Akşam düğün vardı bende işteydim gelemicem isim var müsait değilim işten çıkmadım dedim tuttur du evden alcam yokum evde gelme boşuna dedim. gitmis annem ler işte olduğunu söylemiş bana trip atiyor ben yazmadım ona oda yazmiyor çocuk gibi mesala saat 2 de uygunum ben derim 11 de gorusucez diye tutturur bugünde kuzeni evleniyor düğünü var yine işteyim akşam gibi yazicak. gidemicem yine ayrı trip ayrica kuzeni nişan lisi ile nisanimiza gelmedi biz onlara gittigimiz halde bu durumu yanındaki insana gitmesekte olur seni zaten önemsemedi ler sende boş ver diyecegim kapasitede bile değil napmam lazim çok anlayissiz Nisan lim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nışan demek anlaşma süreci demek benim gördüğüm sen bu kişinin gerçek yüzünden pek hoşlanmamışsın kendini mecbur hissetme bence evlenmeye
Işte oluyorum anlassiz davranıyor ben o gibi hafta sonum yok nöbet oluyor vs vs anlatamıyorum. bos boş tripler atıyor çocuk gibi anlaşamıyor um akşam düğün e tek gitti diye dün gece bu sabah hiç yazmıyor akşam gibi yazar oda yine düğün var ve ben yine işteyim. yine kimbilir ne trip
İşte olan birisinin düğüne gidememesi kadar normal ne olabilir ki. Benim aklımdan geçen umarım doğru değildir, sanırım nışanlın senin işte olduğundanda şüphe duyuyor bahane üretiyorsun olarak görüyor. Ki bu durum ciddi şizofrenik bir paranoya durumu
Sana bir şey diyim mi narsistlik sezdim. cunku hata yaptı böyle baya baya ama. birsuru hepte aynı konulardan hatası var adama. Soyluyorum kabullenmiyor hatasını bir gece arkadaşı da var o gün yine aynı hatayı yapmıştı hata dediğimde şöyle her önüne gelen kadını ekler sürekli ınstagram da ya işte araba tamir ettirmeye gider o kadınla eşinin yeridir eşini eklemek yerine kadını ekler bankaya gider kadın görür profiline bakar böyle bi adam arkadaşının yanında mevzu açıldı arkadaşı da onla. samimi. tabi
Ondan sonra şey dedi arkadaşına bu kafada kuruyor psikilojik ya dedi ben bir şey yapmıyorum. dedi kalktım. terk ettim. masayi nasil yalan soyleyip insanı deli yerine koyarsin diye durumu babasına bildirdim babası bir daha aynı durumlar olmicak kim ne varsa. sildrcem deyip sildirdi adam da tek şüphe yok narsistlik var benle bir gün ıyi geçsin illa tartışma yapmaya yer arar. konu mevzu bulur sorunlu biri anladığım o ki eşyalar vs alındı düğün e 1 ay kaldı her şey çok gecikti herseyinide bu durumlari çok geç belli etti gerçek yüzünü
İşte benim sezdiğim duruma yaklaştı anlattıkların. Senden böyle şüpheci olması kendi yaptıklarını senden ummasıyla alakalı değil mi sence de? Yani kendi çapkınlıklarını seninde yapacağını umuyor şüphe duyuyor buda saçma sapan hareketler yapmasına sebep oluyor. Onda seni çeken ne var?
Çeken mi bir şey yok ailem bulmuş benim. calistugim bölgede görücü usulu bir tanıştım yapışkan gibi yapıştı bu durumlar başta narsistlik vs belli değildi yani çok sonra Nisan dan sonra eşya alındı düğün yaklaştı 1 2 ay varken işte şu zamanlar da böyle biri olduğunu ogrendim baştan öğrensem bırakmak kolaydı ailem şimdi. niye bırakıldı. bizim memleket küçük yer dedikodu olur bilmemne bu tarafta sen duymazsın ama. bize yansır vs gibi gibi laflarla mecbur devam. ediyorum
Oysa çalıştığım yerde o kadar hen. meslek elinde düzgün insan varken sectigim karaktere bak önüme. cikan kişileri de red ettim bilemedim bunun böyle. karakterde olduğunu üstüne trip leri de var çocuk gibi 32 yaşında birde
Hiç bir şey için geç değil, ben geçmişte senin gibi düşündüm ne oldu evlendim bu defa 6 ay sonra boşandım. Zarar 10 kat daha fazla oldu. Yani iyi düşün derim
Bende zaten evlenip boşanmayı planliyorum burada annem uzaktayım yanımda ama babam. abimler memlekette laf olur eder bilmemne denip duruluyor ha birde evlenince bari anlaşamadı deriz boşanırsın gibi mevzu bile dediler yani saçma sapan evlensem de sonu yok zaten siz niye bosandiniz
Valla yapıştı kelimesini kullandığın birinin çok afedersin altına kadını olarak yatmayı kendine yedirebiliyormusun. Çok çok afedersin
Yaa ne saçma bişey bu düşünce hiç değilse evlendi ayrıldı deriz , derizde sen eşyamısın? Senin bir beden ve ruh güvenliğin yok mu. Neden daha sonra kocan olacak kişiye kız olarak gitmeyeceksin ve haketmeyen birine kendini dul bıraktıracaksın Allahım yardım et nasıl aileler var
Yok ona çok sogugum yani kadın kızları her gördüğünü ekleyip etmesi sonra suçları bana atması çok. soguk yabanciyim daha önce ilgilenirdim. Şu an tamamen kestim çünkü o ilgiyi hak edecek bitirebil evlenince de fazla surdirmicem zaten bundan eminim aklı dengesi yerine olan bir insana ya o psikolojik deli kıvamına koymak bile insanın ağrına gidiyor
Amin amin bende. kurtulayim. diye dua ediyorum. belki. bir. mucize. olur
Canım benim mucizeye gerek yok valla artık reşit birisin kendi kararlarını kendin verebilirsin. At yüzüğü bitr işi