Vardı aslında hâlâ var o hep kalbimde ve aklımda keşke yaşıyor olsaydı şu an ama o bunu seçti. Onu düşününce hâlâ içim kıpır kıpır oluyor değişen bir şey yok.
Erkekler hayatta kalma iç güdüsünden çok, sevdiklerini yaşatma iç güdüsüyle yaşarlar. Belki kendinde size karşı bir eksiklik görüyordur söyleyememiştir ve sizi gerçekten sevdiyse, acısına rağmen terketmìş olabilir. Olmayadabilir kendi çevremde gördüklerim kadarıyla yazdim
Eskiden daha çok ritmini etkiliyordu sonra anladım ki panik atakmis bu. Artık panik atak atakları gecirmiyorum 🤣🤣🤣 ama bu duygularım olmadığı anlamına gelmiyor..
O nasıl bir şey anlatayım, sizi aldatan veya kandıran en sevdiğiniz düşünün. Düşündünüz mü? Şimdi onun sizin sandiginiz gibi yani sizi aldatmadan kandirmadan kalbinizi yok etmeden biri olarak kaldığını hayal edin..
En büyük heycani, aradığın karşı cinsi bulduğunda yaşıyorsun, ya da bulduğunu zannettiği de. Senin aradığın karşı cins nasıl biri olmalıydı hem erkek hem kadın gibimi :))) yani hem erkekçe olacak hem nazik davranacak gibimi
Sanırım erkeksiniz, kadın soğuksa ya acısı büyüktür o an ya da sizi sevniyordur. En iyi ihtimalle size söylemediği bir şey yaşıyordur, biri taciz ediyordur gibi..
Vardır illaki, çok uzun zaman olmuştur unutmuşsunuz dur, onu hatırlamak istiyorsanız gözünüzü kapatın, size en çok mutluluk verebilecek karşı cins resmi çizin, ona babanız gibi size güvenen bir ses tonu ekleyin, anneniz gibi merhametli bakış ekleyin, varsa bide kardeşiniz gibi sırdaş resmi ekleyin ortaya azda olsa birşeyler çıkar bence :)