Arkadaşlar merhaba.
3 senelik erkek arkadaşımla ayrıldık. Bana göre o da ben de hatalıydık. Ayrılır ayrılmaz beni engelledi. On gün sonra engelimi kaldırıp durumlar paylaştı. Bu durumlar onun dilinde barışalım durumlarıdır. Ben hiçbir şey yapmadım, yazmadım aramadım sormadım. O da bir aya durum atmayı bıraktı.
Aradan iki ay geçti. Kendisinden hiç haber alamadım. Ona özür mesajı attım. Kısa bir cevap verdi pek umursamadı. Daha sonra neredeyse her gün ona özel durum paylaştım. Bazen gördü bazen görmedi. Bir ay sonra da tekrar beni engelledi.
Sizce bu engel neden oldu? Benden artık iğreniyor mu, yeni sevgilisi olmadığından eminim. Başka ne olabilir lütfen yardımcı olur musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Görmek istemiyor o durumları besbelli, bundan dolayı engellemiştir.
Durumları görmek istemiyorsa beni rehberinden silebilir taciz etmiyorum nasılsa. Ayrıca ayrıldıktan sonra bir arkadaşımı yakın arkadaşlara eklemişti. Şimdi beni engellemiş arkadaşımı da instagramdan çıkarmış.
On gün sonra durum paylaştı demişsin ya orada bir geri dönüş beklemiş, muhtemelen bulamayınca yoluna bakmış. Engelleme silme vs de yeni biri olabilir, muhtemelen bundan dolayı.
Birebir aynısını düşünüyorum. Yine de çok canım yanıyor. Sence geri dönmez mi bana..
Yakın zamanda benzer bir şey yaşadım, can yakıyor kesinlikle, geçer mi bilmiyorum, insan geçti sanıyor geçmediğini fark ediyor bir şey olunca.
Gidenin geri dönmesini beklemek insanı çok yoruyor, olup olmayacağı belli değil, döner mi bilmiyorum ama naçizane tavsiyem beklemekten vazgeç. En çok o bekleyiş insanı mahvediyor çünkü, kapatmaya çalışıyorum ben içimde bir şekilde.
Ben de kapatmam gerektiğini biliyorum ama kendimi alıkoyamıyorum. Resmen büyülenmiş gibiyim zerre aklımdan çıkmıyor. Hatta onun iradesine de şaşırıyorum bazen. Hayatında biri olsa anlarım diyorum kendi kendime. Çünkü ne sürekli çevrimiçi olmaları var ne de benimle sevgili olduğundaki halleri. Unutmak istemesi bunu başaracağını bilmek çok üzüyor beni. Her ne kadar benim gibi birini bulamayacağını düşünsem de yetmiyor bana. Keşke benden adım beklerken yazsaydım. Mesaj attım özür mesajı ama üzerinden iki ay geçmişti.. Unutmayı istiyorum ama faaliyete geçiremiyorum çünkü özlem o kadar ağır basıyor ki yüreğimde..
Ben de gittikten sonra yazdım vs ama sonra düşündüm bunu çok, sonra kendi kendime dedim ki bir insan gittiyse zaten senin yazmanın bir anlamı yok, senin onu istemenin bir anlamı yok, istemiyor seni ve gitti, ısrarcı olmak çok saçma.
Sorun şu ki alışkanlıklar var, özlem duygusu var evet, en kestirme yolu söyleyeyim sana, ona ait fotoğrafları vs sil, dönüp dönüp baktıkça özlem tazeleniyor bu da insanın içini yakıyor. Eski yazışmaları okumak başa sardırıyor, hayatımıza bakmak zorundayız, insanın elinden bir çok şey geliyor olsa bile böyle bir durumda kitlenip kalıyor, bu durumda insanın yapacağı tek şey yoluna bakmak.
Haklısın. Giden insana yazmanın bir anlamı yok bunda da haklısın. Ama diyorum ki ikimizde seviyorsak acı çekiyorsak o inat ediyor ve suçlu bensem yazmalıyım ısrarcı olmalı affettirmeliyim kendimi. Suçluyum çünkü. Durup dururken gitmedi ki..
Diğer taraftan elimdeki telefon onun telefonu. Kendime yeni bir telefon alıp bunu ona iade etmem lazım. O yüzden hiçbir yeriyle oynamak istemiyorum bana sakın hiçbir şey silme hele ki kendi fotoğraflarını asla demişti. Şimdi elimde bırak fotoğrafları mesajları sosyal medya hesapları dahil işyeri kamerası dahil her şey var. Nasıl vazgeçeriö ki bundan…
Ben suçlu olmadığım halde yazdım, başta sorun olmayan bir konu sonradan ayrılma sebebi oldu, anladım ki ayrılmak isteyen her türlü bir kusur bulur sende, her türlü gider, ısrar etmenin, çırpınmanın bir anlamı yok.
O acıyı dindirmenin yolu fotoğraflardan vs kurtulmak, başka yolu yok, vazgeçmediğin sürece açı çekmeye devam edeceksin.
Dediğin gibi kendine bir an evvel yeni bir telefon alıp o telefonu geri ver, bunu başta kendin için yapacaksın.
Keşke hemen söküp atabilmenin bir yolu olsa. Teşekkür ederim çok sağol 🙏🏻
Soru kaldırıldı son yazdığımı görmedim. 3 yıllık aşk diyordum en son. ya da arkadas olarak ekle özelden yaz
Mesaj atsana benim seviyem yetmiyor mesaj atmaya
Arkadaş olarak eklemem lazım önce yoksa atamam
O nasıl oluyor
Bemiö profile gir ordan sağ üstte arkadas ekleye bilirsin
Öyle bir seçenek çıkmıyor ekleyemedim
😂😂
Bak Şu an bu mesajı okudugun yerde benim ismimi tıkla. Benim profıl sayfam acılacak acıkınca da sağ üstte hem mesaj atma hemde arkadas ekle resimleri var ordan bi dene bakalım
Tamam denedim. Engelle ya da şikayet et butonu var sadece. Arkadaş ekle yok
Takip etmek mi arkadaş olmak?
Evet
Takip edersen özelden yazabiliyorsum
ya da telegram varsa ordan ekle @Bjk3536
Yenisini bulmuş
Yenisi yok işte. Söyledim. Başka neden olabilir?
Çok yıpranmış... ara vermek istiyor
Engelleyerek mi? Bitti ki zaten ilişkimiz. Neden ara vermek istesin?
Çocuk seninle tekrar birlesebilmek için cabalamis sen kaale almamissin. cocuk usanip vazgecince sen bu sefer başlamışsın... ne derler... fazla naz aşık usandırır...
Anladım. Teşekkür ederim.
🌹