Başka kızları övüyorsa Hesapları sürekli kıza kitlemeye çalışıp para tırtıklamaya çalışıyorsa erkek Sürekli başka kızların kaşından gözünden karakterinden bahsediyorsa Sizi Kıskanmıyorsa kendi kız kankakarını kıskanıp koruyup kollayıp sizi öksüz besleme gibi dışlıyorsa Arkadaşlarım hep vardı yaaa sen sonradansın deyip köpek yerine koyuyorsa Siz 10 . Sırada ancaysanız onun hayatında Pisse giyimine dikkat etmeyip çapağını yıkamayı unutuyorsa sizin yanınıza gelirken Aşkım canım demiyorsa şair gibi değilse Sürekli mesajlaşmıyorsanız Kankaymışsınız gibi başka kızlarla anılarını anlatıyorsa Eğer bir erkeğin parası yoksa ondan bir bok olmaz... parasız erkekle sakın olmayın... boş boş yatan çalışmayan erkekten bir bok olmaz.. parasız derken çalışmayan demek istiyorum yanlış anlaşılmasın bu ilk buluşmada anlaşılır zaten ilk buluşmada eğer anlarsanız cimriliğini vs kaçııınn. Ben kaçmadım adam yerine koydum pişman oldum. Sosyal medyada resim paylaşmıyorsa ortak hesabınızı açıp siliyorsa. Kimseyi olduğu gibi kabul etmeyin kimseyi o kadar sevmeyin başkalarını sevmeye hevesiniz kalmaz sonra burnunuzdan geliyor.. en ufak hatada siliceksin insnaları ki sonra geceleri uykusuz kalmayasın. Çok uzun yazdım ama üzgünüm beee😞 Sizi baş tacı yapmıyorsa pas pas yapıyorsa zorla gitmeyin peşinden. Ağladığınızda kıyamayan insnaları sevin.. kimseyi gözünüz dolacak kadar sevmeyin...😞😞😞 ben nasıl katlanmışım bu adama hala şoktayım. Ben onlayken yalnızdım hep tek başımaydım. Hiç kıskanmazdı. Bu huylar varsa bir erkekte sakın düzelir sanmayın en sonunda ağzınıza çokselll sıçaaar zaten.
@Ahmet111222 anlamıcak mı bigün beni sevmiş demicek mi? Onu tekrar İstedğimden değil bitti içimde sadece acısı var yazmış bana cevap vermedim değmez. Bigün üzülmücek mi bu karaktersizlğine
A şıkkında hem fikirim neticede bu genel bağlamda çok daha fazla görülen ve doğruluk derecesi diğerlerine göre daha fazladır. Kıskançlık krizleri pek bu açıdan geçerli bir neden sayılmayabilir. Onun dışında kalan seçeneklerin de doğruluk payı bulunmaktadır. Kolay kolay kanka moduna geçme durumu olmaz. Her babayiğidin harcı değildir. Yalnızlık durumları sözlü olarak ifade etme durumu gerek olmadığından direk eylemsel oluşabilir. Ama erkeğin gözüne herşey batıyor kıza çıkışıyor ise erkek yeni liman aramakta olduğundan değil yeni birisini düşünmeye ve seçimini yeni adaya yapmış olduğunu ama görüştüğü ile de arayı açmak kendisini soğutmak ve kızın ayrılalım demesini sağlayarak kendi vicdanını rahatlatmak niyetiyle ve yenisiyle görülse de ben değil sen ayrılmayı istedin demeye hakkının doğmasını sağlamak niyetindedir.
Son cümlede kendimi kaptırıp noktayı katmakta cimrilik yapmışım (: Alışkanlık herhalde çevremdeki insanlara da hemencik nokta katamıyor virgülle devam ediyorum (; Duruma göre herkes ikinci bir şansı hakeder (; (durumuna göre)
Evet gözüne öyle battı ki her yaptığım sçtığım bile battı🙂 Tuvaleti kontrol etti su dökmemişsindir sen dedi vs vs. Ama o kız beni öğrenmiş duymuş bir yerden ben söylemedim.. o kızla da olamadı. Allah adaleti işte.. o kızı kaybettiğine çok üzüldü galiba aşk acısı şarkıları paylaştı sanırım bana paylaşmadı ailesiyle tanışmıştım sonrada başka kızı seviyorum demişti. 😂😂😂 ama o kızdan da oldu. Çocuğa olmayan bıyığım batmış 🙂 Ben anlamıştım zaten bişeylerden de erkekler bazen boş konuşur diye alttan alıyordum onu bunu övmesini. ailesiyle tanıştırmaya mahallesine erkeklere hava atmaya mı götürmüş bu beni 😂
@Dşşendnd kimsenin birşey demesine gerek kalmadan maaşallah çok net bir şekilde durum değerlendirmesi yapmışsın. Seninle arkadaşlık kurmuş kişi için pek sağlıklı yorum yapamam. Sadece varsayımdan ibaret olur. Bir ihtimal sadece kız arkadaşım olsun diye boşta kalmak herkesin var benim neden yok gibi düşünerek kurulan arkadaşlık. Aileyle tanıştırıp ciddi olduğu düşüncesini desteklemiş ama bu gerçekten de ciddi de olabilirdi. Lakin seçimini şıpsevdi gibi daldan dala konarak yapmaya çalışınca, daldan düşüyor da haberi olmuyor (:
Sevgilinin yaptığı her şey gözünüze batması ve Sevgiliniz olduğunda bile yalnız hissetme durumu.. senin şıklarina göre. Ama bence. Sinyal herşey ilk günkü gibi o güzelliği yitirdiyse, ve sevgilin olduğu halde her gün ya da her hafta düzenli olarak aynı yerde artık buluşmaya gelmiyorsa. ya da Artik düzenli yaptığınız güzel aktivitelere gelmiyorsa 1 haber bile vermiyorsa , konuşmuyorsa yani o ilk günkü güzelliği artık yavaş yavaş yitirdiğine inanıyorsan ve geçerli 1 bahanesi de yoksa ki olduğuna pek inanmam. Bunu biliyorum çünkü 1 kere böyle 1 şey başıma gelmişti.
Sevgilin oldugunda bile yanliz hissetme durumu derim bu farkli bir boyut artik yanindayken bile kendini yanliz hissedersin. Olmasada olura dogru gidersin biraz zaman gecer artik olmasin gitsin ya defolsun dersin
Ilgi azalmasi Yaptiğın herşeyin göze batması Umursamama Sürekli olan kavgalar Yalnız vakit geçirmeyi iple çekmek yazılan mesaja görüldü yapılıp bırakılması.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yavas yavas uzaklaşır senden yoktur sogukluk vardır etrafında sanki kalbin çıkıcak yerinden sanki yaşayan bir ölüsün ilgisiz sana karşı sen yavas yavas ümidini yitirmeye başlamışsındır artık mutlulık bitmiş hüzün yerini almaya başlamıştır Acaba ne zaman bitecek diye iç geçirdiğin zaman bilki çok az ömrü kalmış suanda benim oldgum durum gibi... 😭😭😭😞😞😞
C şıkki kesinlikle... bir zamanlar cok sevdiğin insanin yanindayken kendini onun yaninda cok yalniz hissetmeye basladiginda gönlün eskisi gibi sevmiyor demektir...
İnsan birini sevdiği zaman beyninde bir profil oluşturup sevdiği kişinin sıfatına yükler hepsini. Görmek istediği gibi görür. Zamanla bu farkedilip de birşeyler eksilmeye başladığı zaman görülmesi gerekilen görülür görülmek istenen değil olay bu.
En İyi Cevaplar