Veya onunla ozel seyler yasamak istermisiniz? Gercekten fikirlerinize ihtiyacim var. Hayatinizda bir varsa ayrilmissiniz o sirada baskasinin gorusme teklifini kabul edermisiniz? Erkeklere soruyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Başka bir kadın güzel ve iyiyse tabiki evet deriz. onla sevişiriz de kahve de içeriz.
Baskasindan ayrilmissiniz aci cekmenize rgmen yaparmisiniz bunu
Evet yaparız. Yaptım da :) bayrakları yarıya indirip beklemenin gereği yok
Peki cok teşekkür ederim
Ayrıldığın erkek başkasıyla sevişmişmidir acaba diye mi merak ediyorsun *
Ben ayrilmadim anlamadnz sanirim. O ayrilmis. Sanirim kiz ona darbe vurmus. Paylastigi şarkılardan onu anliyorum. Onceden kahve icelim demisti. Gecen bna duygusal seyler yasansa iyi olur demisti. Simdi ayrilmis sanırım kahve teklifi ettim reddetmedi
İyi o zaman. seninle devam eder. en azından dener. eğer çok aşıksa sadece yara bandı olursun, sevişmek için görüşebilir. dikkat et
Kusura bkmasin onuda ben kabul etmem ozmn. Bir ay bir iiski yasadi yasamadi insan nkadar asik olabilirki.
Ayrıldık ise bitmiştir hayat devam ediyor oturup yas tutmam yani evet derim hayatıma bakarım
Oylemi dersiniz gercekten
Ama o ask sarkilari paylaşıyor aci seklinde. Ve bir aylik falan bi iliskiydi okdr
Böyle derim tabiki de ne yapacağım dur bekleyeyim bir unutayim az aşk acısı çekeyim ne gerek var benim ömrümden neden gitsin ki.
Ama o çekiyor sanki
Banada hayir demedi
Ne paylaşır ise paylaşsın gözüm görmez zaten her yerden engellerim öncelikle hayatımdan bir güzel çıkar adam olan kalır adamlık derken cinsiyete bağlı değil bu...
Ayrılık en son çaredir oturup konuşulur çözüm yoksa yol ayrılır ayrıldı ise de birleşmez birleşmesi zarar verir artık
Peki cok teşekkür ederim
Rica ederim
Ne kadar süre geçmiş
Sadece kahve mi olacak
Teklif eden kişi nasıl biri
Yeni ayrilmis kizdan sanirim. Ona teklif ettim olumlu yaklasti. Daha önce oda bna tanisalim demisti
Seni beğeniyor o zaman
Daha önceden de tanışalım demişse kabul edecektir
Sana yakınlaşmak isteyecektir
Evine mi gidersin
Zaten etti. Hatta duygusal seyler yasamak istediginide soyledi iyi olur dedi. Ama anlamadigim madem bu kadar baskasinin yasini tutuyor neden bana olumlu bakiyor.
Şu an ilgiye ihtiyacın var
Senin onunla ilgileneceğini düşünüyor
Onun ihtiyaci var degilmi bana da oyle geldi
Evet o şu an ilgi istiyor
Onunla ilgilenirsen sana bağlanma sürecine girecek
İnsallah dediginiz gbi olur. Dedigim iliskide on on besgunluk bisey yani cektigi ci. Aci cektiginide pylstigi sarkilardan anliylrum
Kaç yaşında
30 yas
Unutması kolay olur
O yaşta mantık daha ön plandadır
İlgisini çek
Bulusursak yaparim cok teşekkür ederim
Buluşmadan da ilgini göster
Yani cok ustune dusemem. Ona sadece goruselim dedim. Kabul etti baska yere çağırdı beni gidemedim. Şu an sehir disinda ama donuste gorusurz buyuk ihtimal
Cok ustune dusersem de kıymetsiz olmayayim
Sende haklısın ama konuştuğunuz zaman cilveli ol anlık foto at
tamam teşekkürler
İstediğin zaman yardımcı olurum
Cok teşekkür ederim gerçekten
Rica ederim
Seviyorsam yasini tutardim
Ask şarkıları aciyor ama benim teklifimede olumlu bakiyor. Duygusal seyler yasama. istediginide on gun once belirtti. Kafam. kafisti
Dönecek o zaman sabret bekle
Peki teşekkür ediyorum.
Seven insan ayrılmaz
Kiz ona bir darbe vurmussa?
bitmişsse hiç arkaya bakmam devammm
Aci cekseniz bilemi
ya 1 hafta çek 1 ay çek ne olacak acıda bazen tatlıdır çok eskiye tkaılmamak lazım
Oylemi dersiniz benimde kafam. karisti. Aslinda bu çektiği askta onbesgun bir ay va yok yani okadar. Oyle bir iliski
çok kasmamak lazımmm yaşandı bitti
Peki cok teşekkür ediyorum
rica
Evet. Ederim
Aci cekseniz bilemi
? cevap
O Kadın acını dindirebilir. İyi bir seks her zaman iyi gelir
Peki
Cevabı sevmedin sanırım
Yoo guzel cvp teşekkürler
Sen hangi kadınsın burada