Ben açılamam heralde ya red yemek istemem. O yüzden önce konuşurum konuşma ilerliyorsa açılırım yani gel bı deneyelim derim yoksa hiç konuşmadan karşılıklı bile olsa stealklayip birden merhaba ya kaç senedir arkadaşız ama ben senden hoşlanıyorum diyemem yani 😂 komik ama var uzun yıllar arkadaşlığımız olan bikac kere görüşüp senelerdir gorusmedigimiz bı kız, çok tatlı güzel bı kız ama gidip denmez ne zamandır konuşuyoruz ama ben seni uzaktan uzaktan duygusal anlamda doluyum falan 😂😂 zaten tanımadan da kim olursa olsun duygusal girmem
04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen beni sevmeyen kimseyi sevmedim
02 Yorumla- +1 yıl
Büyük konusma 😅😂
- +1 yıl
Büyük konuşmam :D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldu sen hiç aynaya bakıyonmu dedi çirkin ve fakirsin araban evin yok aldığın asgari ücret bir daha karşıma çıkma dedi afedersin deyip özürdiledim bir daha da karşısına çıkmadım
04 Yorumla- +1 yıl
Para hırsı bürümüşse insanın gözünü o insandan uzak duracaksın hala zengin koca avında
- +1 yıl
Zengin olanda onu cinsel obje olarak görür baskada ondan bi cacık olmaz 😂
+1 yılEvet açıldım ama imkansızdı sadece yanlış anlaşılmayı düzeltmek için yapmıştım. Cevap beklemek için değil söyleyip arkadaşlığımj kesmek istemiştim.
020 Yorumla- +1 yıl
Başta arkadaşımdı sonradan duygularım oluştu. Hayatında biri olduğunu bilmiyordum çünkü kız çocuğun memleketindeymiş ve o dönem kavgalılarmış. Hani playlistlerinde de hep böyle zamanında biri vardı ama artık unuttum şeklindeydi yani hiç şu anda olduğunu fark etmemiştim ve nasıl öğrendiğime geleyim
- +1 yıl
Bütünleme sınavı kayıt zamanı beni akşam telefonda aradı ve şu sınava Gireyim mi girmeyeyim mi diye soru sordu ama çok stresliydi ısrar edince her şeyi döktü ve o anda hayatında biri olduğunu öğrendim
- +1 yıl
Objektif yorum da yaptım Çok da fazla dahil olmamam gerektiğini de söyledim
- +1 yıl
Bana karşı Çok iyi davrandı ayrılacağını vesaire de söyledi ama hani dedikleriyle yaptıkları tam tersi oldu kendimde açıkçası arkadaş olarak görmeye Çalıştım o süreden sonra ama baktım göremiyorum artık bana zarar veriyor Bir de hani birkaç defa Hayatında ilk defa oldu açılamadım için pasif agresif davrandım ve beni deli olarak görmesini de istemedim en sonunda itiraf ettim ve arkadaşlığı kesmek istediğimi söyledim ve bitirdik yani 5 ay geçti daha
- +1 yıl
Yani sonsuza kadar da çıktı her ne kadar aynı okulda okumaya devam edecek olsak da
- +1 yıl
Genel anlamda özelini paylaşan biri değil insanlara güvenip sonra paylaşır arkadaşlığın 3. Ayında öğrendim.
- +1 yıl
Evet itiraf ettim
2 hafta sonra ayrıldılar
2 hafta sonra barıştılar
Duruma falan birlikteyiz fotoprafları attı pp koydular ikiside
4 ay daha devam ettiler.
1 aydır küskünler.
Bende bugün numarsını vs sildim temiz bir başlangıç yapıcam
- +1 yıl
Ya ilk ay alıştım sonra fotopraflarını gördüm kalbim acıdı 2 ay daha devam etti sonra bitti
Hatta telefondan uzak kaldım bir süre
Ama final sınavında ekranı karşıma düştü kendisini ilk defa görünce kalbim ilk defa aşık olmuşum gibi çarptı yine 1 ay sonra vazgeçmeye çalışıyorum. - +1 yıl
İlk bir ay ani kararlar verme bence. Gerekirse Google fotolara kaydet galeriden sil ve kendine belirlediğin sürelerde bak
- +1 yıl
Bir de senin gerçekren bir şeyler olmuş ve ayrılık yaşamışsın. Hatta bir soruya yazdığım bir yorum var ondan alıntı yapayım
- +1 yıl
Abla umarım içindeki bu yangın en yakın zamanda biter.
Sadece öğrendiğim ve yaşıma göre derin bir tecrübem olduğu için yorum yapacağim:
Ayrıldın ya o heriften, ayrıldığın andan itibaren her yerden iletişimini kesecek ve bir daha geri dönmeyeceksin. Telefon numarasını sileceksin. Telefonu sadece önemli işlerinde kullanacaksın kendine 1 aylık izolasyon sağlayacaksın fiziksel ve iletişim kanalı olarak. Yavaş yavaş her zaman yaptığın önemli işlerine devam edecek, ertelediğin hayal ya da rutinleri yavaş yavaş başlayacak ve kendine üzülme hakkını işlerini bitirdikten sonra vereceksin arada da 10 dk izin verip devam edeceksin seni zorlarsa 1 ayda kafayı net topluyor kimin ne yaptığını anlıyorsub zaten
Sonra bir 3 ay kadar da bu detoksa devam et
Sonraki 2 ayda iyileştiğini farkedecek yaptığın işleri görecek ve onsuz da mutlu olduğunu farkedeceksin. - +1 yıl
Eğer bir adımı daha atlarsan o zaman acı daha kuvvetli bir şekilde sahile vuruyor.
Dediğim gibi ben ilişki dişinda da kötü bir şey yaşadım ve bunları yapmadığım veya hemen atladığım için acımı depresyona dönüştürdüm.
O büyük buhranı 2 yıl sonra atlattım ama bugün benim için bilinçli yaşamın ve sana söylediklerimi yapmanın ilk günü. Umarım kalbine ve ruhuna iyi gelir.
Son olarak;
Eğer sana art niyet ve kötülük anlamında yanlış yaptiğini farkedersen bu süre zarfında, asla üzerine alınmıyorsun!
Çünkü o bunu sadece sana yapmak için yapmadı, ilişkide olduğu her kadına da yapardı çünkü karakteri böyle!
Ve asla hesap sorup yazma, manipülasyonun ile kafanı karıştırıp ya tekrardan ilişkiye başlayıp daha çok üzülürsün toparlanman çok daha zorlaşır ya da kötülüğünü savunur ya da umurunda olmadığını dile getirir bilerek canını yakmak için o zaman da buhrana uğrarsın. Bunlara da ayrıca dikkat edersen sevinirim. Başa dönmemek için... - +1 yıl
Bundan feyz alabilirsin, bende bu kişide yapacağım. Bahsettiğim kişi çok eskiden kalan biriydi
- +1 yıl
🌹🌹🌹 sağol canım
Ben şu an yazsam geri barışırız ama artık kafamda bitti. Beni çok üzdü onunla olup acı çekmektense yalnızlık çok daha iyi geldi. İnsan ister istemez üzülüyor ama değersiz hissettiren biriyle de devam edilmez. Yanlış belki de ama ben de başkalarıyla konuşuyorum instadan falan kafam dağılmış oluyor - +1 yıl
Ya bende telefon numarasını sildiğim ve stalk yapmayı bıraktığım için mutluyum ama onu hep tatlı hatırlıyorum.
Ama ister bir şey yaşamış olalım ister yaşamamış olalım her türlü iki erkek için de değer vermeme durumu var. O yüzden değerli hissedeceğimiz kişilerin yanında olmak önemli.
Ben de flörtleşmeyi denedim ilki beni beğenmedi kdkdkee sonra geri yazdı. İkincisinde ben karşımdakine iyi gelmedim. Her şeyi bozdum üstüne üstlük sevgi hissedemedim. O yüzden kendim de doğru olmaya çalışırken o esnada kim gelirse onunla olucam. Artık birini aramıyorum
Zaten depresif zamanlar geçiriyorum her şey üst üste geldi
+1 yılben seni uzun süreli zevk kölesi olarak görüyorum demişti
etimden sütümden faydalanmaması için koşarak uzaklaşmıştım oralardan
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç platonik birini sevmedim ama sevseydim hemen açılırdım. İçimde tutamam sevgiyi
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDirek engellemişti ama 2-3 sene sonra pişman oldu iş işten geçmişti fkdk
16 Yorumla- +1 yıl
Ozaman reşit değildim kanki açıldığım adam 34 yaşındaydı reşit olunca bakmaya başladı bende s.. tiri çektim
- +1 yıl
Yok kız uzaktan akrabamdı 😂
- +1 yıl
Kan bağı yok ablamın kocasının amcasının oğluydu kız napim düğünde ilk görünce kibar sesine vurulmuştum 💘 kendi kendime gelin güvey oluyodum büyük gözükmek için sarı peruk takıp elbise giyiyodum. Dövecek gibi davranıp kalbimi kırardı ne günlerdi yaa sevgili olunca bu tadı vermiyor valla 😂
+1 yılEvet, 3-4 ay sevgili olduk sonra ben daha katlanamıyorum raddesine gelince ayrıldım.
03 Yorumla- +1 yıl
Yok hayatım ondan değil göründüğü gibi çıkmadı çok abartmışım
Gizli Üye(25-29)+1 yılİmayla açıldığım olmuştu çok heyecanlanmıştı o an benden hoşlandığını düşünmüştüm ama alakası yokmuş erkolar şaşırtmıyor, artık beni sevmeyeni sevmem de açılmam da uzakta kalsın
09 Yorumla- +1 yıl
Erko demeyin ya
Cevap sahibi+1 yılDhfhdgxgh hakaret gibi o yüzden öyle kişilere diyorum hepsine değil
- +1 yıl
😞😞😞
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle bir şey duygularımla oynadı hoslantisi tensel çekimden ibaretmiş sadece ve sonra başkasıyla sevgili oldu zaten
Cevap sahibi+1 yılGitti gözümün önünde başka kız için çabaladı açık açık sevgili olmak istediğini söyledi o yüzden seven erkek apaçık konuşup açılır sakın kendinizi rezil etmeyin durup dururken
Cevap sahibi+1 yılEvet hoslantisi yakınlığı varsa seviyorsa açılır bir erkek, çünkü seni kaybetmekten korkar, belli belirsiz sinyaller vermez
Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. 6 yıl. bir kızı sevdim açıldım hayır dedi kibarca.. sevmeye devam ettim taa ki evlenene kadar 🙂
08 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılAçıldım, reddedildim. Kimine hiç açılmadım, hareketlerinden ötürü.
08 Yorumla- +1 yıl
Yok be niye koysun ki olağan şeyler..
- +1 yıl
Atma zaten ortaokul, lisede kötü etkileyebiliyor kadın ya da erkeği reddedilmek.
- +1 yıl
Bu apayrı mevzu şu an konumuzla alakasız. Kız istemediğini her türlü belli eder.
- +1 yıl
Yok aslında alakasız değil. Erkekler çoğunlukla bir kız ona arkadaşça yaklaşsa bile yürüyor olarak algılıyor. O tribe girdiğinizi görünce gerçekten sevdiğimiz de olsa açılamıyoruz. İlgi gören erkeklerin çoğu çabuk şımarıyor ve gtü bası ayrı oynuyor. Bu da kadınların duygularını saklamasına sebep olabiliyor
- +1 yıl
Onlar çocuktur daha..
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet oldu, dinledi dinledi ve bitti mi dedi evet dedim sonra gitti bidaha yüzüme bakmadı, arkamdan da kötü konuşmuş
05 Yorumla- +1 yıl
Operasyon çocuğuymuş o biraz
Cevap sahibi+1 yılHayır lisedeki platonik aşkım
Cevap sahibi+1 yılAma etkiliyor işte, tam gençlik zamanları
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıldım pisliğin tekiydi ama ortaokukdaydim o zamanlar
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeni herkese söyledi kimseye söylemeyeceğim diye yemin etmesine ragmen
Cevap sahibi+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılPlatoniklere açılmayın hiç değmez
112 Yorumla- +1 yıl
Değmez çünkü arkadaşlığım bitti iki platonik aşkımla
- +1 yıl
Aşk dediğimiz şey de aslında arkadaşlık ama bizim toplumumuzda her kavrama farklı anlamlar yükleniyor.. Ben bu toplumu o sebeple sevmedim.. Ama biriyle arkadaşlığımın bitmesi sebebi homofobik olması diğeriyle ise bana hep gıcıktı zaten.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Benim mücadele edecek gücüm yok ki neyle mücadele edicez ki şike davasını örtbas edenler FETÖ davasını örtbas edemediler.. Fetöden o kadar masum insan hapiste yattı ki içlerinde benim dostlarım var ben asker çocuğuyum. Ülke muz cumhuriyeti olmuş.
- +1 yıl
Soruma gelebilir misin? Güzel bir soru
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılPlatonik olmadım. Hoşlandıysam açıldım.
17 Yorumla- +1 yıl
İmkanı yoksa zaten niye aşık olayım ki. Kendime eziyet etmek için mi?
- +1 yıl
Akıl imkansızı reddeder.
- +1 yıl
Fazla ütopik düşünüyorsun. Ben imkansız olarak gördüğüm birine aşık olmam. Umut yoksa aşk da yok benim için.
- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılevet tavladım 2,5 yıl sevgili olduk ayrıldım
123 Yorumla- +1 yıl
numarasını alıp mesaj attım konuştuk
- +1 yıl
numarasını başkasından buldum
- +1 yıl
aslında ben yüzüne açılcaktım normalde öyle yaparım ama okullarımız ayrıldı uzaklaşınca ben de mesaj attım
- +1 yıl
yıllarca kimseye platonik kalmam eziklik bu benim için. 1 seneden az sürede açıldım
- +1 yıl
ben ayrıldım, tanıyınca soğudum
- +1 yıl
platonikken karakterini bilmiyordum konuşmuyorduk tanışmıyorduk
- +1 yıl
ne alaka statü falan birinin yorumuyla mı karıştırdın
- +1 yıl
öyle bişe demedim ki
- +1 yıl
he anladım
- +1 yıl
Haklısın ama ben kim olursa olsun açılırım kimseye yıllarca platonik kalmam. Ne olursa olsun açılırım.
- +1 yıl
Sen içinde yaşayıp büyütüceksin ondan habersiz ve gözünün önünde onu kaybedişini mi izleyeceksin? Bir de hakkınmış gibi üzüleceksin öyle mi? Büyük eziklik. Madem açılmıyorsun o başkasıyla birlikte olursa da üzülmeyeceksin.
- +1 yıl
Aşk-ı memnudaki Beşir'e dönersin ezik platoniklerin klasiği Beşir :D
- +1 yıl
Bir de Nihal erkek arkadaşıyla yakınlaşınca erkek arkadaşını dövmüştü. Cringeden geberdim o sahnede.
- +1 yıl
şu an 3. ye bitiriyorum az kaldı
- +1 yıl
ah bihter çiçek gibi soldu kız
+1 yılGider misin buradan demişti
05 Yorumla- +1 yıl
Oha ank onun ben
- +1 yıl
Yok be huyu iyiydi aslında sonra niye öyle oldu ben de bilemedim ama ondan önceki kız tam bir pushed'tu
- +1 yıl
Olsun ya öyle denir mi yine de. Bu arada kız hatalı, senin böyle bir şeyi hak ettiğin bir durum yok
- +1 yıl
Doğru diyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılevet ve aldatıldım
03 Yorumla- +1 yıl
evet
+1 yılHayır hiç itiraf etmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet sonra fena şeyler oldu
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTakip gönderdim
+1 yılAçıldım, evet
05 Yorumla- +1 yıl
Evet, olduk ama ilişki yok bişe yok
- +1 yıl
Sevgi falan işte ve aşkım falan demeyi kesti bende kestim. Diyene kadar demem.
+1 yılAcildim ve hayatimin en büyük pismanligi oldu
01 Yorumla
+1 yılRed edildik
010 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğim kıza 😀
- +1 yıl
üniversitede hemşirelikte okuyan bir kıza
- +1 yıl
Seneler önceydi unuttum bile 😀
- +1 yıl
Başkasını hayatıma aldım ondan sonra unutmak kolay oldu 😀
- +1 yıl
Yani 😂
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Red yedim.
02 Yorumla
+1 yılAçıldım.
03 Yorumla- +1 yıl
Sonuç yok
+1 yılSik tir git dedi
07 Yorumla- +1 yıl
Çalıştığım mekânda yakın bir restoranda çalışıyordu
- +1 yıl
Emindim görünüşüm bir az tuhaf.
- +1 yıl
Anlatırdım uzun yatacağım iyi geceler
Hiç olmadı ki
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Oldu
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNevir evir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne