Bence sade nikah
Sade nikah
Düğün
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence sade nikah
Sen bedensel engelli olduğum için zaten düğün yapsam da oynamak gibi bir şansım söz konusu olmadığı için bir de zaten düğün olaylarını karşı gibi olduğum için, eğer hayatıma girecek olan kadın ya da ailesi düğün olmadan sadece nikahla incilik yapmak isterse buna saygı duyarsa Ben de aynı şekilde çok mutluyum saçma geliyor bana insanların birçoğu önceden altın bilezik vesaire taktığı için sırf bu yüzden düğün yapmayı tercih ediyor hak veriyorum, düğün olmadığında sadece nikaha gelip taka takmak isteyen insanlar olabilir.
Yani herkes güzel düğün ister lakin tercih meselesi m. Benim bakış açım günümüzde aile/sülale ilişkilerinin bile iyice suni olduğu donemlerdeyiz. Bu yüzden düğün yerine sevdiğim kişi ile güzel balayını ya da o para ile kendimize iyi geleceğini düşündüğünüz şeyleri yapmayı planlar, bize daha iyi gelecek şeylerin peşinde olurduk.
düğün istiyorum. şatafatlı olmak zorunda değil. ailelerimiz arkadaşlarımız yakınlarımız gelsin göbek atalım, içelim eğlenelim. sade nikahla gitmek istemiyorum ha o da olur para olmaz mecbur kalınırsa tabi
Şatafatlı nikah
Cevap
32Cevap
Hiç sevmiyorum düğünleri..
Düğün sevmem
Zaten evlenecek değilim de, hani evlensem de düğün yapmazdım da,
Şu devirde hala düğün yapanların görgüsünden de şuurundan da şüphe ediyorum artık.
Ben sade nikahtan yanayım kendi dugunumdede öyle yapmak istedim ama aile ve karşı tarafın ısrarları ile düğün yaptık ama abartmadan tekne düğünü sadece en yakın akrabalar davetiye bile basmadik
Elon Musk Zuckerberg gibi adamlar bile üç beş kişiyle organizasyon yaparken bizim üç gün üç gece düğün yapmamız. Kız istemeye meşaleler ile audi bmw mercedes ile gitmemiz adsfsdd
Sade nikah sonra da eve git oh mis. Ne gerek var düğüne masrafa o paraya tatil yaparım 😂
Bence sade bir nikah ama halay çekmek için çıldıran binden fazla akrabam var eğer düğün yapmazsam beni idam mangasının önüne atarlar o yuzden mecbur çok büyük bir düğün yapicam
Minnak bi nikah kafi. Bütün parayı düğüne yatırmanın ne gereği var? Onun yerine uzay gemisi al daha iyi
O kadar akrabaya taktıgımız yarımlar paraları nasıl topluca bir zahmet düğün olsun oynucaz diye gelip takarlar 😁🤣
Düğünü sevmem sade nikah iyi
Düğünde harcanılan masraf balayında harcarsa daha iyi insan hayatında bir kere evleniyor
sade nikahtan kalan paralarla tatil araç ev eşyası vb. yerlerde kullan kimseyi memnun edemezsin.
Düğünleri sevmiyorum sadece çok sade olabilir
Sade nikâh daha iyi. Düğün gereksiz geliyor bana.
Sade nikahda olabilir şatafatlı düğünde kaşrımdkaine baglı
eğer ki tam istediğim gibi 4 4 lük biriyse düğünde yaparım şenlikde yaparım uçağın içinde nikahda yaparım ama öyle değilse normal nikah yaparım
şatafatlı düğün nasıl oluyor ortada dolaşan kimin belli olmayan çocuklar, diğer tarafta fazladan pasta almak için kapışanlar falan ayyy bunaldım.. en iyisi sade nikah
Sade nikah benim için yeterli
düğün kadar şataraft istaf gereksiz bir şey yok ya. çok boş bir şey hiç bir zaman anlam veremedim.
En iyisi nikah
Birkaç arkadaş ile de kına gecesi tamamdir
Ayn öyle
Paramızın durumuna göre değişir, gerek görmüyorum şatafatlı bir düğünü.
Nikah sonrası güzel bir mekan alın size eğlence
Nikah en iyisi
Düğün çünkü gelecek altın çoksa değer
#Mirliva
Tercih meselesi aslında ikiside çok güzel
Şatafatlı düğün istemem ortası olsun
Bu devirde düğünü gereksiz görüyorum artık.
Düğün olmadan olmaz moruk
Sade nikah yeterli..
Paraya bağlı.
Nikah knk paramız yok
Ağa beeee knk parayla alakasi yok aslında çok şükür ikimizin durumu var ama istemiyorum mesela o paraya bı balayına gitsek eğlensek daha güzel olur bence
Bizim yok lan ahsbjs olup da yapmamak daha havalı ve mantıklı ama. Olsaydı da istemezdim zaten bir sürü stres gerginlik de cabası.
Aynen öyle snjsjsj
Sade Nikah
Sade ve öz olmalı
sade nikah iyidir
Güç neye yetiyorsa onu yapmak lazım
Sade nikah
Sade nikâh
Sade nikah
Düğün insanıyım
Düğün tabiki olmalı
Sade nikah
Sade nikah en iyisi