1 yıldır tanışıyoruz, ilk tanıştığımızda benim yeni bir ayrılık sürecim onun ise yeni bir görücü usulü tanışma süreci vardı ve birbirimize arkadaştan başka gözle kesinlikle bakmadığımıza eminim. Gel gör ki ben onun yakın tavırlarını biraz yanlış anlamış olabilirim, beni özel hissettiriyordu bazen bazen de tam tersi. Arkadaş olarak her şey çok güzel evet iyi anlaşıyoruz kafa yapılarımız uyuşuyor, birlikte tatile çıktık, yolculuk yaptık ailemiz birbirini tanıyor birlikte olmamızı istediklerine dair bize imalarda bulunuyorlar. Ama ben ona çok belli etmemek için elimden gelenin fazlasını yaptım sonuçta bir kız erkeğin peşinden koşmamalı gibi bir algıya kapıldım fazlasıyla. Anladı mı anlamadı mı onu sevdiğimi emin değilim. Çok canım yanıyor onu görmeyince, bu tatil sürecinde her gün birbirimizi göremediğimiz için ondan uzaklaşıp unutmanın kolay olacağını düşünüyorum. ( Bu arada aynı çalışma ortamındayız). Ona söylemeli miyim biraz uzak kalmak istiyorum diye yoksa belli etmeden uzaklaştırmalı mıyım kendimi?
- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u +1 yılmerhaba, Aşık olduğunuz arkadaşınıza olan duygularınızı dile getirme veya uzaklaşma konusunda bir karar vermeden önce, dikkatlice düşünmeniz ve duygularınızı netleştirmeniz önemlidir. Duygusal bir durumu ele alırken, doğru adımları atmak ve her iki tarafın da hislerini ve düşüncelerini anlamak önemlidir. Öncelikle kendi duygularınızı anlamak ve ne hissettiğinizi netleştirmek önemlidir. Arkadaşınıza olan duygularınızın gerçekten romantik bir aşk mı, yoksa güçlü bir arkadaşlık bağı mı olduğunu anlamak için kendinize dürüst olun. Arkadaşlığınızın sizin için değerli olduğunu belirttiniz. Bu nedenle, romantik duygularınız olduğunu düşündüğünüz durumda bile, arkadaşlığınızın kalıcı bir şekilde zarar görmemesi için dikkatli olmanız önemlidir. Eğer arkadaşınızın sizinle romantik bir ilişki düşüncesine açık olduğunu hissediyorsanız, duygularınızı paylaşmayı düşünebilirsiniz. Ancak, bu konuda emin değilseniz veya arkadaşınızın romantik bir ilişkiye ilgi göstermediğini düşünüyorsanız, duygularınızı paylaşmadan önce onunla konuşmak iyi bir fikir olabilir. duygusal bir durumda olduğunuzda içinden gelerek hareket etmek önemlidir, ancak kararlarınızı düşünerek ve duygularınızı anlamaya çalışarak yapmalısınız. Eğer arkadaşınıza olan duygularınızı açıklamak istiyorsanız, bunu yaparken saygılı olmanız ve arkadaşlığınızın geleceğini düşünmeniz önemlidir. Unutmayın, her durumda karşılıklı saygı ve anlayış önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Arkadaşına aşık olduğunu söylesem mi, uzaklasam mı diye düşünüyorsun. Bu zor bir karar. Arkadaşlığın için en iyisini yapmak istiyorsun ama aynı zamanda ona karşı hislerini de saklamak zor.
Bence önce kendinle konuşmalısın. Arkadaşına aşık mısın? Eğer aşıksan, ona söylemenin senin için önemli olup olmadığını düşün. Eğer ona söylemezsen, hislerini nasıl saklayacağını düşünmelisin. Eğer ona söylersen, onun tepkisinin ne olacağını düşünmelisin.
Arkadaşına söylemeye karar verirsen, bunu nazikçe ve saygılı bir şekilde yapmalısın. Ona karşı hislerini ona söylemenin senin için önemli olduğunu ve onun da aynı şekilde hissettiğini umduğunu söylemelisin. Eğer o da sana karşı aynı şekilde hissetmiyorsa, onu kırmamak için elinden geleni yapmalısın.
Arkadaşına söylememeye karar verirsen, ondan biraz uzaklaşmalısın. Onunla vakit geçirmeyi azaltmalı ve onunla konuşmayı azaltmalısın. Bu, onun hakkında düşünmeyi ve hislerini unutmanı kolaylaştıracaktır.
Sonunda karar senin. Arkadaşına söylemeli misin yoksa uzaklasmalısın? Karar verirken kendin ve arkadaşlığın için en iyisini yapmalısın.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. 1-Onu seviyorsan neden uzak durmak istiyorsun. Nasıl saçma sapan bir hareket bu? 2-Birbirleriyle iyi anlaşan hatta iyi arkadaş olan insanların ilişkileri daha sağlıklı ve uzun ömürlüdür. 3-Yav seviyorsan duygularını doğru düzgün belli et. Hatta sen açıl önce, neden saklıyorsun, kimden kaçıyorsun? 4-Aşkta, ilişkide, algı malgı geç bunları, doğru ve karşılıklı iyi bir iletişiminiz olup olmadığını anlamaya çalış. 5-Birlikte birşeyler paylaşmanın, güzel vakit geçirmenin, birinin yanında oluduğun veya yanında olduğu için kendini iyi hissetmenin nesi yanlış? Bu kafayla hayatının sonuna kadar yanlız kalır veya mutsuz olursun. Acıdım.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Bu biraz acıttı ama doğru söze ne denir
- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım yazdiklarina bakarak tavsiye ediyorum ki senin için doğru insan o... Bir erkekle bir kız kesinlikle kanka olamaz.. emin ol o da aynı şeyleri dusunuyor... Bence arkadaşlığını hiç bir şey olmamış gibi devam et ama ben seni arkadaş gibi görüyorumu ima bile etme... En güzel evlilikler arkadaşlıklarını surdurebilenler arasinda yaşanıyor... Kendini geri çekme eğer o çekerse bil ki o da seni seviyor ama acilamiyor... İçinde bulunduğunuz durumu göremüyorsunuz ama arkadaşlığınizin tadını çıkarın.. hayat çok çabuk gelip geçiyor... her şey zamanla çok güzel olacak emin ol...
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki biraz anlatsam siz yorumlasanız gerçekten yazdıklarınız çok özenli ve iyi hissettirdi. Ortak arkadaş grubumuz kızlardan oluşuyor tek erkek kendisidir. Geçen hafta bir konuşma geçti hatta aramızda kızları özledim dedi (bir aydır şehir dışındaydı) daha ben “beni özlemedin mi” diye sormadan “seni onlardan ayrı tutuyorum tabi ama onları da özledim” dedi. Yani ayrı tutuyor olması bir nebze ümitlendirse de etrafında bir çok kız arkadaşı olması durumu beni özel hissettirmiyor. Bu aralar canımın sıkkın olduğunu bildiği halde hiç görüşme teklifi etmedi ve diğer kızlarla her gün görüşüyor galiba bu durum beni biraz fazla üzüyor. Beni önemsemediğini hissediyorum
- +1 yıl
Kız arkadaş grubunda tek erkek olması işleri karıştırır tabi ki. burada kızların ona karşı davranışları da önem kazanir. Tabi seni ayrı tutuyor olması sana karşı ilgisi olduğu anlamına gelmese de bir ihtimal, fakat duygularını bastirip biz arkadaşız fikrine sığınıyor da olabilir. Tavsiyem bir müddet hissettigin duyguları biraz kenara bırakıp uzaktan izlemeye geçmen gerekir. Ama kız arkadaşlarına bu durumu hafiften hissettirmen sanki iyi olacaktır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz uzun oldu ama gerçekten faydalı en azından çözüm üretici yazdım.
Bence önce fikirlerini öğrenmekle başla nasıl yapıcam dersen
Önce bir tane hesap aç ama yaşın şuanki yaşınla eşleşmesin aynı bu tarz onun anlamıyca şekilde yeniden bir soru at ve her hangi konu hakkında konuşurken ben bi soruya denk geldim ne yazacağımı bilemedim kıza bana yardım edermisin diyerek o kişiyi yokla böyle bir duruma sıcak bakıp bakmadığını eğer olumlu olarak bakarsa sıra kendini sorgulamakta alışkanlıkmı yoksa gerçekten sevgimi kendindende emin olduktan sonra annene bahsedersin annende onun annesiyle konuşur sanki senin arkandan konuşuyormuşçasına bu kızda haller var yüksek ihtimal aşık falan senin oğlana sen ne düşünüyorsun falan oda onu yoklasın anneside oğlunu yoklasın atıyorum sevse hiçmi karşılık vermezsin veyahut eğer annesinden böyle konularda konuşmaya çekinen birisiyse kardeşi falan varsa abisi ona dedirtsinler kardeşler her zaman kendi aralarında daha rahat konuşurlar hadi hakkınızda hayırlısı eğer bu iş olursa aranızda konuşun birinin sevgisi tükenirse dürüst olsun arkadaşlığınızada zarar vermemiş olursunuz16 Yorumla- +1 yıl
Ne uzattın bee, arap saçı gibi, dolan da dolan, dolan da dolan. Labirent mi bu. Hoşlanıyorsan gidip derdini anlat. Açık sözlü olmayı beceremeyecek kadar özgüven eksikliğin varsa ezik ezik takılmaya devam edersin. Oğlanı kaparlar, ööyyle keko keko seyredersin. Onun anası, bunun danası, onun arkadaşı bilmem ne. Hiç öyle abuk subuk yöntemlere gerek yok. Bu defa hoşlandığına değil anasına yaranmaya çalış, arkadaşına şirin görünmeye çalış falanlar filanlar. Tırıvırı.
- +1 yıl
Dayı yaşın büyük olduğu için sana yorucu gelebilir biz genç olduğumuz için uzun yol seviyoruz kendi yaşıtlarına kısa yollardan tavsiye verebilirsin zahmet etmişsin sağol az bişey ömrün kalmış belkide onuda çaldım ömründen kusura bakma dayı kafa dinlemek seninde hakkın buralarda yorulma keyfine bak çayını kahveni iç dayıcığım allah uzun ömürler verir inşallah iyi günler dilerim
- +1 yıl
Ananı takip et
- +1 yıl
20 yaşında evlenseydin benim yaşıtımda çocuğun olurdu ne dememi istiyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAileniz de yakınsa, bunu sen değil annen annesine söylemeli bence. Çünkü bir erkeğin annesi, kadının annesine gittiğinde kadın istemeyebilir. Fakat tam tersi olduğunda, erkeğin gönlü varsa asla reddetmez. Burada herkes sana akıl verecektir yaz konuş itiraf et diye, fakat benim dediğimi mantıklıca düşünmeni isterim :)
10 Yorumla
+1 yılŞimdi benim takıldığım konu şu bu görücü sürü ile biriyle tanıştırılacaktı bu kız ne oldu şimdi burayı atladın senşim orası önemli bir ikincisi arkadaş olarak iyi anlaştığım insanla yarın öbür gün sevgili olarak ya da eş olarak anlaşamama ihtimali çok yüksektir bunuda gözardı etmeyi ver
00 YorumlaToplumsal cinsiyet rollerini ciddiye almaya gerek yok. Bence ilgini belli etmelisin. Onun ilgisi yoksa her şey senin için netleşecek ve kafan rahat edecektir. Ama ilgisi varsa 1 yıldır arkadaş olduğunuz ve gösterdiğin hareketlerden dolayı senin karşılık göstermeyeceğinden endişe ediyor ve açılmaktan kaçınıyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılUzaklaşmalisin.. ben de iş arkadaşımın bana karşı biseyler hissetmeye başladığını farkettim, ve uzaklaştım.. İkimiz için de en iyisi bu olacak..
06 Yorumla- +1 yıl
Bak bir acınası daha. Hayatında biri yoksa, üniversite, çeşitli etkinlikler veya iş ortamı dışında nerede sosyalleşip karşı cinsi tanıma fırsatı bulup, onun davranışlarını ve kişiliğini gözlemleyip kendin için uygun, evlenecek aday bulacağını sanıyorsun eceba? Vasat ötesi bir davranış daha. Neymiş efenim? uzaklaştım sebep? ikimiz için bu daha da iyi olacak! Yav belliki sen beğenmemişin. Ne kıvırtıyosun konuyu. Beğenmedim, uzaklaştım yazıver bari.
- +1 yıl
İş ortaminda olan aşkı desteklemiyorum. Beğenmekle alakası yok.. Cahil cahil atlamayın görüşlere..
Kendin görüş paylaş, fikrini de orada söyle..
- +1 yıl
Bana cahal cahal konuşuyun diyene de bak hele :)) İş ortamında tabiki aşk yaşamayacaksın. İşvereninin iş sözleşmende sana karşılığında ücretini ödemeyi görevleri yerine getireceksin. Kaldı ki iş ortamında aşk yaşamaktan bahsetmedim. Okuduğunu da anlamıyon he! İş ortamında tanışıp dışarda aşk yaşa. Öğle yemeğinde, akşam iş çıkışında, hafta sonu. Ayy yoksa hiç vağtın yokmu? Evde kalırsın ben diyim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel işte hayat arkadaşlığıda olur.
Onun ve senin hayatında şu an kimse yoksa.
Kafa yapınız uyuyorsa ki en önemlisi bu mutlu olma ihtimaliniz çok yüksek.10 YorumlaÖnceden arkadaş olanlar birbirine aşık olursa bir ömür boyu sürebiliyormuş
11 Yorumla
+1 yılBirlikte tatile bile çıkıp, hâlâ arkadaş olduğunuzu söylemen garip. Bu tür şeyler bir tek bana mı sakıncalı geliyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşbaşa değildik tabii ki
+1 yılBenim. de. ayni. durum. vardi zamanında acilamadim. açılmak için gec kaldım sen bari gec kalma acil sonrası daha üzücü oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Bu yaman çelişki anne
karşından da aynı enerjiyi alıyorsan söyle ama almıyorsan arkadaşlığınız biter buu göze alarak hareket etmelisin.
03 YorumlaBence söyle zaten eğer olumsuzsa yine uzaklaşıcaksın ama belki bir şansın olabilir belki çok güzel bir ilişkin olabilir. Eğer hiç söylemezsen bu ihtimal ortadan kalkmış olur
10 Yorumla
+1 yılBence söylemen gerekli baştan tavrını koyarsın cevabından sonra
12 Yorumla- +1 yıl
Bilmesi gereken şeyleri bilsin ona göre tavır alır severse gitmez
Hislerinin arkasında dur. Seviyorsan seviyorum de karşısına geçip
11 Yorumla
+1 yılSevgililik bittiğinde arkadaşını da kaybetmeyi göze alıyorsan söyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOf of of işte bunu yaşadım. Öyle zor bisey ki öyle anlatılmaz ki.. Ben söylemesem de o anliyordu şu an konuşmuyoruz söyleme bizim Bi ilişkimiz olmadı ama hem ilişkini hem arkadaşını kaybedersin
01 Yorumla- +1 yıl
Yazık etmişin kendine gülüm ya. Çillop gib oğlanı başkasına kaptırmışın. Üstelik çok da iyi anlaştığın bir insanı. Yav ben sizi anlamıyorum. Biri ile iyi anlaşıyorsan, güzel bir iletişimin varsa, o seni sen onu beğeniyorsanız ve biri bir kıvılcım atsa ortaya diğeri geleceği halde. Yav aşk katilleri sizi. Acı seviciler. Yazık yav.
Gizli Üye(25-29)+1 yılbana yapıldı arkadaşın çok sevidigim bi arkadaş olarak tabi bi kız vardı bi gün baş başayken dedi seni çok seviyorum falan çok zor bi durım iki taraf içinde
00 Yorumla
+1 yılNe olacak halimiz ah be dostum
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin de mi aynı durumlar
- +1 yıl
Tıpatıp diyecek kadar
Soran+1 yılİsterim tabi iyi gelir
O zaman belli edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılBelli etmemek daha mı iyi
+1 yılNe kadar zamandir konusuyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır tanışıyoruz ama yakın arkadaş olmamız 8 9 ay olmuştur
- +1 yıl
pekı o sana karsı nasıl ısteklımı
Soran+1 yılİşte bunu gerçekten anlayamıyorum. Örnek verecek olursam aynı kurumda çalışıyorduk ve tayin sürecinde birlikte karar verdik aynı yerde çalışmaya ve ikimizde istekliydik bu tekrar birlikte aynı yerde çalışma durumuna
- +1 yıl
bence cesur olmalısın
Soran+1 yılİstekli olup olmadığını nasıl anlayabilirim
- +1 yıl
senın adımlarına baglı
Soran+1 yılNasıl davranmalıyım bu süreçte. Geçen gece mesaj attım müsait misin diye hemen cevap yazdı aradı ama konuşamadım bile canımın sıkkın olduğunu fark etti ve sonra konuşuruz diye kapattım. Dün sabah mesaj attı sonra tekrar aradı sıkıntı mı var diye. Ama bilmiyor ki durumu, sadece biraz kafamı toplamam lazım sonra konuşuruz dedim. bilmiyorum sonra tekrar arayıp sorar mı ararsa ne demeliyim emin değilim
- +1 yıl
cesur olmalısın
+1 yılGit açıl çekinmeyin lo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Söyle içinde kalması zor olur zamanla
00 Yorumlaoda sana aşıktır bence kesin
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah gönlüne göre versin
00 Yorumla
+1 yılÖnce söylemelisin olmazsa uzaklaşmalısın
00 Yorumla
+1 yılkız asıksa cocuk sanslı olur
05 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
@tersbakiss sımartır cocugu herseyı yapar ona
- +1 yıl
Hmmc
- +1 yıl
@tersbakiss erkek severse kız acı cektırır bence öyle
Soran+1 yılFazla aşığım hem de.
+1 yılGit hoşlandığını söyle
06 Yorumla
Soran+1 yılYa o hoşlanmıyorsa beni sadece arkadaşı olarak görüyorsa. Aksini düşününce hiç açılmamak daha iyi gibi geliyor
- +1 yıl
Yapmadığın bir şey için değil yaptığın bir şey için pişman olmak daha iyidir
Soran+1 yılBu gurur olayı çok fena. Arayıp canımı yakan sensin senden uzak kalmak istiyorum demek istiyorum bir yandan da hiç sesimi çıkarmadan uzaktan sevmeye devam etmek…
- +1 yıl
Yanlış yapıyorsun gidip söyle bence
Soran+1 yılErkekler bu durumu nasıl karşılar gerçekten bilmek istiyorum
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir ben sıkıntı etmem
Ekek de mi tutmayacak de mi
00 Yorumla
+1 yılOlur bu iş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklaş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsöylemelisin
00 Yorumla
+1 yılSöylemeniz gerekir
00 Yorumla
+1 yılOooo her yer yanıyor :))
00 YorumlaUzaklaş
00 YorumlaBakarsan konuş söyle bilsinn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen yaz yoksa kaçırırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ters teperse arkadaşlığımız bozulursa
Cevap sahibi+1 yılAdam yalnızsa bozulmaz