Çocuğa aklı dengesi iyi mi der gibi engelli sanki öyle bir soru sordu beni mi kötülüyor annem yoksa amacı ne ki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seninle olduysa aklı yerinde değil demek istemiş. Şaka da yapmış olabilir ciddi de söylemiş olabilir. Söyleme şekline bağlı
Sevgilini değerlendirecek akıllı mı akılsız mı diye :)
Mimar çocuk canım mı olacak ki
Olabilir. Annen sorun çözmeye odaklı bir kafa yapısına bakıyor belli ki, mesleklerin hepsi ezberlenmiş bilgilerdir.
Sana laf sokmak istemiş."seni nasıl seviyor" diyor.
Ağlıcam inanılmaz kendisi sevmiyor diye kimse sevmicek mi
Muhtemelen narsist bir anneye sahipsin, normal birisi kızını böyle üzmek istemez. Sevilmediğinde destek olur, kendisi de üzülür. Kızının sevilmesine mutlu olacağına konuştuğu kelimeye bak. Bir gün evlenmek istediğinde bozmak için elinden geleni yapacak. Seni kendisine bağımlı kılmak isteyecek.
Evet iyiliğimi istemiyor beddua eder hep iyi şeylerler karşılaşınca annem yediremiyor anlamsız şekilde inanmam diyor asla tanıştırmam evleneceğim zaman evden kaçarım hayatımı mahvediyor
Benzer bir kayınvalidem vardı. Sadece kendisini düşünüyordu ama dısarıya iyi bir anne imajı cizmeye calısıyordu. Tabi hep sözlerle, asla uygulamada böyle bir sey yoktu. Sadece kendisini seviyordu. Kaçtığında "ailemizi rezil etti" diyerek kendisine ilgi toplayacak. Mutsuz olup dönmen için dua bile edecek , döndügündeyse "bakın ben iyi anneyim kaçıp giden kızım geri geldi yine sahip çıktım" diye övünecek. Allah yardımcın olsun şimdiden. Cocukla tanışsa çocuğa bile seni kötüleyecek. Benimki öyle yapmıştı. Anneme bile kendi kızı için "dengesiz, ne dedigini pek bilmez" demişti. Annem kızını çok sevdiği hâlde. Rakip kız kardeş gibi görüyor böyle anneler kızlarını.
Şu an beni anlayan biri olduğu için çok duygulandım hayatım boyunca annem yüzünden bir sürü şey kaçırdım bütün hayatımı mahvetti ve beni suçlu görüyor herkes ben hiçbir şekilde anlam veremedim kendimi suçladım ben çok mu kötüyüm dedim hiç sevgi görmedim babam küçükken severdi beni annem kıskanmış hep demek ki kapı arkalarından babama sürekli beni kötülediğini dinledim annemin hiç ağlamadım ama nasıl bu yaşıma kadar geldim hiç bilmiyorum büyüyünce anladım annemin beni kıskandığını hatta geçen hafta bana bakıp hep yaşlandın çirkinsin der ama dışarıya çıktığımda bütün herkes 7 yaş küçük gösterdiğimi çok güzel olduğumu söylerler özgüvenim düşük oldu hep hiç kimsenin beni sevmeyeceğini aşıladı ben hala bazı şeyleri anlamıyorum herhalde onları da yıllar sonra anlarım sen umarım iletişimini kesmişsindir o insanla çünkü bu tür insanlar bütün negatifi barındırıyorlar ve çevresini de kendisine benzetiyorlar
Evet ayrılalı çok oldu. Kesinlikle böyleler, ilgileri kendilerine cekmek icin elinden gelen her seyi yapıyorlar. Kendi dogurdukları çocukları dahi rakip görüyorlar."Anne" değil "rakip kız kardeş" oluyorlar. Bildigin kıskanıyor işte.
Evladının iyiliği için tanımak istiyor işte öküz altında buzağı arama
Ne iyiliği be böyle söylen insan iyi amaçla mı diyordur
Kendi annene fesat düşünüyosan sorun sende
Çocuk bunu duysa annemin yüzüne bakmaz
Sen de söyleme çocuğa
Aynen evde kal istiyor annen heraldee
Anne değil düşman
Kaç kardeşsiniz hepsine mi böylee
Tanımak istiyor da senle sevgiliyse delidir diyor
Bu normal bence tanıştır anne mantıklı kadin