Sevgilimin beni en yakın kız arkadaşıyla aldattığından şüpheleniyorum, kuruntu mu yapıyorum?

sevigilimin arkadaşlarının hepsini tanıyorum, hepsi iyi insanlar ve daha önce şüphelendiğim bir olay yaşanmamıştı. Ancak geçen hafta arkadaşlarıyla Muğlaya tatile gittiler. Storylerini izlerken kız arkadaşıyla fazla yakın olduklarını gördüm (arkadaşının hikayesiydi ve arkada çıkmışlardı.) Sürekli ne yaptıkları hakkında bilgi almaya çalıştığımda ve onu aradığımda o kızla olduklarından ve şuanda işi olduğundan bahsedip duruyodu. İlk başta tatile gittikleri için hep beraber eğlendiklerini düşündüm ama tatilden dönmeye yakın olduklarında içime bir kurt düştü. Kendisine bu konu hakkında bir şey sorarsam bana güven problemlerim olduğu hakkında yaftalarda bulunacağından emin gibiyim. Sizce bu durumu ona sormadan arkadaşlarıyla konuşup arkasından iş mi çevirmeliyim yoksa gidip dürüst bir şekilde kendisine sormalı mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu konuyu açmaya çalıştım fakat kendisi gergindi birazcık, bende onunla ilgilenme kararı aldım. Şimdilik rafa kaldıracağım bir konu. Tavsiyeleriniz varsa yakın zamanda bu konuyu tamamen konuşmak istiyorum. Teşekkürler...
Sevgilimin beni en yakın kız arkadaşıyla aldattığından şüpheleniyorum, kuruntu mu yapıyorum?