Arkadaşıma aşık oldum. Söylemeli miyim, uzaklaşmalı mıyım?

1 yıldır tanışıyoruz, ilk tanıştığımızda benim yeni bir ayrılık sürecim onun ise yeni bir görücü usulü tanışma süreci vardı ve birbirimize arkadaştan başka gözle kesinlikle bakmadığımıza eminim. Gel gör ki ben onun yakın tavırlarını biraz yanlış anlamış olabilirim, beni özel hissettiriyordu bazen bazen de tam tersi. Arkadaş olarak her şey çok güzel evet iyi anlaşıyoruz kafa yapılarımız uyuşuyor, birlikte tatile çıktık, yolculuk yaptık ailemiz birbirini tanıyor birlikte olmamızı istediklerine dair bize imalarda bulunuyorlar. Ama ben ona çok belli etmemek için elimden gelenin fazlasını yaptım sonuçta bir kız erkeğin peşinden koşmamalı gibi bir algıya kapıldım fazlasıyla. Anladı mı anlamadı mı onu sevdiğimi emin değilim. Çok canım yanıyor onu görmeyince, bu tatil sürecinde her gün birbirimizi göremediğimiz için ondan uzaklaşıp unutmanın kolay olacağını düşünüyorum. ( Bu arada aynı çalışma ortamındayız). Ona söylemeli miyim biraz uzak kalmak istiyorum diye yoksa belli etmeden uzaklaştırmalı mıyım kendimi?

Arkadaşıma aşık oldum. Söylemeli miyim, uzaklaşmalı mıyım?