Eski sevgilinin numarasını rehberinden siler misin, silmez misin neden?

#DeliMavi
2 Ağustos 2023
Eski sevgilinin numarasını rehberinden siler misin, silmez misin neden?

#DeliMavi
2 Ağustos 2023
Geçmişte yaşanılan iyi anılar ve muhabbetimden dolayı silmem ama aramam ya da yazmam da. Ararsa açarım ama o ilişkiyi zaten mantıklı sebeplerden bitirdiğimiz için sıkıntı olmazdı. Bir insanı hayatından kesinlikle yok etmek, engellemek silmek bana kinci bir davranış olarak geliyor. Yani o insanı sanki öldürmeye çalışıyormuşsun gibi. Sonuçta farkı kalmıyor.
Numaranın asla hafızamda yer etmesine izin vermem ve silerim.
Yanlışlıkla aramış ve mesaj atmışlığım var. hem yanlışlıkla arama işini ortadan kaldırmak adına hem de iletişime geçmenin önünü kesmek adına numarayı silerim.
Özellikle yeni bitmiş bir ilişki ise ve duygu besliyorsam benim sağım solum belli olmaz aklıma eseni yapma potansiyelim var gece gündüz fark etmeksizin.
Silerim tabii ki. Eğer numara o rehberde durursa mutlak bir gün iletişime geçmek ister insan. Bunun önüne geçmek adına numarayı silmek her zaman en sağlıklı karar bana göre.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bitmişse numaranın durmasına gerek yok.
Onu numarasıyla birlikte sildim
En güzeli annem
Cevap
27Cevap
Merhaba,
Eski sevgilimin numarasını silerim. Eski sevgiliye herhangi bir şekilde ihtiyacım olacağını sanmıyorum. Gereksiz yer kaplamasın ki gördükçe sinir olurum! 😅
Hayatımdan ban. Ne numarası, ne adı, ne izi kalır.
Evet silerim.
Bircok kisiden Şu an tepki gorecegimi bilsem de cvp vericem bu soruya 😝😝
Hayir silmem tabiki. Cogu sevgilimle ayrilsak bile arkadas kalmayi basardigimiz icin arada bir nadir de olsa arar hal hatir sorariz. Eskilerden bir ses duymak her zmn ii gelmistir 🥰
Çok uzun bir süre silmedim. Özel günlerde de yazardım hatta. Yani bayram, doğum günü falan gibi. Ama sonra hayatında başkası varsa bunun yanlış olacağını fark ettim ve hem numarasını sildim hem de yazmayı bıraktım.
Silerim.. Durmasının gereği yok çünkü.. Ezberlememişsem yanlışlıkla ararım falan, tehlikeli durumlar..
Bir süre silmedim çünkü yapamıyorumdum. Sonra ümitler bitince sildim. Geri dönse sıfır tolerans... Ararsa açarım ama bir kelime etmem. Telefonu açık bırakırım telefondan uzaklaşırım. Kendi kendine konuşsun dursun. Bitti.
Ayyy ne gaddarlik, ben olsam dellenirim 🤦🏻♀️
@wkertenkele Yalanları, bencillikleri ve sanki hiç var olmamışcasına çekip gidişi...
Hastalıklı bir ilişkiydi sonradan anladım... Buna rağmen hep dürüst hep iyi oldum... Her kötü anında yanında oldum her daim mantıklı adımlar sundum. Ama o bir kere bile yanımda olmadı. Ne yaşadım neye inandım hâlâ anlayamadım. Tek anladığım beni haketmiyor olması... Kaç kere ayrıldı geri geldi. Ama bu sefer kıymeti kalmadı. Hürmeti yoktu sevgime... Daha neler neler... Neyse benim için artık o tarih oldu. Bir kaç ay sonra hatırlamam bile kendisini...
Silerim tabi ki eski sonuçta o benimkini siliyor da ben neden silmeyim silmediğimi anlarsa hâlâ unutamadığımı sanar havalara girer o kadar şeyi yapmış beni üzmüş bir insanı tutmam.
Silerim abla hatta engelliyorum.
Engellemiyordum önceden salça oldu bir kaçı o günden sonra engel
Ayrılma durumumuza bağlı. Ben ayrıldıysam silmem ama o ayrıldıysa silerim. Ben ayrıldıysam sevmiyorumdur muhtemelen arama ihtimalim de yok
Ezberimdeyse silsemde silmesemde bir anlamı yok durabilir
Silerim eski adı üstünde nede dursun ki iletişimi tamamen kesmek lazım her türlü
Silerim çünkü silmezsem her gördüğümde acabalar aklımı karıştırır
Bir lazım olur umuduyla görüşmediğim birinin numarasını telefonumda tutmam.
Evliysem ilişkim varsa silerim
Sadece hayatımdaki insana degil kendime büyük saygısızlık olur
Silerim. Rahatsızlık veriyorsa engellerim. Çünkü artık hiç bişeyim değil neden dursun ki
Djhd eski sevgilileriminkini sildim simdi eski eşiminkini sildim hatırlatıcı oldu
Eski ne de olsa niye silmiyim ki bitmis bir ilişki sonuçta. Rehberimde niye tutayım numarasını
Eğer kötü ayrılmadıysam silmem suratımıza dahi bakamayacak şekilde bitmiş ise silerim.
Saniyesinde silerim. Silmeye karar vermişsem bitmiştir demektir.
Elbette silerim. Kalması için bir sebep olsa yanımda olurdu zaten.
Belki arar diye silmiyorum. Ararsa reddetmek için. 🤣
Hayatıma biri girerse silerim ve engellerim.
Onun aradığı hattı sildim hayatımdan, numara ne ki? Zırt pırt arıyordu.
Her şeyini silerim çünkü kalbimden silmişim daha geçerli sebep yok sanırım
Silerim. Rehberimde fazla kişinin olmasını sevmiyorum.
Yeni sevgili yapasıya kadar durur yaptıktan sonra silerm dkdkdk
Eskilerle zaman kaybetmek yerine yenilerle oynarım.
Benimle geçmişte bağlantısı olmuş şu an ise hiç bir bağlantısı yok. Tabii ki silerim.
Cevap kısa ve net
Onu seviyorsan silmezsin , kendini seviyorsan silersin
bazen üşeniyorum silmeye çok önemsiz görürsem.
Tabi ki silerim çünkü kalması için hiç bir sebep yok
Çoğu insan sevgilisinin numarasını ezbere biliyor zaten bence oyuzden çokta önemli değil silip silmemek
Cok onemsemiyorsam onu dursun durmasin umrumda olmaz ama baglandiysam o kisiye silerim çünkü yazma ihtimalim oluyor hep
Ölmeyen birinin rehberde duran ismide can yakabilir
Ezberim kuvvetli unutmam
silerim ne gerek var kalmasına
rehberden silerim aklımdan silmem 30 senemi alır
Evet ihtiyaç duymam.
Silinmeli, her zaman, engellenmeli
Hattimi degistiririm sorunlu oluyolar
Olsa silerim ne gerek var kalabalığa ki
genelde silmiyorum arayamasın diye engelliyorum
Kullanılmıyorsa elbet silinir
Ben unutuyorum tenezzül etmiyorum
Silerim, engel atarım geri dönüşü olmasın