Evet çok zor
O kadar da zor değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
Uzak mesafe ilişkisi yani sadece robot birisiyle birlikte olmak gibi bir şey eğer arada sırada bir araya gelip sohbet ediyorsanız yani canlı olarak birbirinizi görüyorsanız, canlı olarak birbirinizin ücretsiz verimliliklerini şahit oluyorsanız O zaman belki uzak mesafe ilişkisi yürüyebilir, ama sadece sosyal medya uygulamalarından mı internette görüntülü konuşarak uzak mesafe ilişkisi yaşamak çok da sağlıklı bir şey olmaz.
Belli bir zaman sonra bir tarafa sıkıcı gelir ve belli bir zaman sonra da ayrılıkla sonuçlanması kesin olur.
Cok zor buluşma gibi şansın da pek yok ancak yakın iller olmalı olursa da diğer türlü sen onun yanında olamıyorsun o senin yanında olamıyor var mı yok mu ki sevgiliden ziyade mesajlaşa arkadaşlığı oluyor o sürekli dert sahibi oluyorsun acaba benden vazgeçer mi başkasını sever mi o engeller artık bir yük oluyor ve ilişkine yansıyor olumlu bir şey yok en sıradan aktiviteyi bile yapamıyorsun zaten bir süreden sonra hissleri gidiyor vazgeciyorlar bir güzelde boynuzlanıyorsun o kadar hayal umut çöp erkekler pek sadık kalabilecek canlılar değil hep gözleri dışarıda sen enkaz gibi kalıyorsun yani düşündükce sinirlerim bozuluyor
Ve ekonomik bağımsızlığın mutlaka olacak kendine ait hayatın cünkü ailen karışıyor baskılıyor kabus gibi
Yaşadım uzağa gidince olmadı üzmek istemem ama olmuyor gözden uzak gönülden de uzak oluyor en ufak kavga bile uzakta olduğunuz için çok büyüyor özlemle beraber tahammül seviyesi de azaldığı için sürekli tartışma çıkıyor güvenmeye çalışmak zaten ayrı bir konu yani toksik bir ilişki oluyor kısaca anca ayda 1 gorusurseniz yaşlarınız büyükse kısa vadede evlilik varsa o zaman bir ihtimal diğer türlü zor
Uzak bir ilişkiyi ne açıdan yaşadığınıza bağlı buluşup konuşup sevişmek ise ilişki kavramınız evet çok zor fakat insani değerleri paylaşmaksa çok kolay
Cevap
35Cevap
Zor elbette. Ama hangi ilişki kolay ki? Hepsinin var zorluğu. Sürekli yan yana olduğun biriyle de sorunlar yaşayabiliyorsun. Yaşıyorsun hatta.. biraz yürek istiyor, dokunamamak veya istediğin zaman gidip görememek can sıkıcı olabilir. Mesafe sadece dokunmaya engel, sevmeye değil
Evet zordur. Çünkü içinde gerçek hisler yoksa bitmeye mahkum bir ilişki türüdür..
Zor olması yasanmayacagi anlamına gelmiyor
Zor dokunmadan sevemiyorum ben
Evet zor genelde
Uzaktan sevmek iyidir.
Pişmanlık yok, hayal kırıklığı yok, ayrılık yok.
Ne güzel söylemiş Metin Ersan abimiz,
Sevmek zamanında...
Ben seni değil resmini tanıyorum.
Belki sen benim güzel düşüncelerimi yıkarsın..
yeni tanışmışsan zor ancak bazı sebeplerden ayrı düşmüşsen ya da bazı sebeplerden başka şehirlere taşınmak zorunda kalınmışsa ve gerçek sevgi varsa asla zor değil isterse muğladan karsa gitsin
Yeni yeni deniyorum 3 aydır konuşuyoruz ve başlarda kolayken ona bağlandıkça bu kadar uzak olmak çok zor geliyor insan el ele gezmek istiyor öpmek istiyor ama işte aramızda 670 km var umarım ya zamanla kilometreler azalır ya da bizim için onları aşmak kolaylaşır
Çok zor güven olmazsa ilişkinin bitme ihtimali çok yüksek düşünsene ona bir şey oluyor yanında olamıyorsun sarılıp öpmek istiyorsun ama yok yanında olmasını istiyorsun her zaman olamıyor hep sabır özveri isteyen elbet bir gün kavuşma hayaliyle avunuyorsunuz kendimden biliyorum ben de ama gerçekten sevdiğinize ve ikinizin de sabırlı ve anlayışlıysanız olabilecek bir şey tabii bu zor olduğunu değiştirmiyor
Duygusal insanlar için zor. Ancak hiç yapılamamış değil. Mantıklı insan ile sürdürülebilir. Arar ziyaretlere gidilebilir
Yaşıtın ergenler için değil, yetişkinler için zor ve saçma
uzak mesafe ilişkide karşıdaki kişiye nasıl güveniyorsunuz ya
Meriii zor ama iki taraf birbirinin ruh ikizi olursa her şey çözülür
İllaki zordur insan sevdiğini istediği zaman göremez
Gözden uzak olan gönülden de uzak olur boşa dememişler !
Zor değil imkansız. En az bir taraf kesinlikle aldatıyordur.
Ben uzak mesafeden ilişki olabileceğine bile inanmıyorum.
Abartıldığı kadar zor değil bence.
Sık görüşünce sıkntı olmuyor.
Niyeti sevmek olan için her şey aşılır de işin içinde menfaat varsa o işte çok zor yıpratıcı
İmam nikahlı bir bayanla evliyim o Ankara ben İstanbul çok zor oluyor
Evet zorlukları vardır illa ki
Kalbiniz yan yana olsun, gerisi mühim değil benim için.
Farklı yerlerde yaşıyor olsanız bile sık görüşebileceğiniz bir mesafede olmalı diye düşünüyorum
Çok zor hiç bulaşma kendine yazık etme
Zor ama reelden daha iyi gelio söxçsöxşsöd
Çok zor..
Benimki gayet kolaydı
Zor değildir. Çok zordur.
Çok zor değil ama gereksiz ve yorucu.
Sevgi varsa herseyın ustesınden gelır
Uzak mesafe ilişkisi hayal ürünüdür
Kolay değil o kesin zor mu tartışılır
En kolayı herkes kabul etsin
Zor ama aşılır..
Çok zor olmaz sanırım