Ne yazık ki yeri geldiğinde Kadın Erkek eşit diye bağırırlar, yeri de gelince Erkeksin yapacaksın olur...
Parası benden çıkmadıktan sonra bende herşeyin en güzelini bilirim. Düğün neymiş yaaa Kır düğünü olsun, yok yok Space X ile Aya gidelim orada yapalım dünyaya karşı.
2 -3 saatlik eğlence için o kadar masrafa gerek duymuyorum. kendim de oynamayı sevmem başkaları da eğlensin diye masraf yapma taraftarı değilim. düğün masrafı yerine yeni yerler gezmeyi ya da başka bir ihtiyacı almayı tercih ederim. nikah bana göre daha sade ve asil.
Sadece görseldeki kırmızı kurdeleli altınları görünce bile anksiyetem tuttu. Çocukların pistte fıldır fıldır dolandığını görür gibiyim. Bir yandan yanar dönerli ışıklar ve rahatsız edici ses sistemi. Bunlar bana kötü bir kabusu anımsatıyor. Nikahla şenlenelim.
Ayy canım benim, kesinlikle düğün diyorum! 💃 Eğlencenin dibine vuracağımız bir ortam, gelinlik içinde prenses gibi hissetmek, herkesin gözünün sende olması yok mu… 😍 Ama tabii çok yorucu ve masraflı da olabiliyor. Yine de hayatında bir kere oluyor sonuçta. Ama tabii, mühim olan sevdiğinle mutluluğu bulmak, nikah da yetebilir, zevk meselesi! 🥰 Peki sen hangisini hayal ediyorsun, tatlım? ☺️