Arkadaşlar size göre sevgi ispat gerektirir mi? İspatı nasıl olur
Evet olur
Hayır gerek yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazen ispat gerekir. Bir yerde ateş varsa duman da olmalıdır. Bir kalpte sevgi varsa mutlaka bir delili vardır. İnsan zaman zaman sadece duymak değil hissetmek ve görmek ister...
İspatı kişiden kişiye ve duruma göre değişir. Bazen sırf onun mutluluğu için kendinden ya da prensiplerinden taviz vererek, bazen kendinden bile vazgeçerek...
İspatı olmayan hiç bir şey gerçek kabul edilmez. Suç, ceza, mükafat, ödül, sevgi, nefret... Hepsi ispata dayanır. tek ispatım kalbim diyemezsin. Kalbinde taşıdığın sevgi soyuttur ve somuta dönüştürmek için gözle görülür kılmak için yani gözle görülür deliller gerekir...
Karmaşık bir soru.Sevgiyi anladığında o zaten kendisinin ispatı olur.Sevgiyi tam olarak içselleştirip benimseyemiyorsan-ki bunu zaten anlarsın,asla şüphe etmezsin gerçek bir sevgi varsa-zaten sevgi yoktur aslında ve olmayan bir şeyin ispatı da olmaz.
Size birisi gelip seni seviyorum dese nasıl inanırsınız? Yani inanır mısınız
İspat derken bir şekilde hissettirirsin karşı tarafa zaten seviyorsan öküz değilse anlar yani :)
Cevap
0Cevap
+Seni seviyorum, inan bana.
-Beni sevdiğine dair kanıt göster.
+ Kanıt inancı öldürür. Eğer kanıt gösterirsem seni sevdiğimi bilirsin.
-Ben “seni sevdiğimi bilmeni” değil, “seni sevdiğime inanmanı” istiyorum
+Neden?-
-Çünkü bilmek beyinle inanmak kalple yapılan iştir. Kalbini beynine tercih ederim.
ispat gerekmez kanımca :)
sevginin ıspatı zamandır. gücüde büyüklügüde zamanla belli olur. o yüzden karşındakinin söylediklerine inanmak görmek için sadece beklemek yeterlidir
sevgi tek başına uçamaz...
sağına güveni soluna saygıyı almalı ki uçabilsin...
ve evet sevgi kanatları sunarsan uçar, bundandır kanatları görmek ister insan...
İspatı; ilgidir, merak etmektir, kıskanmaktır, tartışmaktır, barışmaktır, sarılmaktır, öpmektir, kokusunu içine çekmektir... Çok ispatı var.
Ispat derken, gerçek sevgi ıspat istemeden belli olur zaten.
Gözler gibi..
Hareketler, davranışlar gibi..
herkes seni seviyorum der. ama gerçekten doğru söylediğini bilemem. ispattansa,davranışları ve sözleri bu gösterir zaten. seven adam bariz belli eder davranıştan
gerektirmez benim sevgime inanmayana birde ispat mı edicem hem sevmişim hem hazretlerini inandırmaya çalışıcam bide oldu yok öyle bir dünya benim kendime verdiğim değerden daha değerli değil ya sanki
İspat olmadan nasıl inanalım ? Seviyorum demek kolay zor olan bunu gösterebilmekte,hissettirebilmekte...
gerektirir bence çünkü benım kımseye ve hıc bır seye guvenim yok
berkyolcu çok tanıdık geldin :)neyse a diyorum.
:) evet sen yoksun uzun zamandır nererdesin
bazen gerektirir :)
Gerektirir .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar