Stres hormonlarin cok fazla vücudunda demek ki. Çok kötü 2 haber arka arkaya alsan, kalpten gidersin sen. Bol bol yeşil sebzeler ye brokoli falan . Allah yardimcin olsun
Kortisol mesela. Kan aldirip test yaptirabilirsin Doktorda. Check up. Kortisolu vücudun kendi üretemiyorsa cok stresli bi insansin demek. Bunu işden dolayi falan anlama. Herseyi içinde yasiyorsun demek. Uyuma düzenine, ne yedigine dikkat edip bunlari düzeltebilirisn. Birde güzel laf (afferin, seni seviyorum, güzelsin gibi) duyunca da vücudun buna karsi Kortisol üretiyor
Öncelikle geçmiş olsun önce uyku sorununu çözmelisin uyku düzenin bozuksa iştah sorunun varsa aşırı iştah veya iştahsızlık acil olarak psikiyatriste gitmelisin
Ben inanıyorum, çevremdeki insanlara bakarak da eğilip bükülme gereği de duymuyorum. Faizin haram olduğunu söyleyince "Hocalar bile kredi kullanıyor" lafı söyleyen insanlardan bir farkın yok sanırım.
Yaklasik 2 yasindaydim ailemden ayri kaldim ve onun acisini cektim arkasindan fiziksel ve physiologic belki kac sikinti 24 yasimda kendimi toparladim dedim simdi yine sikintilar dertler, beynimde simsekler cakiyor , hangi Tanri kuluna bunu yapar
Allah senin kazandığın parayla, hayat standartlarınla ilgilenmez. Allah katında bunlar anlam ifade etmez bunlara anlam katan sizlersiniz. Allah seni imtihan eder, oldukça basit. Sevdiğin her şey ile imtihan edilmeye devam edeceksin ve ölene kadar böyle devam edecek. 1.000 değil 10.000 sarayın bile olsa Allah derdi gelip üstüne salacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Stres hormonlarin cok fazla vücudunda demek ki. Çok kötü 2 haber arka arkaya alsan, kalpten gidersin sen. Bol bol yeşil sebzeler ye brokoli falan . Allah yardimcin olsun
Stres hormonu nedir yani
Kortisol mesela. Kan aldirip test yaptirabilirsin Doktorda. Check up. Kortisolu vücudun kendi üretemiyorsa cok stresli bi insansin demek. Bunu işden dolayi falan anlama. Herseyi içinde yasiyorsun demek. Uyuma düzenine, ne yedigine dikkat edip bunlari düzeltebilirisn. Birde güzel laf (afferin, seni seviyorum, güzelsin gibi) duyunca da vücudun buna karsi Kortisol üretiyor
Check up Tami sadece belli olur
Tesekkurler bu arada
Rica ederim evet check up yapdir, sonra kan tahlilinde ki seyler hakkinda seninle konusunca sorarsin Kortisol durumun nasil diye
Merhaba
Öncelikle geçmiş olsun önce uyku sorununu çözmelisin uyku düzenin bozuksa iştah sorunun varsa aşırı iştah veya iştahsızlık acil olarak psikiyatriste gitmelisin
Allah'a güvenmiyorsundur. Ya da inandığın şey ne ise ona.
Çok fazla celiskili durum inan mantik cervesi icerisinde inanan bile Bence tam inanmiyordur
Ben inanıyorum, çevremdeki insanlara bakarak da eğilip bükülme gereği de duymuyorum.
Faizin haram olduğunu söyleyince "Hocalar bile kredi kullanıyor" lafı söyleyen insanlardan bir farkın yok sanırım.
Yahu o zaman insanlar neden aci cekiyor , baslarina kotu seyler geliyor , kimki bu Tanri Hani nerede be , bize ugramadi
Tabi 1000 odali sarayda oturanlarin inanmasi zor olmuyordur
İnanmadığın halde neden sorguluyorsun?
Allah'ın bir anda çıkıp sana para verip hayatını zirveye taşımasını falan mı bekliyordun?
Kur'an'ın hangi ayetinde böyle bir kavram yer alıyor?
Yaklasik 2 yasindaydim ailemden ayri kaldim ve onun acisini cektim arkasindan fiziksel ve physiologic belki kac sikinti 24 yasimda kendimi toparladim dedim simdi yine sikintilar dertler, beynimde simsekler cakiyor , hangi Tanri kuluna bunu yapar
Allah senin kazandığın parayla, hayat standartlarınla ilgilenmez. Allah katında bunlar anlam ifade etmez bunlara anlam katan sizlersiniz.
Allah seni imtihan eder, oldukça basit. Sevdiğin her şey ile imtihan edilmeye devam edeceksin ve ölene kadar böyle devam edecek.
1.000 değil 10.000 sarayın bile olsa Allah derdi gelip üstüne salacak.
Bunu anlamak niye zor?
iş güç aile hep kaygı ekonomi
Hangimizde stres yokki ilaca başladım 😞
Stres için yardımcı olabilirim