Şöyle düşün kadınları mutlu eden bir erkek ama önüne gelen her kadını mutlu ediyor evlenirmiydin hatta kadınlar onun için para veriyor senin ne özelliğin kaldı herkes eşinden özel hissetmek ister hayran bakışlar şefkatli dokunuşlar her şey seks değil evilikte ama cinsellik te çok özel bir ayrıcalık bu ayrıcalığı her kadına sunan erkeğin sana sunduğu hayranlık ne olabilir ki sana bakışı kuşku duyar kıskanırsın
Bazı insanlar teslim üzerine terslikler yasar kadında adam olmuştur kaza olmuş koca elden çıkmıştır bazısı nikah olur evlenmeden ayrılmıştır o tür kadınla evlilik olabilir. Kadın ilişkinin uzmanidir eskort olmuşsa o tür kadınlarla birlikte olunur ancak evlenilmez ama evlenene eleştirmem herkesn kendi hayatı alan razı veren razı ise sorun degil
Severek takip eden erkeklerden değilim bu ekonomik krizde internette milyonlarca bedava video varken kimseye para kazandıramam :) ama benden sonra hayatına benim istediğim gibi bir yön verecekse kabul ederim. Herkesin her an değişebileceğini düşünüyorum yeter ki istesin
abi şu only fansa bi ben görmedim bi arkadaşıma önlü fans ismini ilk duyduğum da sordum bitcoin gibi bir şey mi o diye baya t4ssak geçmişti sonra doğrusunu söyledi 😃