Güncellemeler
+1 yıl
Evlenince değişir düzelir mi
Şöyle düşünün 4 5 yıllık bi sevgilim var sevgiliyken üstüme başka sevgili yapmış tek seferlik kadınlara gitmiş gece kulüplerine gitmiş böyle biriyle evlenmem ne kadar mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evlendikten sonra devam yapar, huylu huyundan vazgecmez
Neden benimle evlenmek istiyorki bu kadar aldatmaya rağmen
Sen varken bunlari yapabildigi için, evlendikten sonra evine temizlikci, asci gibi birsey alicak. Yani sen. Ve bu yaptiklarini devam yapicak. Allah yardimcin olsun
Of ya çok kötü bir durumdayım inanamıyorum
Cok zor.. dediğim gibi Allah yardımcın olsun, kimseyide böyle bir duruma düsürmesin
😞😒
Evliyken aldatılmak ve mutsuz bir evlilik istiyorsan evlen.
Düzelmezmi evlendim diye diyorsun
Düzelmez. Sana değer verse başta verirsi zaten. O öyleleriyle mutlu olur. Sen senin gibi birni bul. Boşuna seviyorum aşığım falan deme. Sevmek tek başına hiç bir şey ifade etmiyor. Sevmeye çok anlam yükleme evlilik büyük bir müessese öyle insanlarla olmaz
Çok haklısın çok kötüydüm teşekkür ederim yardımın için
Rica ederim ne demek. Yardımcı olduysam ne mutlu bana. Hakkında hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim senin içinde öyle olsun
Amin
Sana değer veriyor mu bu önemli geçmişi seni ilgilendirmiyor şu ana bak
Benimle beraberken yapmış hepsini
Kız bu nee birde seninle evlenmek mi istiyor şerefsiz adam
Evet deliricem neden benimlr evlenmek istiyorki
Sen bakire misin belki ondandır
Sırf bu yüzden biriyle evlenilirmi ya
Yapan var şunu unutma birçok erkek 100 kişiyle de yatsa evleneceği kadının bakire olmasını ister her ne kadar kabul etmeselerde
Şekli evlendi diye düzelirmi seviyormudur sence beni
Sevmiyordur kızım sevse defalarca aldatır mı ayrıl çocuktan "where is woman power"
Yanlış anlama gizli üyesin zaten konuştuğun adam zengin mi vazgecemedin bir türlü
Hayır asla sadece ilk aşkımdı hep ömürlük sevdim fena bağlandım o yüzden
Kızım aşık olsanda aşkını içinde yaşa evlenirse düzelir nee bu adam çocuk bu kadın dediğin asill olur terk et
Haklısın😞
Eee ne karar verdin
Çok seviyor olsamda ayrıldım
Kralsın
Doğru olanı yaptım demi
Evet
Hiç sanma düzelmesi mümkün değil
Öylemi diyorsun sence benimle neden evlenmek istiyorki bu kadar aldatmaya rağmen
Bak şöyle izah edeyim, hani bazı çekinceler bazı perdeler vardır ya, seninki o perdeleri yırtmış, bunu sen varken bir defa yapabilen, evli olsa da yapar
Ya bu nasıl bir insan neden benimle evlenmek istiyor olabilirki
Sen neden onunla evlenmek istiyor veya kabul ediyorsun? Sorulması gereken soru bu
Çünkü çok seviyorum ilk aşkımdı hep ömürlük düşündüm hayal ettim inanamıyorum bu olanlara sevgim yüzünden gerçekleri idrak edemeyecek duruma gelmişim
Evet biraz gözlerini aç çok iyi olur, ben ilişkiler içerisinde kadının menfaatini düşünüyorum
Hâlâ mantık mı arıyorsun bu ilişkide?
Ne kadar mantıklı bir soru
Sence..
Değişmez
Evlenmesen daha iyi
Yine yapar
Evlenince değişmezmi
Dahada fazla yapar
Öylemi neden