3 yıldır birlikteyiz. Annem tanıştı ama babam henüz tanışmadı. Akrabalar da bilmiyor ve akrabaları bilirsiniz... Akbaba gibiler...
Evlilik teklifi ettiğini biliyor ailem ama gene de arkadaşımın düğününde dans etmemizi istemiyorlar.
Kızla çocukluk arkadasiyiz hem de akrabayiz. Eşi ile sevgilim iyi anlaştı bu yüzden de düğüne davet etti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sıkıntı olabilir. Bide yaşça epey büyüksün sanırım ne kusuru olabilir ki çık dans et baban bişey derse dersin baba 30 yaşıma geldim beni müzeye mi koyacan artık diye
Yaşım 23 sevgilim de 25 yaşında.
Hâlâ elalem ne der diye düşünüyorlar beni delirtiyor
O zaman sıkıntı olabilir KS da 36-45 gözüküyor da ondan dedim. Bence bi iyi tanı mesela evi var mı yoksa alabilir mi çünkü evsiz kirada evlilik olmuyor, işi gücü idare eder mi huyu husu nasıldır falan senin de üni ehliyet almak gibi hedeflerin varsa tamamlamadan pek evliliğe gitmek hayırlı olmaz aslında. Çünkü kafaya çok takıntı olur.
3 yıldır birlikteyiz zaten. Universitem bitti, ehliyetimi de aldım. Şu an sadece atanma hedefim kaldı. Spor sektöründe olduğum için de özel de iş bulmam kolay. Atanmayı beklersem 30 yaşında falan anca belki evlenirim... Sevgilim de hava astsubayı yani mesleği var, arabası var. Ev almaktan ziyade karavan almayı düşünen bir çiftiz. Zaten evlilik teklifi etti daha nasıl ciddi olduğunu belli edebilir? Ben de onun babası dışında ailesiyle tanıştım o da benim annemle tanıştı
Ooo o zaman tamam tam donanımlı bir evlilik olur annende bitiyor iş gidecek babana diyecek kızın astsubay sevdiği var artık evlendirelim diyecek eğer uzarsa inan araya şeytan girer. Birbirinizi istiyorsanız bu iş annene kaldı.
Düğünde dans etmeniz de sıkıntı olabilir baban bi hayırdır noluyor gibi bir tepki gösterebilir tanışmamış etmemiş sonuçta. Düğünde dans etmeyin tavsiyem biraz sabredin. Önce tanışma olsun gerisi kolay.
Zaten babam da biliyor evlilik teklifi ettiğini, mesleğini, işini, gücünü, memleketini... Sevgilimle de zaten plan yapıyoruz ama maddi konulardan geri kalıyoruz. Hemen söz nişan yapamayız. Üstelik ailesi de deprem bölgesinde, evlerinin akıbeti bile belli degil. Bu durumda onlara da gelin nişan yapıyoruz diyemeyiz. Yani bilmiyorum... Sevgilim tayin dönemine yakın (1-2 yıl) evlilik yapmayı düşünüyor. Bu yıl sonu veya sene başında Nisan yaparız diye planlıyor.
Tanışmaya yanaşmıyor ki... Ben annemi de düğüne gelecek bak ondan öncesinde bir tanışın edin diyerek tanıştırdım. Hâlâ eski kafadan cikamiyorlar.
Plana sadık kalın. Komutanımıza Allah yardımcısı olsun zor hem ailesi deprem bölgesinde sıkıntı içinde hem sevdiği var maddi zorluklar falan toplarlanırsınız destek ol arkasında dur sabret yaşınızda geç değil önce sorunları halledin ortayolu bulun bence sizin için her şey çok güzel olacak hissediyorum biraz sabredin komutanımızda eminim kendini toparlayacaktır.
Maddi olarak kredileri var çok büyük bir meblağ değil 40k falan ama tek kişi olduğu için ona çok geliyor.
Yani dans etmemeli miyiz? Eğer babam düğüne gelmezse ederim diyorum
Arabasıyla ilgili de sorunu var, önümüzdeki hafta tatile gideceğiz.. tüm bunları düşününce ona da hadi bilezik al diyemiyorum. Kredi çekip almayı düşünüyor ama kendisinin düşünüp karar verip alması gerek sonuçta ben diyemem.
Baban düğüne gelmezse dans et sıkıntı olmaz ama geldiği zaman etmeniz sıkıntı olabilir. Bilezik işine gelince önce 40k olan borcunu bitirsin kredi çekerse üstüne faiziyle uğraşmasın banka faizleri de arttı maalesef, rahat kafayla halletsin borç üstüne borç binerse sıkıntı olur.
Bilmiyorum bakalım ne yapacak
Babana caktirmadan et
Piste çıkınca illa görür
Hem tanışmaya yanaşmıyor hem de ortada fol yok yumurta yok diyor anlamıyorum bu adamı