Bu sorunlara baya denk geliyoruz. Bazı kişiler evcil hayvanı sevdiğinden kıskanıyor veya kendileri hayvan sevmediği için sevgilisinden ondan vazgeçmesini istiyor. .Sevgiliniz evcil hayvanınızı istemezse ne yapardınız?
Sevgiliniz evcil hayvanınızı istemezse ne yaparsınız?
Öncelikle böyle insanlara akıl diliyorum :D bir insan sevgilisini neden kediden, köpekten kıskanır ve istemez. Bence acınası bir durum. Öyle bir sevgilim olsa ilişkimi gözden geçiririm. Oturup konuşurum. Hala aynı şeyleri talep ediyorsa ayrılırım. Evcil hayvan ölene kadar bir sorumluluk. Bir kere aldığın zaman onu terk etme hakkın yok. Hele de böyle saçma bir sebep için. Sevgilim de benim gibi hayvan sever olmalı.
Öncelikle ben ASLA VE ASLA evcil hayvanlarımdan ne olursa olsun vazgeçmem Kim olursa olsun beni onlardan vazgeçiremez mesela benim bir kedim var ve kediden korkan birçok kişi var cevremde onlar gelince kediyi suçsuz yere bir yere kapatınca içim acıyor sırf onlar rahat etsin diye oğlum içerde kapalı kalıyor ve miyavliyor çıkarıyım diye çok üzülüyorum bu yüzden de evin düzeni bozuluyor bu yüzden de kediden korkanları evime almıyorum artık yani anlayacağınız gerekirse etrafındaki insanları azaltırım ama asla oğlundan ve sokakta beslediğim diğer cocuklarimdan ASLA VAZGECMEM kim olursa olsun benim çocuğumu istemiyorsa hayatımdan defolsun gitsin hiç gereği yok zaten beni gerçekten sevse gerçekten değer verse benim çocuklarımı da sever onlara da saygı duyar onları beslemek için kimsenin iznine ihtiyacım yok. SEVGILER🌷
İkna etmeye çalışırdım ama böyle bir sorunum olmadığından belkide şu an tam yararlı cevap veremem sevgilim kedileri ve köpekleri çok sever ve evde de besliyor bence istemeyen biride sevmediğinden değil ya alerjiden ya da korkudan istemiyordur bence.