Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela sevgiliniz ne yapsa, kesin gidici, bitti bu iş, ayrılacağız büyük ihtimalle dersiniz? 😅

Ne gibi şeyler ayrılık sinyalleridir?
Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela sevgiliniz ne yapsa, kesin gidici, bitti bu iş, ayrılacağız büyük ihtimalle dersiniz? 😅

Ne gibi şeyler ayrılık sinyalleridir?
Bunu bir çok şekilde anlayabilir mesela beni sevmiyorsa artık ilgilenmiyorsa ya da ben konuşurken beni hiç dinlemiyor umursamıyorsa ya da benden daha çok değer verdiği kişiler olursa bu şekilde anlardım. zaten her türlü fark ederim ben bunu hem davranışlardan hem de bana olan ilgisizliğinden. mesela genel olarak Sevgilinizle iletişim azalıyorsa ve mesajlarınıza, aramalarınıza ya da buluşma tekliflerinize eskisi gibi hızlı cevap vermiyorsa, bu ayrılık sinyali olabilir. Partneriniz duygusal olarak sizden uzaklaşıyorsa, paylaşım ve bağlantıda azalma hissediyorsanız, bu da bir ayrılık belirtisi olabilir. Sevgiliniz sizinle ilgilenmez hale gelmişse, sizinle ilgili olan şeylere karşı ilgisizlik gösteriyorsa, bu da ilişkinin zayıfladığına dair bir işaret olabilir. Sık sık anlamsız tartışmalar yaşıyorsanız ve sürekli olarak çatışma içindeyseniz, bu da ilişkinin sarsıldığını gösterebilir. İlgi alanlarınızın zamanla farklılaşması ve birbirinize ayırdığınız zamanın azalması da ayrılık sinyali olabilir. bu davranışlar tek başına kesin bir ayrılık sinyali değildir ve her zaman bir açıklaması olabilir. Eğer ilişkinizde bu tür davranışlar fark ediyorsanız, partnerinizle açık ve dürüst bir iletişim kurarak duygularınızı ve endişelerinizi paylaşmak önemlidir. Sorunlarınızı konuşarak ve anlayışla dinleyerek, ilişkinizi daha sağlam temeller üzerine inşa etme şansınız olabilir.
Görüşün için teşekkür ederim
Emeğine sağlık 😅
Gönlünce olsun 😅
-Aşırı kıskanç olması
-Sürekli hesap sorması
-Şunu bunu yapma etme demesi (Ne yapıp yapamayacağımı kimse bana söyleyemez. bunu zaten bilir ona göre davranırım. Eğer bana yapma etme derse inadına inadına tersini yaparım hahah )
-Yalan söylemesi
-Saygısızlık
-Bencil davranışlar
-Sadakatsizlik
-Beni yönetebileceğini sanması hahah
-Bir anda ilgisiz davranması
-Boğucu derecede davranması
-Kendini dünyanın merkezi zannetmesi :d
-Aşırı ilgi manyağı sevgili
Aklıma gelenler bunlar... hahah
Her şeyin fazlası zarardır ama bende çok var fazlalardan fakat ayar tuşu da var gönlümce😅
Hesap sorulmasını severim mesela 😅 hoşuma gider 😅ait olmak sahip olmak güzel 😅
Yapma etme demesi de hoşuma gider 😅 kısıtlanmak filan 😅aşkımın canı sağolsun 😅
Bende bilirim ama olsun 😅
Katılıyorum çok güzel yazmışsın 😅hepsine olmasa da 😅
Sadakatsizlik yalan bencillik bir anda ilgisiz davranması filan 😅
Evet dünyamın merkezi olur aşkım 😅
Sende de yok yok yani Uhaaa😅
Aynen öyle herşeyin fazlası zarar tabii :D her şey dozunda ve kararında olmalı
Ben sevmem hesap sorulmasını. Sinirlenirim. Hesapta sormam zaten. Hiçbir erkek arkadaşıma yapmadım. rahattım. sıkmam onları benim yanımda özgür olmalarını rahat olmalarını sağladım.
ama bu tarz hesap sorulma falan beni uzaklaştırıyor. soğuyorum biraz. :D
ait olmak elbette güzeldir. ama bana malı gibi davranmamalı. insan gibi davranmalı. değer göstermeli. ama beni yönetebileceğini sanmamalı :D doğru olan bu gibi geliyor bana. :D
kısıtlanmak hoşuma gitmez. deli olurum haha anında sinirlenir ve yol veririm. ya da kendimden soğutup benden ayrılmasını sağlarım. alternatif çok haha bahaneler üretilir yani. birbirimizi yormaya üzmeye ne gerek var ki. saygılıca biter bu şekilde. :D
sadakatsizlik, yalan , bencillik, ilgisizlik ince çizgi. onlar affedilmemesi gerekenler bence :D
anladım anladım hahah her şey aşkın olur hahah ne aşkmış yahu :D
bende yok yok evet. ama bilmek anlamak isteyene. beni bilmek yürek cesaret ister diyormuşum hahah isteyen şeytan olarak görür, isteyen melek hahah :D
Olabilir ama olmaya da bilir ben her türlü doza varım 😅 önemli olan uyum sağlarız 😅
Zaten benim sevdiklerimi çoğunluk sevmez😅Sinirlenen hatuna da bayılırım bende sinirli bir insanım agresifim 😅Bende sormam ki hesap 😅Ne gerek var 😅 özgür rahat olmasını severim aşkımın 😅
Ben herkesin rahatlığını severim mesela gençler elini kolunu şey ediyor çeki düzen veriyorlar ya da ayağa kalkıyorlar 😅 kızarım rahat olun gençler kasılmayın rahatsız olmayın filan 😅ben yanımda rahat insanı severim 😅
Uzaklaştırmaz beni 😅 Soğumamda 😅Ama zaten ben de her türlü rahat olurum elimde olmadan 😅zaten kendi kendimi kısıtlarim ben 😅
Haklısın ama ben malı da olurum 😅insan gibi ya da mal gibi bir insan aşk aptallaştırır ki 😅onun bir şey yapmasına gerek yok ben zaten şapşik olurum😅
Çok pis değer veririm ama hiç görmedim 😅ya da lafta oldu 😅
Ben yönetilmeye de varım 😅doğrusu yok benim için mutluluk var aşk var aşkcıl bir ben var 😅
Doğru yanlış önemsiz her şeyi yaparım aşk için ölmemeli aşk o zaman aşk 😅
Zaten hoşuna giden kızı da görmedim 😅
Verirsen ver sanki daha önce yol almadık katletmedik 😅
Bahanelere sığınan insanları sevmem sebepler nedenler cesur olmalı her şey dile gelmeli 😅iyi ya da kötü 😅
Bitir zaten herkes bitiriyor sende onlar gibi ol 😅
Sadakatsizlik ince çizgim diğerleri değil 😅 hallederiz hallederim çözerim en azından çabalar emek veririm 😅
İçimden gelen bir aşk çocuksu bir aşk deli dolu çılgın her türlü 😅
Haklısın doğru söylüyorsun valla 😅
Boğaz köprüsünden atlayacak cesaret var bende ama ne gerek var 😅mutlu edecek her şeye göğüs gerecek yürek varken 😅
Hayretler içinde okuyorum. helal sana. bu kadar fazla fedakar olmak, nankörlük getirir unutma. :D fazlalar iyi değildir hahaha
rahat olmak ve iyi hissetmek önemli tabii :D
Evet cesaret her daim önemli tabii haha aynen iyi ya da kötü dile getirilmeli
Sadakat önemlidir. affı olmaz , olmamalı bence. yapısında bozukluk varsa ben düzeltemem haha benim işim binalarla , bozuk insan karakterleriyle değil. :D Bozuk karakter düzelmez. yapan yine yapar. ve affedilecek bir şey değil.
bu insanın kendine öz saygısıdır bence :)
deli dolu aşklar iyidir. :d
Ahu üzme şu adamı yahu diyesim geldi hahah :D Ne kadar aşka aşık bir adam :D
Teşekkür ederim ben kendime helal demiyorum ama 😅İnsan evladı çiğ süt emmiş nankör biliyorum aksini pek görmedim zati 😅
Nankörleri ellerim ama sevdiğimi eleyemiyorum hemen geri kalanı silerim tolerans yok 😅 desem de bir şans daha verebilirim 😅
Kıyamıyorum insanlara etrafımda nice yanlış yapanlar da oldu ama şu an iyiler ufak tefek şeyler tolere edilir 😅
Çok rahatımdır😅öyle rahat ki kıl olan da çok değişik değişik bakan gülüp geçiyorum 😅
Ben söylerim kötüyüde tatlı tatlı 😅
Sadakatın olmaz zati geri kalanını kasteddim ben 😅ama sevilenin yaptığı her hata ihanet değil midir sevene?
Yapısı bozuk olan uzak dursun bir zahmet 😅 uğraşamam 😅 katılıyorum kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir değişmez 😅
Yanlışlık oldu sanırım yahu 😅
Sadakatsizliği affetmem ya 😅
Öyle mi dedim ben 😅
Bence de iyi 😅misss en sevdiğim 😅
Sağolasın senin güzelliğin seni de üzmesinler 😅
Mutlu akşamlar dilerim 😅
Rica ederim :D sende kendine helal hahah
Bence ikinci şans verilmemeli ya. :D
kıy gitsin ya. ben öyle bir güzel kıyıyorum ki haha neden acıyayım? acıma acınacak hale gelirsin :D
her hata ihanettir tabii. geri dönüşü olmaz...:D
aferin affetme zaten yahu :D
aynen ona benzer bir şey dedin ama sorun değil ya. yanlış yazımlar olabilir. sorun değil :D
Sende saol. teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :D
Mutlu akşamlar sanada :D
Aslında şans veriyorum insanlara defalarca ama istem dışı gerçi vermemeye çalışıyorum da bazıları yalvar yakar ısrar filan dayanamıyorum 😅
Aşksal değil sıradan normal durumlarda yukarda yazdıklarım 😅
Acınacak hale çok geldim ama şimdi çok şükür iyiyim turp gibi her şey yolunda 😅borcum yok 🤣
Affetmem o kadar 😅
Yanlışlık olmuş o zaman 😅 ricalar ve teşekkürler senin güzelliğin 😅 EyvAllah sınav ne oldu 😅
Defalarca şans vermemek gerekiyor işte. bir insan birinci şansı iyi kullanamıyorsa ikinciyi hak etmez... :D
anladım anladım :D
iyi bu da iyi. yani borçsuz olmak iyidir tabii :D
aferin aferin affetme tabii :D
aynen yanlışlık olmuştur ya :D bende rica ederim :D
sınav ne oldu sana sormak lazım hahah sen söyle :D
Vermiş bulunduk defalarca kazık atanlara şans 😅
Hak etmez tabi ki duydum bu sözü 😅
Borç büküyor insanı rahat uyku uyuyamıyordum yıllarca 😅
Robot gibim çalıştım 😅
Şınav ekran ben evdeyim PC başında bekliyorum 😅Tek yapamam ki gelmen lazım gel artıkın 😅
Neyse ya sonuç olarak pişmanlıkların olmuş. iyi kötü onlarda bir anı ve tecrübe :D
borcum olduğunda bende uyuyamıyorum. haha benimde borcum yok şükür. :D
çalışmak güzeldir. emekle kazanılan para harikadır ya :D
ekrana hemen ışınlanıyorum. dur sihir yapayım hahah bir iki saniyeye oradayım.
bir video aklıma geldi hahah 1:22:24 den itibaren başlat bu videoyu :D ordan başlattığında hemen bitecek zaten. yanına ışınlanıyorum hemen hahahaha
https://www.youtube.com/watch?v=XgMQ3twNWmY&t=5s
Çok var pişmanlık 😅
Ne güzel borcsuzluk güzel 😅
Çalışmayı sevmiyorum boş durmayı da sevmiyorum ama mecbur 🤣
Hakkımızı alamayınca kötü hissediyorum ki Türkiye de kolay kolay yok patronlar zalim 😅
Ne biçim video bu yahu 😅 kafamı bozdu neyin kafasını yaşıyor o bir şey değil başına bir şey gelecek diyor 3 küsur de ve ben hala ayaktayım 😅 büyülü sözler mi söyledi 😅🤣
Pişmanlık iyi değildir ya. İyi ya da kötü pişman olma 😅önüne bak. geriye değil😅
Evet borçsuzluk güzel tabii😅
Ben çalışmayı severim ya. bende boş durmayı sevmiyorum, sıkılıyorum 😅mecbur çalışmak lazım tabii
Aynen zalimler.😅😅
Niye ya eğlenceli video hahah bilmiyorum neyin kafasını yaşıyor ama komik 🤣🤣 aynen ayaktasın haha
Evet evet onlar büyülü sözler. Hahah sınavda başarı sözleri 🤣🤣
Çok şükür bir şey olmadı sinir oldum he gece izlerken 😅 bakıyorum zaten hep önüme daima ileri hedef mutluluk🤣
Komikti valla tribe girdim ah karşımda olsa ah olsa 😅
Mutlu günler diliyorum 😅
Sessizleşmeye başlamış ise tam tersi kavgalar da artmaya başlamış ise, . İlgisizliği artıyorsa, uzaklaşıyorsa sudan sebepleri bahaneleri çoğalmışsa ama en cok da kalben hissediyorsan. Bitmiştir
Çok güzel izah etmişsin emeğine sağlık bende katılıyorum her türlü 😅Bitirdin mı yani her şey bitti mi çabalamaya gerek yok mu 😅 Sektör mü edersin 😅
Cevap
6Cevap
Yalan söylerse, ilgisiz davranırsa, rahatsız olduğumu söylediğim şeyleri yapmaya devam ederse sıkıntı büyük olur
Of of of olur tabi ki sıkıntı olana sıkıntı olurum atara atar gidere gider Çekmeköy çocuğuyuz şeklimiz yeter 😅
Yakışır sana valla yapıştır 😅
Gereksiz tripler başlamişsa, kıskançlık dozu artmışsa tamam diyorum bu da gol değil 😄
Hımm 😅Ne demek gol değil ya 😅
Boru gibi gol aman Allahım boru gibi gol buz gibi gol 😅🤣
Komik
https://www.youtube.com/watch?v=CrDWEcHaqd8
Bu da gol ile ilgili
m.youtube.com/watch
Ofsayt Osman filminden şaka ile karışık siyah beyaz izlemiştim hem komik hem gözlerim dolmuştu bana da Ofsayt Osman derlerdi aynı onun gibi hiç gol olamadım 🤣
Bir gün Neymar gibi show yaparak atacam o golü 😄
Oy oy oy 😅 Yakışır yaparsın sen inanıyorum sana 😅Neymar da kimmiş senin yanında 😅sen bir bana ben kesin gol olurum 🤣 hedef göster 😅
Gönlünce olsun her türlü 😅
Sen bir bana ben kesin gol olurum" bu necece 😂
Seninde gönlünce olsun 😌
Ya pardon ya 🤣😅eksik olmuş 😅🤣
Şey diyecektim sen bana bir vur 😅😅🤣 Vur banağ🤣😅Tekmele beni ayak içi ucu fark etmez 😅🤣 Kesin gol olurum diyecektim 🤣😅 Teşekkürler
Attığın vurduğun gol olsun 😅 Eceee tam on iki ya da doksandan 😅
Dostum ben seni anlıyorum da başkaları yanlış anlar bak yapma böyle 😄
Canları cehenneme yahu 🤣Ne olcak Allah Allah 😅 Sen anla yeterrrr 😅Her türlü djsjdjs
İlgisizlik, yalan ve kavgalar başladıysa aha derim gidiyoruz biz bittik
Çok güzel 😅Kısa ve net 😅 Açık 😅
Katılıyorum 😅Biz bitmeden ben onu bitiririm o kadar 😅Kim kimi bitiriyor be dondurma mı yalıyoruz 🤣
Bana eskisi gibi ilgili değilse, sinyalleri yakmıştır 😂
Sende selektör yap kanki bekleme yapmasın pislik 😅🤣😅
Yak yak 😅
https://m.youtube.com/watch?v=7p8ksSLjgcE
Yansın geceler 😅🤣😅
https://www.youtube.com/watch?v=Xra_UsrFnR8
Yansın geceler kanki 😂
Güzelmiş kankim teşekkür ederim 😅Severim İrem Dericiyi güzel söylüyor 😅 Yakıştı bu sohbete djdjd
Kanki danteli kim giyecek Allah aşkına 🤣şarkı dantel ama yansın geceler diyor anlamadım gitti 🤣😅
Kanka şarkının ismini sevmedim yahu 😅 bok gibi o ne öyle çok boktan 😅🤣anneme açsam kızar bana 🤣😅
Açmam zati hani bir şarkı var silk beni silk beni kendimme getir 😅🤣onu açmıştım gülmekten ölmüştük🤣🤣
Ailede bir tek ben benzerim anama deli dolu herkes ağır başlı bizde 😅biz harici🤣
İyi iyi deli insan aileye şarttır şart 😅
Hadi görüşürüz kanki yoğunluk başladı da akşam oldu 😅 Hoşçakal mutlu akşamlar dilerim 😅 musmutlu
EyvAllah kankim😅
Aramıyorsa sormuyorsa heralde yalvarıyorsan Allah'a falan, çıkmıyorsa gecen sabaha falan arama demek ki hat meşgul 🙄
Arayıp sormayı ilgi olarak görmüyorum. Çünkü boş boş arayıp soran samimi olmayan mesajlar atanlar da var
Ama tabi ki arayıp sormak önemli 😅
Yüzlerce cevapsız arama bırakmışımdır gelen geri dönüş arama telefon ısınıyordu 😅
Bende sen sanmıştım 😅 Yorumlarım ona gitsin o zaman 😅
Gönlünce olsun mutlu akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakalın
Güzeldir gökkuşağı severim 😅
Hehehe havai fişekler de güzel severim yalnız patladıkça ziplarım panik var da 😅
Haklısın 🌸
Keşke bana da dokunsa 😅çok amin 😅
Amin inşaAllah cümlemiz için 🌸
Toplu duaya mı çıkalım istiyorsun 🤔ne kadar müracaat olursa yetkili merciler o kadar sesimizi duyar ciddiye alır diye falan. Tüm cemi cümlenin adına dualarımızı ithaf ediyoruz. Sen mutluluk dozu yetersiz olana mutluluk enjekte et Allah'ım. Niye bu kadar mutluyum diye sorgulayacakları evreye gelip, kem gözlere savas açıp nerelerini kaşıyacaklarını bilemesinler amin
Bilmem dilimden düşmez çok şükür kelimesi ya da inşaAllah maşaAllah güzel söz sünnettir tebessüm sadakadır içimden geldiği gibi dua etmek güzeldir herkes için dua etmek daha güzeldir🌸
Amin inşaAllah 😅 öyle olsun çokça 😅
Ben hiç öyle olmadım 😅kendimi bildim bileli hüzünlü şarkılar dinlerim çevremdekiler derdin ne sıkıntın ne sorun ne diyorum yok hiçbir şey çok şükür borcum yok harcım yok sağlıklıyım hiçbir şey yok işte ama alışmışım üzülmeye kendimi üzmeye hüzünlü ve huzurlu şarkılara şiirlere fonlara
Burada paylaştığım şarkılar yazarken aklıma gelen şeyler
Maksat güldürmek eğlendirmek
Çevremdekiler illallah edeceği kadar mesela melankolik rap dinler ve de söylerim beğenir mahallenin gençleri ya da nerede söylesem 😅ama pop da var slow gitar birkaç yabancı parça mesela çoğunluk ile fon dinlerim dinliyorum çok şiir seslendirdim mektup okumuştum fonda
Varsayım iyi değildir 😅Uzaktan gördüm bir taş yakından baktım dört ayak bir baş demişler
Mahallemin çocukları gençleri için birkaç tane hareketlilik şarkı var onlar için hareketli de açıyorum ama ben bana kalınca hüzünlü sitemkâr isyankar 😅
Bakma çok güldüğüme anca iletilerde işte
Seni yargılamak, şöylesin veyahut böylesin demek benim haddime değil. Bir öngörüde bulundum sadece. Haksız olabilir miyim elbette olabilirim. Kendi düşüncesini sonsuz bir diretmeyle savunacak kadar egoist biri değilim. Eğlenmesini seven biri olabilirsin belki. Bu da beni ne derece ilgilendirir çok çok cüzi bir derecede belki de hiç🤔 kaldı ki son derece ciddiyetle ve yargılamayla söylememiştim. Öyle şakayla karışık. Fakatt her şakada bir gerçeğin olma payından nasibini alır mı bu şaka da belki alabilir🤔 melankolik olduğunuzu düşünmüyorum
Yok öyle anlamadım zati. Yargılamak Allah'a mahsustur. Ben düşüncemi savunur söylerim ama baktım olmuyor geri çekilirim. Evet eğlenmeyi seviyorum ama eğlendirmeyi daha çok seviyorum. Gülmeyi seviyorum ama güldürmeyi daha çok
Canınız sağolsun 😅 Alakası yok
Mesela YouTube alakası yok yazdım ama şarkı yok türkü var damar atmadım 😅
Bazı kişiler ile de samimiyim gelişi güzel paylaşıyorum 😅
Valla ne düdüğünün pek bir önemi yok 😅
Çevremde bilmeyen yok ben biliyorum sevdiklerim biliyor Rabb'im biliyor 😅
Canın sağolsun 😅
m.youtube.com/watch
İhmalkâr , değer vermeyen hareketler icine girerse, aldatma ve yalani zaten hiç dile getirmeme gerek yok
Bence de yok 😅Yalanı dile getirmeye 😅Aldatma zaten hepsinden kötü aslında hepsi kötü ya 😅Tolere edebilir misin herhangi birini 😅 Eder misin 😅
Of of of okurken bile sinir oldum ama gülüyorum 😅
Belli eder uzaklaşır aramalar minimum seviyeye düşer zaten eğer arayıp sormuyorsa fazla geç cvp veriyorsa başkasıyla görüşüyordur…
Katılıyorum abi kesinlikle 😅her türlü
Mesjlara geç cevap gelmesi, bilmiyorum kelime sıklığı, randevu ertelemesi.
Haklısın abi katılıyorum hepsine 😅 Canları cehenneme 😅
Soğuk, ilgisiz tavırlar olabilir. Benden uzaklaşırsa ben de uzaklaşırım zaten.
Heheeh ne güzel ya 😅 Yakışır yakışır valla üzme kendini sıkma canını hak edene hakkını ver gitsin azdan az çoktan çok gider 😅
Bende çok isterdim yapmayı ama yapamadım yapmadım 😅
Ben yaparım valla. Durduk yere soğuk yapılması sinirlendirir ayrıca. Morali bozuk veya kötü şeyler yaşadığı için yalnız kalmak istiyorsa anlarım ama hiçbir şey yokken beni görmezden gelirse hem üzülürüm hem de sinirlenirim. Gitmek istiyorsa söylesin en azından
Ne güzel sevindim senin adına. Beni de sinirlendirir çok kötü bir durum. Var yapanlar hemde çok.
Ben moralı bozuk ya da yalnız kalmayı da anlamıyorum anlamak istemiyorum çok saçma geliyor bana
Moralini bozan ne ise söyle anlat çözüm bulalım buluruz bulurum ben çözümsüz bir şey yoktur çaresiz bir şey yoktur çareler içinde çaresizlik berbat ya da kendi kendine büyütmeleri..
İnsan sevdiği ile olamayaca yalnız kalacaksa birlikte olmanın anlamı ne ki?
Bende üzülür sinir olurum da da'sı var işte..
Hiçbir şey söylemeden sessiz sedasız gidenler var
Ama gidenlerin canı cehenneme bence 😅 Sektör olup gitsin 😅
İnsanları anlamak zor ama anlayışlı olmadan da olmuyor. Konuşarak halletmek daha iyi bence de.
Anlayışlı bir insanım hemde çok anlayışlı hani anlayışlı kelimesi benden sonra çıktı beni görünce çıktı litarütüre girdi o şekil yani 😅tanısan beni oha dersin çüş dersin yuh dersin 😅
Konuşarak halledebiliriz iletişim önemli yeter ki iki gönül de halletmek istesin üç günlük ya üzmeye değmez kimseyi dimi
Sende o potansiyel var 😅
Var tabi 😄
Belli belli 😅Ok deseydin yani bu ne böyle 😅🤣😅
Yeterli bence 😅
Sen bilirsiniz hanfendi tamam mı 😅
Allah'a emanet iyi akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakal
İyi akşamlar
🌸🌸🌸
Sorumsuzluklar, umursamama, saygısızlıklar, kaçamak cevaplar
Hiç sevmem kanka nefret ederim 😅 Canları cehenneme böylelerinin 😅
Ben de nefret ederim
Lanet olsun
Olsun olsun 😅Yok olsunlar da iyilere denk gelelim mutlu olalım 😅
Amin inşallah
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Kanka bu ne yahu tuhaf oldum 😅aman aman 😅🤣😅 tövbe tövbe dshshs
eskisine göre çok ilgisiz davranıyorsa yanında başka karşı cinsi övüyorsa
Evet evet olabilir 😅Peki ne yapardın😅
Yani yolu gösterirdim😅
Yakışır Afrodit 😅 Yapıştır gitsin valla 😅
Mutlu akşamlar dilerim 😅
Bana saygısızca konuşmaya başladiysa bitmiştir
Hımm 😅 Olabilir katılıyorum
Anlayışsız, saygısız, umursamaz tavırlar sergilemeye başladığı an bende uzaklaştırım.
Yakışır en güzeli olur 😅Ama ben uzaklaşmam 😅 savaşırım 🤣
Sen biraz takıntılı olabilir misin acaba😅
Ne alakası var ya niyeymiş hiii 😅
İlişkileri pek mantık üzerine değilde tamamen duygularinla yönetip çok fazla da baglaniyorsun gibi anladım.
Böyle olmasi bana pek sağlıklı gelmiyor şahsi düşüncem tabi :)
Zaten mantıklı olmadığını biliyorum kabul ediyorum 😅
Evet öyleyim öyle 😅
Sağlıklı değil ama olsun 😅 fiziken sağlıklıyım çok şükür bedenen ruhen 😅
Böyle iyiysen diyebileceğim bir şey yok 😄
Çok şükür iyiyim üzülüyorum daha çok ama olsun yani iyiyim 😅İçimden gelen bu 😅
İçinden geleni yapmakta mutluluk verici bir şey.
Mantıklı yaşayınca da üzülüyorsun işte kendini teselli ederek mantıklı olanı yaptım diyorsun😅
Evet evet her türlü yani 😅tam olarak öyle 😅Her halimize şükür 😅Anlık ileti gibi mutluluk ne zaman gelip gittiği belli değil ama ben iyiyim 😅
Aynen öyle. Hep iyi ol İnsaAllah:)
Amin inşaAllah cümlemiz, haydi kal sağlıcakla hoşça 🌸Mutlu akşamlar dilerim
Benimle ilgillenmezse o eski ilgisini hissedemezsem bitecek bu ilişki derim
Diyorsun mantıklı bence de 😅 Sektör etmek lazım 🤣
Evet sektör etmek önemli 😂😂
Edersin sen yakışır sana ama ben edemem 😅 Önemli de ne bileyim kıyamam ben 😅🤣
Hayır ben de kıyamam zaten 🙃 ama sonsuza kadar da umursayacak değiliz ya bittiyse bitiririm
Diyorsun 😅 kıymazsan kıyarlar 😅Tabi bokunu çıkarmamak lazım ama bir yere kadar çabalamak güzeldir 😅
Kesinlikle o çabayı gösteririm ki gösterdim de önceki ilişkimde. Ama tabiki de bu çaba bir yere kadar sonra dedim napıyorum ben değmeyen bir adam için kendine gel sude. O zaman bıraktım o kişiye karşı çabalamayı.
Yakışır ne güzel bende her daim çabalarım hatta fazlasını bile
Bende bir yerden sonra da nasıl desem sabır taşı çatlamalı😅
Çok sabırlıyımdır 😅
İyi yapmışsın 😅 Kendine gel hak edene hakkını vermek lazım yoksa hak etmediklerimizi görürüz hiç çekme 😅 Gönlünce olsun musmutlu akşamlar dilerim 😅
Aynenn öyleee 😅 bende sana dilerimm amin inşallah teşekkürler 🙃🙃
Ricalar ve teşekkürler 😅 EyvAllah
Başka erkeklerle saçma sapan muhabbetlere girerse biter bende
Benim için de her türlü 😅
Olması gereken bu. Bir insan duruşunu bozmamali. Her ne olursa olsun kimse için hayatındaki adama yanlış yapmamali :)
Çok güzel düşünüyorsunuz kesinlikle, ait olmalı sahip olmalı karşılıklı olarak üçüncü kişilere yer olmamalı
Gönlünüzce olsun 😅
Aynen öyle eyvallah. Kendin pişir kendin ye
EyvAllah, kesinlikle her türlü 😅
Aramaz sormaz ilgilenmez merak etmez aklına bile gelmezsem mesaj açıktır
Evet ablacım katılıyorum kesinlikle 😅 Canları cehenneme 😅
İlgisiz umursamaz ve saygısız olmasi
Katılıyorum bence de 😅
İlgisiz ve bahanelere sığınmaya başlarsa.
Bahanelerden bıktım valla ve ilgisizlikten ikisine de katılıyorum 😅
Peki ne yapardın?
Konuşurum genellikle bana denk gelenler narsist olduğu için ben ayrılıyorum benim suçum diyip defolup gidiyorum hayatından
Aslında başımıza gelen her şey bizim suçumuz. Bizim hatamızdır. Ben hep kendimi suçlarım suçladım şimdiye kadar çünkü biz ben izin verdim
Def olma 😅 Güle güle git ve gel 🌸 Hoşçakal
Gözü dışarı kayarsa byby
Hımm olabilir 😅Canı cehenneme 😅
Sorumsuzluk sahibi olmasi
Mesajlara gec cevap vermesi
Vurdum duymaz halleri diyelim
İlgisiz, toxic kıskanç biri olması
Hımm bence de 😅 mantıklı ☘️🍀
😃🍀
Heheeh😅
Soğuk davranışları
Mantıklı 😅