- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
u +1 yılZaten erkeklere aynı bu şekilde. İlk başlarda aşırı ilgili olur üzerine titrerler hatta hayatta sadece sen varmışsın gibi davranırlar. Sonra birden git gide bu ilgi yavaş yavaş bitmeye başlar ve tamamen ilgisiz birine dönüşmeye başlar. Ee biz kadınlarda ilgiyi çok sevdiğimiz için ilgisiz birini görünce hemen soğumaya başlarız o yüzden ilgi önemli.
13 Yorumla- +1 yıl
😅😂 eved erkekler öyle öküzlükler yapıyor 😂
- +1 yıl
Aynen öyle. Keşke hep ilk tanıdığımız gibi kalsalar. İlk çok ilgili olurlar ondan sonra iyice tanıdıktan sonra zamanla o ilgi azalır hatta ortada ilgi denen bir şey bile kalmaz.
- +1 yıl
Ilginin biraz azalmasi normal ama tamamen kesilmesini bende sacma buluyorum. Sonuçta sevgiline veya esine karşı olan sorumluluklarin oluyor ve bunları seve seve yerine getirmen gerekiyor
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİlişkiler de en büyük sorun ilgisizlik... aldatmak falan deniyor.. başında ilgisizlik vardır... bu ilgi çok mu önemli bir konu? Evet çok önemli bir konu...
Soruya gelecek olursak... başlarda ilgisinden boğan adam son zamanlar da ilgi alakayi keserse.. noluyor ya bi derim. Kesin başkası vardır diye düşünür büyük olay çıkarırım. Yaparim bunu... hâlâ ve hâlâ soğuk yapıyor benle ilgilenmiyorsa... ona ayna olurum... o bir yapıyorsa bende ona iki yaparim... hep işe yaramıştır... bir başkasında ilgi aramak mi? Neden ya.. o kadar düşmedim şükür... ben bir başkasinin sevgisine, ilgisine muhtaç değilimki... ben sadece sevdiğim adamin ilgisine , sevgisine muhtacım.. oda bana bunu esirgiyorsa... konuşuruz noluyor derim.. soğuduysa söylesin oynamasın beni... ayrılmak istiyorsa ayrılsın... bir müddet sonra özleyip dönerse... beni bıraktığı yerde bulursa devam ederim. Bıraktığı yer de bulamazsa geçmiş olsun... ilişkiye başlarken sonsuza dek sürecek şeklinde başlamiyoruz... çok mükemmel giden bir ilişki yaşarken bile hep terkedilme korkusu var... bir gece sevgilim, hayatım mesajlari havada uçarken sabahı ile tak, ayrilik mesaji.. çünkü sevgi herkese iyi gelmiyor... Sevgi iyileştirmiyor... doğru insan değilse olmuyor..
İlgisizlik kötü, ilgi göstermiyor diye aldatmak yanlış... olmuyorsa olmuyordur konuşup halletmek ya da bitirmek lazım.110 Yorumla- +1 yıl
Ellerine sağlık döktürmüşsün. Çok haklısın sevgiyi yanlış kişiye verince tutmuyor. O kişinin dengesi bozuluyor saçmalamaya başlıyor. En iyisi hiç uğraşmadan köşeden köşeden tüymek 😂😅
- +1 yıl
Eğer tutulmuşsam.. ben onu iyileştiririm diye kahramanlik yaptığım zamanlarimda oldu... iyileştimi? Evet ama bana sor sen hâlâ ayni sen misin hayir 😀
- +1 yıl
Onu değiştirmeye çalışırken sen de mi değiştin 😂😅?
- +1 yıl
Sabrim tükendi ya... degismedim şükür yine ben benim de... yaş olmuş 30 kafam kaldirmiyor
- +1 yıl
Haklısın bir yerden sonra enerji tükeniyor, tahammül azalıyor
- +1 yıl
Sen de haklısın 😀jsjjs
- +1 yıl
Ikizlerin haksız olduğu nerede görülmüş 🤣😅😂
- +1 yıl
Ay üstte cikmak gibi de ayri bi yeteneğimiz var doğru
- +1 yıl
Güzel yetenek herkes beceremez 😂😅 biz denizde batmayiz. Her zaman yüzeye çıkmasını biliriz 😂😅
- +1 yıl
Hahaha😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi yola getirmekle uğraşamam ya.. Herkesin hataları olur, eksikleri olur ya da hayatında inişli çıkışlı dönemleri de olabilir ama bu konuşarak halledilemiyorsa ya da kişi kendi hatasının bilincinde değilse zaten yapacak bişey yok demektir..
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bazı şeyler elde edilince kazanılmış zafer olarak görülür. Yani artık çaba harcamaya gerek kalmamıştır. Bu düşünceyi bazı ilişkilerde görebiliriz. Ama işin kötüsü bu değil, daha da kötüsü var. Çünkü malum kişi, kazanılacak yeni zaferler için yürümeye başlarsa sen sadece arkada bıraktığı şanlı tarihi olarak kayıtlara geçmiş sayılırsın.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılUğraşmaya değmez, ilgisi biten sevgiliden daha hiçbir şey olmaz herkes kendi yoluna gider.
12 Yorumla- +1 yıl
Sen ayrıldıktan sonra yola gelirse barışır mısın?
- +1 yıl
Denenmişi denemem
+1 yılKendimi geri çekerim peşimden gelmiyorsa da ayrılık vakti gelmiştir
13 Yorumla- +1 yıl
Çok sevdiğin biriyse ilgi göstermesi için peşinden koşmaz mısın?
- +1 yıl
İlgi göstermesi için peşinden koşulmaz ki mantık olarak hatalı bir durum kaçan kovalanır
- +1 yıl
O da doğru, peşinden gittikçe, bu kız bana hasta oldu diyerek iyice şımarır 😅 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilim beni sevdiği için ilgisi azalmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Gün geldi azaldı diyelim ne yaparsın?
+1 yılO yolda devam etsin, ben ilgi sevmiyorum ilgi görünce topuklarim genelde
15 Yorumla- +1 yıl
😂😅 ilgi sevmeyen kızı da ilk defa görüyorum 😂
- +1 yıl
Sülalenin tek kızı olunca öyle oluyor sanırım 😄
- +1 yıl
Aaaa ilgiye doğmuşsun sen o zaman 😂😅
- +1 yıl
Doz seviyorum ben 😌
- +1 yıl
Doz önemli evet 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYola getirmem direkt ilişkiyi keserim kesin çözüm 😅
19 Yorumla- +1 yıl
O da bir yola getirme yöntemi 🤣
- +1 yıl
Aynen çıkmaz yol hshss yolun sonu
- +1 yıl
Yani o yola gelir ama ben yoldan çıkarım diyorsun😅😂
- +1 yıl
Belki de hiç o yola girmemişimdir bile 😅 bu onu kendine getirir bence
- +1 yıl
Tehlikelisin koç 🤣😅
- +1 yıl
Senin gibi zeki ikizlere işlemez jsjsjs
- +1 yıl
Yok yok koçun gazabı ikizleri deler geçer 😅🤣🥲
- +1 yıl
Yani sen yine de dikkat et kolla kendini 😅
- +1 yıl
Sürekli tetikteyim patron 😐😐😂😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir anda kestirip atabilen biri olmayı çok isterdim. Kendime saygım var ayrılık gerektiren bir durumda ayrılırım ama açık kalp ameliyatı oluyormuş gibi bir acı çekiyorum çok üzülüyorum çok yıpranıyorum yemekten aştan kesiliyorum. Siz nasıl bir anda unutup hemen önünüze bakabiliyorsunuz :(((
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende ona aynısını yaparım da fakat uğraşmak istemem ayrılırım heralde
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmakta bir yola getirme biçimidir
+1 yıluğraşamam. o bana ilgisini kesmişse bende ona ilgi göstermem ve ayrılırım
11 Yorumla- +1 yıl
Cehenneme kadar yolu var 😅😂
+1 yılAynı şekilde tepki verebilirim. Çünkü bana soğuk olana ben daha soğuk oluyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Pişmanlıktan kudursun 😅😂
+1 yılYola getirmem, getirmeyede uğraşmam. Keyfi bilir der , giderim :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ne hali varsa görsün 😂😅
- +1 yıl
Aynen öyle 😅
+1 yılbeni ilgiye aç bırakmasını tavsiye etmem ona asla 😀 çünkü beni elinde tutamaz
132 Yorumla- +1 yıl
Evet kadınları boş bırakmaya gelmiyor 😅 😂
- +1 yıl
niye ne yapıyor kadınlar öyle olunca
- +1 yıl
İşte elinde tutamıyorsun gidiyor 😅 😂
- +1 yıl
he bir de ilgisiz öyle bekleseydi kadın 😂
- +1 yıl
Ne güzel olurdu o zaman, mis gibi 😅 😂
- +1 yıl
bu kadar kolaylık rüyanızda görürsünüz ancak 😂
- +1 yıl
Valla rüyamda bile görmedim o kadar kolaylığı 😅 😂
- +1 yıl
görmeyin bi zahmet 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Bari rüyamda göreydim 😅 😂
- +1 yıl
o kısıma ben karışamam tamamen senin bilinç altın ile alakalı 🙅♀️
- +1 yıl
Bilinçaltı kodlamayı bilen biri lazım bana 😅 😂
- +1 yıl
öyle bir şey mi var
- +1 yıl
Var tabi yeni mi öğrendin 😅
- +1 yıl
bilmiyor idimmm 😞
- +1 yıl
Hipnoz var ya en azından onu duymuşsundur 😅 😂 Nasıl yapıldığı öğren ve gelip benim bilinç altımı kodla 😅
- +1 yıl
ben niye kodluyorum be 😂
- +1 yıl
Gelecekte lazım olur sana. Eşine yaparsın. Bilinç altını ilmek ilmek işlersin 😅 😂
- +1 yıl
ayy üşenirim ben ya eşime bir de hipnoz mu yapıcam :/
- +1 yıl
Yap bence ya. Hiç uğraşmazsın. Pazara mı göndereceksin, hiç tartışma oturt hipnozunu yap gönder. Pahalı hediyeler mi aldıracaksın hiç uğraşma hipnozunu yaptır gönder. Robot niyetine kullanırsın işte 😅 😂
- +1 yıl
pazara markete yollarken niçin ikna çabasına giriyorum düşündürdü 🙄
- +1 yıl
Ya örnek işte, herhangi bir yere yolladığında diyelim😅 😂
- +1 yıl
bi an market alışverişine bile cimri birisine denk gelmişim gibi oldu 😂
- +1 yıl
Market alışverişine cimri olan mı var 😅 😂 sonuçta yiyecek içecek temel ihtiyaçlar 😅 😂
- +1 yıl
olabilir bu ekonomide 😞 beyim kemerleri sıkmak istiyordur belki 🥺 gerçi hiç sevmem cimei erkek 😂
- +1 yıl
😅 😂 bende cimrilik sevmem. bazıları 50 kuruş daha ucuz diye bir su almak için 5 kilometre yol yürüyor 😅 😂
- +1 yıl
işte onlar o yüzden zengin oluyor 😂
- +1 yıl
Noooo zamanın paradan daha değerli olduğunu anladıklarında zengin olacaklar 😅🤣
- +1 yıl
vay be gözlerim duygulandı şu sözlsr karşısında 🥺
- +1 yıl
Güzel söz de mi 🤣😅
- +1 yıl
yoo değil 😀
- +1 yıl
Gözlerini kısarak bak birde 😂
- +1 yıl
her türlü güzel değil 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYola getirmeye çalışmam ben de ilgiyi keserim biter ödmxlsööd
17 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmaz mısınız, öylece sessizce bir mum gibi kendi kendine mi sönmesini beklersin 😅 😂
- +1 yıl
Ayrılmam ben de ilgiyi çekince ilgi veren olur bwömxöçs
- +1 yıl
İlgi veren olur derken, ilgiyi başkasında mı ararsın? 😅 😂
- +1 yıl
Sevgilimse ilgi vermek zorunda
- +1 yıl
İşte genelde özellikle erkekler sevgili olduktan sonra rahatlıyorlar ve ilgiyi kesiyorlar
- +1 yıl
Çoğu öyle elde edinceye kadar 🥲
- +1 yıl
Eee yani bari abartmasalar. Sevgili olana kadar aşırı ilgi, sevgili olduktan sonra seviyeyi sıfıra düşürüyorlar 😅 😂 bari biraz azaltsalar 😅 😂
Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı. Yola getirmekle uğraşamam isim gücüm onu yola getirmek değil şu hayatta. Kendi haline bırakırım.
10 Yorumla
+1 yılFazla ilgiden sıkılmış olabilir ya da cepte sayıp kenara çekilmiştir. Kişi nerede hata yaptığını bulmalı ve ona göre davranmalıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kesiyorum. Olene kadar onunla mi ugrasalim
11 Yorumla- +1 yıl
Uğraşmak lazım tabi. Bu senin sorumluluğun
- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılUğraşsanda olmuyo salmak gerekiyor bi zaman sonra.
10 Yorumla
+1 yılAyrılırım. Herkesi yola getirmek ile uğraşmam. Yolda olsun yormasın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yola getirmem, yol verilir böylesine uğraşmaya değmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce ilgisizliğinin nedenini sorarım gelen cevaba göre yoluma bakarım
10 Yorumla Yola getirmek için vakit harcamam. Zaten o beyninde işi bitirmiş bir kere. Kaçan kovalanır. Sen de geri çekil, vak o sana doğru gelecek mi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendi haline bırakırım 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Kendi kendine takılsın 😂😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde bir taraf fazla ilgi gösterince diğer taraf ilgiyi keser
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın her şey dozunda olmalı 😅 😂
+1 yılBiraz sabrederim baktım olmuyor ayrılırım
126 Yorumla- +1 yıl
En iyisi. Ne uğraşacaksın 😅 😂
- +1 yıl
Bencede çekemem tek erkek o mu😂😂
- +1 yıl
Tek erkek o değil ama şimdi kim gidicek başkasıyla tanışıcakta, huyunu suyunu öğrenecekte. En iyisi sen biraz daha sabret 😅 😂
- +1 yıl
İyide sabrettim diyelim adam ilgisizse demekki huyu suyu iyi degil😂 napayım ömür boyu çekeyim mi😂 Ayrıca ilgisiz davranan erkeğin aklında kesin başkası vardır. En iyisi bitirmem olur. Bitirince tamam derse zaten kanitlanmista olur bu durum😞
- +1 yıl
Yaaa yok ilgisiz davranan erkeğin aklında neden başkası olsun. Tam tersi aklında başkası olursa daha çok ilgili davranabilir. Erkekler öyle değil. Zaten benim oldu diye artık ilgilenmiyor, erkeklerin mantığı bu 😅 😂
- +1 yıl
Emin misin ben bana ilgisiz davransa kesin baska biri var diye düşünürüm. İlgisini oraya veriyor işte 😅
- +1 yıl
Yani o başka biri olmaya da bilir, başka bir şey de olabilir. Oyun veya erkek arkadaşları da olabilir, futbol olabilir, falan olabilir, filan olabilir 😅 😂 sen güven bana 😅 😂
- +1 yıl
O zaman sana bi soru sorcam hazır mısın?
- +1 yıl
Hazırım 😅 😂
- +1 yıl
Bi soru sordum seni sorularin sacmalik seviyesinde😂😂 neyse sana soracagim soruya gelelim
- +1 yıl
Hiçte saçma değil mantıklı soru olmuş. Ayrıca ne sorucan bana soramadın bir türlü 😅 😂
- +1 yıl
Simdi benim bi arkadaşım var. Hoşlandığı bi çocuk vardı. Ama çocukta bundan hoşlanıp yaklaşınca kız panikleyip kaçtı. Yıllar sonra kız çocuğu tekrar ekledi ve çocuk kıza yine yürümeye başladı. Kız ilgisiz davranıyordu. Çocuk koşturuyordu peşinde. Neyse sonra kizda hoslanmaya basladi. Bunlar buluştular. Kız yüz verdi. Çocuğa bi haller oldu. Bi geç yazmalar (7-8 saat sonra ve kısa kisa evet vs gibi). Kız yazmadıkça yazmamalar falan. Kız yine sinirlendi yazmadi 1 2 hafta falan konusmadilar sonra cocuk yine yazmaya başladı ama kiz bu kez sert çıkınca araya soğukluk girdi. Bi erkek neden böyle davranır
- +1 yıl
Sana sorum bu biraz uzun olduda😅😅 erkekler neden yüz vermeyince koşar ve kızı elde edince bırakır amaclari ne manyak mi bunlar sbhd
- +1 yıl
Ergenlik yaşlarında olan bir erkekse normaldir. Gözleri fıldır fıldırdır onun şimdi. Hep farklı farklı kızlar ilgisini çeker. Sürekli birilerini elde etmek ister. Yine de büyük ihtimalle tavlama olayı gerçekleştikten sonra sıkılıp bırakıyordur, yani kızı aslında sevmiyordur, tavlamayı ve elde etmeyi seviyordur. Onun için önemli olan tek şey on elde etmek. Elde ettikten sonra da bir köşeye atar öyle. Kaybederse yine elde etmeye çalışır. Bu döngü böyle gider
- +1 yıl
Ergenlikte degil ya koca adam yinede normal mi diyosun
- +1 yıl
O zaman kızı sevmiyordur. Sadece onu elde etmeyi seviyordur. Elde etme aşaması bitince de içindeki duygular ölüyordur
- +1 yıl
Anladim teşekkürler iliski uzmani😂😂
- +1 yıl
Bi sorum daha var ama onuda sonra soracam kimse anlam veremiyo😂
- +1 yıl
Sor sor ben anlam veririm. Veremezsem de bir tarafımdan bir şeyler uydururum 😅 😂
- +1 yıl
Hahahah biliyoz😂
- +1 yıl
😅 😂 Biliyoruz mu? ayıp ayıp 😅 😂
- +1 yıl
Ee öyle kurgu reissin sen😂
- +1 yıl
Bizde kurgu murgu yok. milletin aklını bulandırma 😅 😂
- +1 yıl
Kafasini kaldirima vurup ölen sevgilini hala unutmadim😂😂
- +1 yıl
😅 😂 ölmedi ya öldüğünü nereden çıkardın. millet katil olduğumu sanıcak 😅 😂
- +1 yıl
Ölümden döndü 😂
+1 yılUğraşmam ben. Kendime odaklanırım
10 Yorumla
+1 yılKimseyi yola getiremem
10 Yorumlagetiremem
11 Yorumla- +1 yıl
Uğraşmaz mısın?
Fazla ilgi ilişkiye zarar verir
11 Yorumla- +1 yıl
Neden zarar verir?
+1 yılValla keyfi bilir
13 Yorumla- +1 yıl
Sevgilinden ayrılmadan başkasında ilgiyi arar mısın?
- +1 yıl
Yapmam... ama o beni bırakmıyosa kendi kaşınıyo demektir😂
- +1 yıl
😅 😂 ne yaparsın ki 😅 😂
+1 yılKaçan kovalanır taktiği...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ayrıl
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılUmursamam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılırım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgetirmem, gönderirim
10 Yorumla İlgiyi keserek bence
10 Yorumla
+1 yılAyrilarak
10 Yorumla
+1 yılsende ilgiyi kes
13 Yorumla- +1 yıl
Bende ilgiyi kesersem ayrılmak zorunda kalacağız?
- +1 yıl
ilgisiz bi sevgiliyle yaşamaktansa iyidir
- +1 yıl
Sende haklısın gerçi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler