Ben artık dayanamıyorum?

Vazgeçmem lazım bu kişiden başlarda heyecanlanıyordum etkileniyorum adrenalin hissini yaşıyordum hatta görür görmez büyülendim böyle kayboldum sanki ama artık duygularım beni zehirliyor zarar veriyor geceleri uyumak istemiyorum sürekli düşünüyorum bir şey yapamıyorum bir şey yapasım gelmiyor bitkisel hayata döndüm icime kapandım yeri geliyor kafam ağrıyor az önce başım döndü yere kapaklanacak gibi oluyorum yemek yiyesim gelmiyor öfkeli ve gerginim paranoyak takıntılı oldum sürekli stalk kıskançlık halleri stalk yaptıkca daha da kötü etkilenmeye başladım farklı ve uzak şehirlerdeyiz ve ben onun bulunduğu şehire bile gidemem bu yüzden açılamıyorum da acılsam bile beni beğenir mi meçhul diyelim ki kendi çapımda fedakarlık yaptım buna değecek mi sudan nedenlerden sevgililerini terk eden birisi ki o benim için fedakarlık yapmaz zaten bende tek başıma yetersizim yaşı da çok genc olgunlaşmamış karakteri zayıf yeni cağın popüler kültür onu zehirlemiş ciddi bir ilişkimiz olmaz olsaydı bile sıkılırdı ben ona layık değilim onun bir sürü seveni var bense yalnız başarįsız vasıfsız zavallıyım bir yanım vazgeç kendine zarar verdiğine değmez kendine odaklan sensin önemli olan ve ondan fayda gelmez diyor diğer yanımda hisslerinin peşinden git vazgeçme belki güzel şeyler olacak kaybetme onu pişman olma tam istediğin görünüme sahip diyor o kadar araftayım ki vuslatın içine düştüm keşke sanaldan birisine bu derece kapılmasaydım diyorum omuzlarıma yük bindi bir sürü derdimin arasında

Güncellemeler
+1 yıl
Ben mi abartıyorum saçma bir şekilde yoksa bu aşk mı
Ben artık dayanamıyorum?