17 sene sonra ayrılmak istiyorum
çok mu geç kaldım mutluluk için?
17 sene sonra ayrılmak istiyorum
çok mu geç kaldım mutluluk için?
Bence senin kararın Aslında bir ilişkiden ayrılmak için "geç" veya "erken" diye kesin bir zamanlama yoktur. Her ilişki farklıdır ve her bireyin ihtiyaçları ve duyguları da farklıdır. Mutluluk ve sağlıklı ilişkiler için zamanlama, kişisel faktörler, duygusal durumlar ve ilişkinin dinamikleri gibi çeşitli etkenlere bağlıdır. Eğer bir ilişkide mutsuz ve huzursuz hissediyorsanız, ayrılmayı düşünmek tamamen doğal olabilir. Uzun bir süreli ilişkiyi sona erdirmek zor bir karar olabilir, ancak kişisel mutluluğunuz için doğru olanı yapmak önemlidir. Önemli olan, kararınızı düşünerek ve duygusal olarak değerlendirerek vermenizdir. Çevrenizdeki destekleyici insanlardan yardım alabilir, duygusal süreçte size rehberlik edebilecek profesyonel yardım alabilirsiniz. Unutmayın ki herkesin mutluluğu için farklı yollar vardır ve hayatınızın yönünü belirleyen sizsiniz. Kendinizi dinleyin, iç sesinizi takip edin ve kendi mutluluğunuz için en doğru kararı verin. Gelecekte daha sağlıklı ve mutlu bir ilişkiye adım atma şansınız her zaman vardır.
mutluluğu kendin yaratabilirsin Hiç birzaman geç değildir. Her daim mutlu olman dileğiyle herkes Mutlu olmayı hak eder. Yüzünden gülümsemeyi ihmal etme
Yani 17 senede az bir süre değil ayrılsan mutlu veya mutsuz olur musun orasını ben anlamam. Sonuçta 17 sene o insan ile birlikte sen olmuşsun. Eğer artık mutsuz olduğunu bu evlilikten sana hayır gelmeyeceğini biliyorsan ve kararın net ise ayrıl derim. Ama yinede kendin bilirsin sonra pişman olup ne yaptım ben deme.
Cevap
4Cevap
Hiçbirsey için geç değil. Ben 37 yaşımda öğrendim. Hakkınızda hayırlısı olsun
Hiç bir şey için geç değil bir insanın gitmesi asla mutsuzluk değil bazen huzur getirir
yaşın kaç ki
Cokmu erken evlendin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?