Aşk İlişkileri Erkekler zeki kızdan neden korkup kaçıyorsun beybiler 😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Herkes birbirine sallıyor mahalle kavgasına döndü soru ahsjwhdıbdjdjd Erkekler zeki kızdan neden korkup kaçıyorsun beybiler 😂? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aptal olduğumuz için zeki kız bize fazla geliyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum 🤝 Yorumla
ulkergasimova Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Erkekler zeki kadın sevmez. Çünkü zeki kadını kolay kolay kandırıp parmaklarında oynatamazlarrrrrr 1 5 Yorumla kırsakal +1 yıl Kafanda dolar var ağır gelmiyor mu? Yorumla ulkergasimova +1 yıl Sana agir gelmiş sanırım Yorumla kırsakal +1 yıl Ben doları kafamda değil cüzdanımda taşıyorum zeki kız Yorumla ulkergasimova +1 yıl Sadece efect. Yorumla kırsakal +1 yıl Ne de güzel izah ediyosun. Şimdi oldu, teşekķürler. Yorumla
pataates Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. öyle bir şey yok , toplumdaki hemcinsimin çoğunluğu bel altı düşündüğü için zeki kızları tavlamayı düşünmüyorlar... 0 0 Yorumla
MutlulukMakinesi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yanlis anlama ama belki de kendini zzeki olarak goren kiz cirkindir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dostum değil dbjdbdj ve burada fotoğrafım yok az önce başıma geldi olay Yorumla MutlulukMakinesi +1 yıl Nasil gelisti Yorumla
AlevliTosbaa Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Zeki bi’ kız gelir benim aklımı çeler ama evlenmezse diye korkuyorum ben 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen mesajıma cevap ver önce ahahah Yorumla AlevliTosbaa +1 yıl Sen hangisiydin? Yorumla Soran +1 yıl Sence? Yorumla AlevliTosbaa +1 yıl Şey mi, en tatlı olan Yorumla
Nes2mvarhayattaQueen Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Korkup kaciyorsun sjshshsjs sen cok guzel cumle kurdugun icin askom 0 0 Yorumla
Mirkutay Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Zeki kızlardan kaçmıyoruz kendini zeki sanan ama zeki olmayanlardan kaçıyoruz😂 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çünkü genelde zeki değil zeki olduğunu sanıyorlar bu da sıkıcı geliyor 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben tersini düşünüyorum, zeki kızlar can dir Saf insana tahammülüm yok 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır aksine dikkatimi çeker 1 0 Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Zeki kiz mi? Djdbdbdbhd 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet haspam komik olan ne amip seni Yorumla Mkocbas +1 yıl Senmisin zeki konusma tarzina bakarsak 15 yasindasin Yorumla Soran +1 yıl 15 yaşında da zeki insanlar var ama bilemedin, senin zeka yaşında hitap etmeye çalışıyorum. Yorumla Mkocbas +1 yıl Benim zeka yasima hitap edemezsin ama istiyosan senin gibi konusabilirim hebele hubele Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben bayılırım ya ne kaçması 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla kaçanını gördüm kompleks yapanı var ahahahah Yorumla EverythingİllusioN +1 yıl Sende en eziğine denk gelmişsin Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zeki kız varmıydı Türkiye'de 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Türkiye'de genellikle narsist kompleksi kendini bi halt sanan erkekler var bu yüzden Türkiye'deki kızlar kompleks yapıp çok fazla eleştiriyorlar kendilerine güvensizliklerinden :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen önce cümle kur zeki kardeşim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Beynini çok yorma sen senlik mevzu yok :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benlik mevzu olması için biraz zekan olması lazım Yorumla Soran +1 yıl Hayır senlik bi mevzu olması için bacak aramı açmam lazım ama başka kapıya güle güle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baya zekiymişsin aynen😃ahrazsın lan sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aptal olduğumuz için zeki kız bize fazla geliyor
Katılıyorum 🤝
Erkekler zeki kadın sevmez. Çünkü zeki kadını kolay kolay kandırıp parmaklarında oynatamazlarrrrrr
Kafanda dolar var ağır gelmiyor mu?
Sana agir gelmiş sanırım
Ben doları kafamda değil cüzdanımda taşıyorum zeki kız
Sadece efect.
Ne de güzel izah ediyosun. Şimdi oldu, teşekķürler.
öyle bir şey yok , toplumdaki hemcinsimin çoğunluğu bel altı düşündüğü için zeki kızları tavlamayı düşünmüyorlar...
Yanlis anlama ama belki de kendini zzeki olarak goren kiz cirkindir
Dostum değil dbjdbdj ve burada fotoğrafım yok az önce başıma geldi olay
Nasil gelisti
Zeki bi’ kız gelir benim aklımı çeler ama evlenmezse diye korkuyorum ben
Sen mesajıma cevap ver önce ahahah
Sen hangisiydin?
Sence?
Şey mi, en tatlı olan
Korkup kaciyorsun sjshshsjs sen cok guzel cumle kurdugun icin askom
Zeki kızlardan kaçmıyoruz kendini zeki sanan ama zeki olmayanlardan kaçıyoruz😂
Çünkü genelde zeki değil zeki olduğunu sanıyorlar bu da sıkıcı geliyor
Beybiler dediğine göre senden korkmama gerek yok o zaman
Ben tersini düşünüyorum, zeki kızlar can dir
Saf insana tahammülüm yok
Hayır aksine dikkatimi çeker
Kandıramazlar pek ondandır
Zeki kiz mi? Djdbdbdbhd
Evet haspam komik olan ne amip seni
Senmisin zeki konusma tarzina bakarsak 15 yasindasin
15 yaşında da zeki insanlar var ama bilemedin, senin zeka yaşında hitap etmeye çalışıyorum.
Benim zeka yasima hitap edemezsin ama istiyosan senin gibi konusabilirim hebele hubele
Ben bayılırım ya ne kaçması
Valla kaçanını gördüm kompleks yapanı var ahahahah
Sende en eziğine denk gelmişsin
Zeki kız varmıydı Türkiye'de 😂
Türkiye'de genellikle narsist kompleksi kendini bi halt sanan erkekler var bu yüzden Türkiye'deki kızlar kompleks yapıp çok fazla eleştiriyorlar kendilerine güvensizliklerinden :)
Sen önce cümle kur zeki kardeşim
Beynini çok yorma sen senlik mevzu yok :)
Benlik mevzu olması için biraz zekan olması lazım
Hayır senlik bi mevzu olması için bacak aramı açmam lazım ama başka kapıya güle güle
Baya zekiymişsin aynen😃ahrazsın lan sen
Kolay vermiyor zor yapıyor 😄
Kaçmam ki
Zeki kız var mı ki