Çalışıyorum ve evlendigimde esimden cocuk bakimi, ev isleri gibi konularda destek gormezsem evi gecindirme de maddi olarak ortak olmayi dusunmuyorum. Para falan vermem yani.
Hem disarda, hem evde calisacagim, bana zerre yardimi olmayacak, bir tek sorumlulugu işe gidip gelmek olarak gorecek ama diger seylerden faydalandigi gibi paramdan da faydalanacak.
Ellerini bir seylere surmezse, diger konularda yükümü almazsa bende onun maddi yükünü almam. Sonra isterse boşasın umrumda olmaz, hatta bana iyilik yapmış olur.
Bu yuzden nişan attim 2 ay önce. Acik acik kendisinden beklentimi anlattım, ev islerini paylastirdim hatta. Erkekler bazen sözel seyleri anlamıyorlar. Gorsun diye yazdim hatta. Ortak bir ev hayati olusturmaya calistim. Yapabileceği seyleri de sordum.
Işte bir gun sen yemek yaparsin bir gun ben. Sira sira yapariz dedim (beraber yapinca erkekler genelde yapmis gibi gorunup yapmiyor. O yuzden siraya koymak daha mantıklı geldi)
işte evi süpürme ve pas pas yapma sende ev esyalarinin tozunu alma, nevresim degistirme, cam silme vs bende. Çamaşırları sen yikar, asar, toplarsin. Ben katlar dolaba yerlestirir, ütü gerektirenleri yapar koyarim dedim.(ütü yapamam dedi bende onu aldim uzerime) yani bunun gibi seyler.
Ama bunlari konusurken de yok onu yapamam, bunu yapamam falan dedi iyice sinirlendirdi beni ama sakin kaldim yine de.
Sonrasinda da daha tuttuğumuz evde bile işlerden kaytardigini gorunce ben bu adami boyle ömür boyu cekemem noktasina getirdi beni. Işten cikip evi dizmekle, temizlemekle ugrastim. Kendisini de cagirdim ama elinin ucuyla iş yaptığı gibi isteksiz isteksiz yapti.
Ya cok uykum var, cok yorgunum falan diye surekli soylenince tepemin tasi atti. Artik bardaktaki su taşıyordu, dolmasini birakin. Sonra nişanı attim zaten. Yani bir daha ayni sey olursa yani benzer tipte bir erkekle karşılaşırsam bu islere mirin kirin ederse, evlilikte yukun kendimde oldugumu hissedersem ya ayrilirim ya da maddi olarak bir destegim olmaz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer