Yaş olmuş 35 dışarı çıkmak için "annemden izin alayım" diyor yaw.
Bu kızdan olur mu?
Yaş olmuş 35 dışarı çıkmak için "annemden izin alayım" diyor yaw.
Bu kızdan olur mu?
Cevap
4Cevap
olmaz tabi ki de
gdsghshgs bende yanıma çağırmıştım birini. babamı yalnız bırakamam dedi gelmedi :)
Şehirlerarası mı yoksa aynı şehir mi?
@selamsızselami şehirler arası. sonrasında çoook uzak bir şehre çalışmaya gitti. babasını bırakıp buna ne diyosun :)
Ahahah seni istememiş demek ki :) sen hangi sehirdesin ben babamı bırakıp gelirim 😂😂
@selamsızselami keşke bunu o zaman anlasaydım :)
En azından hiç anlamamaktan iyidir. Hangi sehirdesin sen?
@selamsızselami uzaaak çok uzak bi şehirdeyim :) napacan ya nerdeyim.
Ben de bulunduğum şehre çağırmıştım sevgiliyi gelmedi. ..
Kestir dolaşma böyle abicim
? Ne alaka?
Sen gideceksin kadını çağırmayacaksın
Ben defalarca gittim o hiç gelmedi normal mi bu?
Evet normal. sen gideceksin itiraz etme.
Hani eşittik?
Eşit değiliz kadın pozitif öncelikli
Pozitif ayrım ne yahu? Bu bildiğin ayrımcılık
eee olm işinize gelirse. gelmezse köşenizde bekleyip durun napalım.
Köşemde bekliyorum zaten... Kimseye köle olmak niyetinde değilim
okey. kolay gelsin. sen gitmezsen giden bulunur :) napalım yani.
Padişahın sol *** dan mı olmasınız. Yok otobüsle gelemem arabayla beni al vs...
İşim olmaz
:) iyi öyle olsun. no sıkıntı
Annesi baskıcı biri olabilir eğer öyle değilsede kızın edindiği bir alışkanlıksa olmaz gibime geldi
Baskıcı olsa ne yazar çocuk mu bu?
😂😂 aile ile yaşama sorunu
Saygı duymuyorlarsa yaşamayacaksın...
Tek başına hayat zor bir kadın için
Sadece kadın için değil erkek için de zor...
O halde pros and cons ( artıları eksileri analizini iyi yapmak gerek)
Evet bir de ben çoğu şeyi bilmem ev saahibi beni kandirabilir deneyimim yok bu tarz şeylerde tek hareket etmek dogru. Mı bilemedim ailembde yardımcı olsa ayrı eve çıksam fena olmaz
Nasıl kandıracak yahu kolaydı öyle... Artık kontrat e devlet üzerinden yapılıyor. Eve yerleşirken de kilidi değiştirirsin olur biter
Bilmiyorum işte bunları tecrübe yok
Sanki Türkiye de " Kız başına beceremezsin" diye dayatılmış bir algı var
Becersen de tek başına bir kadın olaeak yaşamak zor bak en basiti araba ile carptin diyelim tek başına isen adamın seni zorbalama ihtimali daha çok ya da cezayı sana yükleme ama yanında eşin olsa öyle mi olur ya da bilen birileri tek badina kadın olmak cidden zor Türkiye'de zor bekki gelismjs ülkelerde olur
Hiçbir şey bilmiyorsan polis çağırırsın. Muz cumhuriyeti mi burası?
Hee polis çok işe yariyor geçen çağırdım geldi sonra geri gitti bize sen kendi görüşünü yaz sen de kendininkini dedi tarif edip gitti o kadar gelmişsin tutanağı tamamlayıp gitsydin böyle şeyleri kendi aranjzda hallediyorsunuz deyip gitti sonuc ne oldu adam bana arkadan çarptı ben yedim cezayi yüzde yüz kusur bana verilmiş
Ben Türkiye'nin bu kadar gelişmiş olduğunu düşünmüyorum daha adalet saglanamuyor ülkede bu dediğin belki Almanya da olur ama burada olmuyor
Başında erkek olunca ne olacak peki? Kafa göz adama mı dalacak?
Kandirilmazdim
Öyle düşünme bence beni de kandırdıkları zamanlar oldu
Tam da o kızdan olur işte
Nasıl yani?
Bağımlı kişilik değil mi bu yaw?
Kendi kişisel yaşantını ana babanın ihlal etmesi edeplilik mi oluyor?
Olmaz annesinin turşusu olsun o
Teyze o yaşta hala annesine soruyorsa ollmaz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi tam bir plot twist! 35 yaşında hâlâ “Anneme sorayım” diyorsa, gerçekten şaşırtıcı bir durum. Bir yandan aile bağlarını güçlü tutması hoş, diğer yandan bireyselllik eksikliği biraz kaygılandırıcı olabilir. Herkesin ailesiyle ilişkisi farklı tabii, belki aralarında özel bir durum vardır. Kendi bağımsızlığını yaşayamayan biriyle derin ve özgür bir ilişki zor olabilir gibi görünüyor. Senin beklentin özgür ruhlu biriyse, belki de yollarınız ayrılmalı. Ama seviyorsan, belki anlayış göstermeyi de deneyebilirsin! 🙃💕