Bir insana seni seviyorum demek günümüzde çok basitleştirilmiş bir kavram olsada aslında çok büyük bir iddiadır. Bir insana seni seviyorum diyince ona sevildiğini hissettirmeniz gerekir mesela.
Peki sizin için sevginin ispatı nedir?

Bir insana seni seviyorum demek günümüzde çok basitleştirilmiş bir kavram olsada aslında çok büyük bir iddiadır. Bir insana seni seviyorum diyince ona sevildiğini hissettirmeniz gerekir mesela.
Peki sizin için sevginin ispatı nedir?

Merhaba,
İyi akşamlar çok güzel bir soru olmuş. Emeğine sağlık. Seni seviyorum demek yıllardır zaten basit ve kolay. Herkes herkese söylüyordu ama haklısın günümüzde daha da basit oldu basitleştirildi ve evet sevildiğini hissettirmek gerekir, katılıyorum! 😅
Görsel açıklaman da hoş olmuş..
Sevginin ispatı, yapılan ya da yapılmayan herşeydir. Söylenen ya da söylenmeyen her sözdür. Hal ve davranışlardır..
Mesela benim için, yani ben ben seviyorsam eğer imkansız diye bir şey yoktur. İmkansız kelimesini lugatımdan çıkarırım. Eğer hayat iki tercih sunarsa bana aşkımı seçerim. Hiç düşünmem. İki elim kanda da olsa aşkıma giderim. Hiç kimsenin sözüne bakmam, sevdiğimi ezdirmem, küçük düşürtmem, kimsenin ezmesine de izin vermem. Merak ettirmem. İlgi bekletmem. Şartlar ne olursa olsun sebepsiz terk etmem. Ağzıma etse bile etmem. Gurur yapmam. Aşkım sevdiğim herşeyden önce herkesten öncem olur, önceliğim olur. Hayatımın merkezine koyarım!
İş güç ekmek parası hariç, hep yanında olurum. Gezme tozma aktivitelere katılma, misafirliğe gitme, hepsini aşkım ile isterim. Yalnız gezmem, takılmam ve ona sormadan adım atmam, işe girişmem, her şeyde fikrini sorar alır, saygı duyar, her ne olursa olsun, ortayı bulurum. Asla el kaldırmam, her yükünü hafifletirim. Şimdilik aklıma bunlar geldi... 🌸
Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık 🌸
Çok fazla ve güzel seviyorsunuz beyfendi MaşaAllah:)
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅
Günaydın 😅
Sana göre güzel geliyor ve fazla 😅bende daha fazlası da var 😅her türlü
Rica ederim. Günaydın.
Maşallah maşallah 😅
Sana da maşaAllah tü tü tü tü böğk😅🤣
İyi geceler. benim için sevginin tanımı aslında mutlu olmak ve sevdiğim kişiye çok değer vermektir. yani kendimden bile daha çok sevmek onun mutluluğu için yaşamak. bir göz yaşına bile kahrolmak demektir benim için. aşık olduğum kadını kalpten sevmek ve yanından hiç ayrılmamak. yani kısaca sevgi emek demektir...
fedakarlık olmadan sevgi de olmaz maalesef.. Ayrıca Sevgi, insanların en temel ve güçlü duygularından biridir. Sevgi, derin bir bağ, yakınlık ve ilgi hissetmek demektir. Sevgi, bir kişinin başka birine karşı sıcak duygular beslemesi, onu önemsemesi ve onun için iyi dileklerde bulunmasıdır. Sevgi, insanları bir araya getiren ve bağ kuran güçlü bir duygudur. Sevgi, farklı şekillerde ve farklı bağlamlarda yaşanabilir. Aile içinde, romantik ilişkilerde, arkadaşlıkta veya topluluklar arasında sevgi önemli bir rol oynar. Sevgi, insanların birbirine destek olmasını, birlikte güzel anılar biriktirmesini ve zor zamanlarda birbirine güç vermesini sağlar. Sevilmek ise insanlar için güzel ve değerli bir deneyimdir. Sevgi, insanın hayatında önemli bir yer tutar ve sevilmek, insanın değerli ve kabul edildiğini hissetmesini sağlar. Sevilmek, duygusal ihtiyaçların karşılanması, duygusal güvenin oluşması ve duygusal bağların güçlenmesine katkıda bulunur. Sevgi ve sevilmek, insanların hayatında olumlu etkiler yaratır ve kişiler arasında güçlü bağlar kurulmasına yardımcı olur. Sevginin ve sevilmek duygusunun güzelliği, insanların birbirine olan bağlılık ve özverili davranışlarla birleştiği zaman ortaya çıkar. Bu duygular, insanların hayatında mutluluk ve anlam katmanın yanı sıra olumlu duygusal deneyimler yaşamasına da yardımcı olur. :)
Çok güzel açıklamışsınız emeğinize sağlık 👏🏻
Teşekkür ederim ✨
Cevap
1Cevap
Surekli yanimdaysa, bana surekli ilgi gosteriyor vakit ayiriyor ise. Saygili ise, uzmemek icin herseyi yapiyor ise, yapmam dedigi seyleri sirf ben seviyorum istiyorum diye yapiyor ise… hepsi sevdiginin kanitidir
Aynı sayfayı takip ediyor olmayız bu resim nerden buldun 🙂
Twitter'da görmüştüm
Bende 🙂 Şiir ve güzel söz paylaşan sayfalardan biri paylaşmıştı 🙂
Bölüm nedir hocam?
Yok ben öyle bir sayfada görmedim
Bölüm? 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?