1."Saygısızlık" illa kaba konuşmaktan bahsetmiyorum senin düşüncelerini dinlemiyor hayatinla ilgili verdiğin kararları desteklemiyorsa bunlar da öyle sayılır. 2. Güven problemi maalesef bir kere başladı mı içini kemirir durur daha devam edeni görmedim 3. yalan ama eğer 1. maddeye uyuyorsa 2 ve 3 e gerek kalmaz çünkü ilk önce kendin saygısı vardır.
Bunların dışında şunu da söylemeliyim ki birine değer veriyorsak onun hatalarını görmezden gelmek için her türlü çabayı gösteririz ama dikkate alınası şeyler.
Tahammülsüzlük olduğunu düşünüyorum. Şahnsen sevmediğim ve değer vermedeğim insanlara karşı tahammül eşiğim oldukça düşüktür. Karşı tarafın en ufak hareketi gözüne batar ve bu da daha başka sorunlar doğurur. Eğerki birlikte olduğunuz insan eskisi kadar ilgili davrnamıyorsa ufacık sorunları büyütüyorsa yani pireyi deve yapıyorsa oturun bu ilişkiyi gözden geçirin derim
Aslinda söyledigi degilde artik söylemedigi o sevgi sözleri birer birer azaldiginda gün gectikce , en sonunda seni seviyorum ya da bende seni seviyorum bu sözünde sonunun geldigini hissedince insan bilir bence artik sonu.