Sevgiliniz evcil hayvanınızı istemiyor olsa bu sebepten dolayı ayrılır mıydınız?

Merhaba,

Yani bu soruyu yanlış anlayarak okumanızı ve cevaplamanızı istemem şöyle bir şey söylemek istiyorum ki örnek veriyorum ben köpeklerden korkuyorum birlikte olduğum evlenecek olduğum kadının da köpeği var yani şahsen Sevgi köpek beslemek istemezdim kendisine bunu uygun bir dille söylerdim, aynı zamanda inancım gereği de evde köpek beslemeyi doğru bulmuyorum.

Sevgiliniz evcil hayvanınızı istemiyor olsa bu sebepten dolayı ayrılır mıydınız?

#GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı

#EvcilHayvan

30 Temmuz, 2023 Pazar 20.54

Evet, ayrılırım
Hayır, Ayrılmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sevgiliniz evcil hayvanınızı istemiyor olsa bu sebepten dolayı ayrılır mıydınız?

Teşekkür ederim @KızlarSoruyor @ilginfulyaa
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar herkes hayvan sevgisinden bahsetmiş Biz burada hayvan sevgisinden bahsetmiyoruz yani insanların korkusu olabilir köpekle aynı evde yaşamak istemeyebilir Yani bu sevmemek değildir mesela ben köpeklerden korkarım Ama severim