kadın/erkek ne zaman sevmekten vazgeçer, kırıldığında mı, korktuğunda mı?

kadın/erkek ne zaman sevmekten vazgeçer, kırıldığında mı, korktuğunda mı?
Ben kendim için konuşacaksam ben sevilmediğim zaman ya da sevgilim beni kırdığı zaman vaz geçerdim ama bunun için aldatma gibi çok büyük bir ihanet olması lazım. bunu dışında ise Kişi, duygusal olarak kırılma veya hayal kırıklığı yaşadığında sevmekten vazgeçebilir. Karşı tarafın ihaneti, güvenin sarsılması veya duygusal olarak yaralanma, bir kişinin sevgi ve bağlılık duygularını etkileyebilir. Sevmekten vazgeçmek, kişisel bir süreçtir ve her kişinin kendi iç dünyasına ve deneyimlerine bağlıdır. Bazıları sevgilerini hızlıca geri kazanabilirken, bazıları daha uzun süreli bir süreçten geçebilir. Bu nedenle, ilişkilerde duygusal ihtiyaçlarını anlamak ve iletişim kurmak önemlidir. İlişkilerde sağlıklı bir şekilde ilerlemek için, karşılıklı saygı, anlayış ve açık iletişim büyük önem taşır.
Bir umut ışığı kalmadığında.
Tekrar tekrar kırılabilir, tekrar tekrar korkabilirim, bunlar beni vazgeçirmez.
Güzel günlere dair inancım kaldığı zaman, ümit etmeyi kestiğim zaman vazgeçeceğim çoğu şeyden.
Cevap
3Cevap
Kırgınlıkları üst üste biriktirir, en sonunda artık o gemiyi yakar geçer. Tombik olanlar ise ezerek, parçalayarak, yok ederek vazgeçer 😂😂
😀
Seviyorken vazgeçemiyorum hiç valla huyum değil. Ne yaparsa yapsın peşinden gidiyorum bazen körü körüne. Ne zamana kadar, alana kadar
Seven neden korksun ki? Korku, seven insanı vazgeçiremez...
İlişki bittiğinde vazgeçerim
Kırıldığında aşık olan korkmaz
Sahtekarliğa uğradığında
Aynen 👍
Korku en güçlü duygudur.. kırılmaktan korkar
Kırıldığında
Kırıldığında tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?