Aşk İlişkileri Sevdiğiniz insan, kız/erkek arkadaşı için sizden ayrılıyor olsaydı ne yapardınız? Ceylin_45 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz insan, kız/erkek arkadaşı için sizden ayrılıyor olsaydı ne yapardınız? Sevdiğiniz insan, kız/erkek arkadaşı için sizden ayrılıyor olsaydı ne yapardınız? Cevapla Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İşlerin bu noktaya gelmesine izin verdiğim için kendime biraz kızardım sanırım. Arkadaşı için benden ayrılabilecek bir kadınla nasıl birlikte oldum, gözümden mi kaçtı, görememek benim suçum muydu yoksa gerçekten çok iyi mi sakladı vs. düşünürüm yani 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Benim sevdiğim insan benden ayrılmazdı 0 0 Yorumla
Davina87 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl e zaten ayrılıyormuş ne yapılabilir ki bu durum da. dur nolur yapma, gitme filan mı dememiz gerekir. 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bi saniye önce resmi çözmeye çalışıyorum ne alâka diye 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. gule gule derim 0 0 Yorumla