Sevgilinin görüşmenizi istemediği arkadaşını hayatından çıkarır mısın?

Sevgilinin görüşmenizi istemediği arkadaşını hayatından çıkarır mısın?

Merhaba,
İyi akşamlar, sevgilimin hoşlanmadığı arkadaşım ile arkadaşlığımı devam ettirmem fakat neden olduğunu da sorardım. Niye rahatsız olduğunu bilmek isterim. Rahatsız edecek bir şey yaptı ise arkadaşım o arkadaşımı bir güzel severim. Hem bana arkadaş lazım değil aşkım yeter, tek dostum arkadaşım, her şeyim aşkım olur. Varsa yoksa aşkım, ille de aşkım! 😅
Nedeni eğer saçma bir sebep değilse bir düşünürüm bende
Ben saçma da olsa aşkımı seçerim yaaa😅Laf olsun diye soruyorum maksat adet yerini bulsun snsjsjds
Olur mu öyle şey ya hayatını eline teslim ediyorsun kızın yapma böyle üzerler😅
Bana ne bana ne 😅 Olur olur aşkım yeter derken şaka yapmıyorum ki yeter yani 😅 Hayatım aşkım olur zati Peri hayatım yok ki
Umarım olsun gönlünce ne diyelim altan😅
Amin inşaAllah teşekkür ederim seninde bolca her türlü gönlünce olsun iyi akşamlar diliyorum 🌸
Evet ederdim çünkü sevgilimin hoşlanması gerekmiyor yani ben güveniyorsam ve arkadaşımla aram iyiyse yani bana kötülüğü dokunmadıysa ben devam ederim her zaman için. ama her insan farklıdır Sevgilinin hoşlanmadığı biriyle arkadaşlığını devam ettirme konusu, ilişkilerin karmaşıklığına ve bireysel tercihlere bağlı olarak değişebilir. : İlişkilerde her iki tarafın da duygu ve düşünceleri önemlidir. Eğer sevgiliniz, sizinle arkadaşlık yapmak istediğiniz kişi hakkında hoşlanmıyorsa, bu durumu açık bir şekilde konuşmak ve birbirinizin hislerini anlamak önemlidir. Sevgilinizin hoşlanmadığı biriyle arkadaşlık yapmaktan keyif alıyorsanız ve bu ilişki size olumlu duygular ve mutluluk sağlıyorsa, bu tercihinizi değerlendirebilirsiniz. Ancak, sevgilinizle olan ilişkinizin zarar görmemesi için dikkatli olmakta fayda var. sevgilinizin hoşlanmadığı biriyle arkadaşlık yapmaya karar verirken, duygularınızı, ilişki dinamiklerini, güveni ve diğer ilişkilerinizi dikkate almanız önemlidir. Her ilişki farklıdır ve en iyi kararı sizin vereceğinizden eminim. Eğer bu konuda kararsız kalıyorsanız, yakın çevrenizle veya bir terapistle görüşmek size yardımcı olabilir.
Sevgilimin üzülmesini istemeyeceğim için devam ettirmem. Ama gerçi neden arkadaşlık kurmamı istemediğine ilişkin bir mantıklı gerekçe de sunmalı tabi 😅 😂
Salisede silerim sevdiceğimin yan bakışı kâfi 😂.
Teşekkür ederim 💖☕
Rica ederim 🥰🩷
Cevap
4Cevap
Eşimin mantıklı bir açıklaması varsa tabii ki görüşmem ama sacma sapan bahanesi ciddiye almam.
Her insan illaki birbirini sevecek diye bir kural yok. Ben kendimi bildikten sonra gerisi de çok önemli değil.
Ben insan seçerim. Benim hayatımda ki insanlar sevgilimi bağlamaz. Ama onun hayatında olanlar beni bağlar ajsjdkd
Oldu başka neler olsun istersiniz shdhdj
CardiB olsun ajdjdjd
Haaahh güzel tercih kfjfjf
Siyah kraliçeye buz atmışlar konserde mikrofonu fırlatmış atan kişinin kafasına tam benim hatun ya asi sinirli kavgacı 😂😂😂
Ondan güzel tercih dedim tam senin kafadan deli dkdkf
Hahah kesinlikle qjsjjs
Benim sevdiğim biriyse yakınsak bide sıkıntı çıkar o zaman işte
Bir sebebi varsa ve mantıklıysa
Bilmiyorum valla ama benim de çok yakınımsa ne olacak
Sevgilin mi o mu seçim senin😅
O anki duruma bağlı bilemiyorum çok zor karar ya😅
Bakıyor hangi arkadaş eyer fazla konuşmuyorsam evet görüşmemizi keserim eyer yok yakın arkadaşımsa nedenini sorgularım ondan sonra karar veririm
Benim kafama yatmıyorsa olmaz. Sevgilinin isteyip istemediği önemli değil.
Mantıklı bir neden sunmalı
Hayatımdan çıkarmam. Devam ettiririm.
evet ettiririm ben de mal değilim herhalde
Tabii ki hayır, ondan önce o vardı.
No asla.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?