saçmalama soruya bakayım dedim senin kullanıcı adın dikkatimi çekti yazdım bende...
- +1 yıl
dogrudur hakan... gizli soran arkadas da ozelden yazarsa daha rahat yardimci olurum
Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. dogru degil
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?