Olabilir
Olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Güven verirse elbette. Arkadaşlığın sınırlarının her iki tarafında farkında olduğu şekilde mümkün bence. Ama arkadaştan ziyade belli bir sebeple tanışık olmak daha makul ve mümkün geliyor kulağa.
Ayrıca sonuçlar da ilginç. Kızların çoğu evet olabilir derken erkekler karşı yönde oy kullanmışlar. Sanırım bu durumun ceremesini en çok biz çekmişiz :)
Samimi olamaz tabi ki de. sadece eski arkadaşı olabilir ya da işten. ama kişiye göre değişir sevgilinin karşı cinsten arkadaşları olabilir. Cinsiyetler arası arkadaşlıklar oldukça doğal ve yaygın bir durumdur. İlişkilerde sağlıklı ve dengeli bir şekilde, karşılıklı güvene dayalı olarak, partnerlerin karşı cinsle arkadaşlık kurması oldukça normaldir. İnsanlar, hayatları boyunca farklı cinsiyetlerden pek çok arkadaş edinirler ve bu, romantik ilişkinin dışında gerçekleşebilecek sağlıklı bir sosyal etkileşim şeklidir. Bir ilişkide önemli olan, partnerlerin birbirine duyduğu güveni ve saygıyı korumaları ve açık iletişimle arkadaşlık ilişkilerini anlayışla karşılamalarıdır. Ancak, her ilişkide olduğu gibi, bazı durumlarda kişilerin rahatsızlık duyduğu veya endişe taşıdığı durumlar olabilir. Önemli olan, bu tür duyguları anlayışla karşılamak ve çift olarak açık iletişim yoluyla bu konuları paylaşmak ve çözümlemektir. Eğer bir partner, karşı cinsten arkadaşlar konusunda rahatsızlık duyuyorsa, çift olarak bu duyguları paylaşmak ve birbirlerini anlamaya çalışmak önemlidir.
yani olabilir tabi ki çok samimi olmadığı sürece çok samimilkten kastımda fiziksel temas işte sarılma el kol atma gibi gibi durumlar ama onun dışında bi sıkıntı yok tabi çocuğun yürümesi gibi bi durum yoksa ortada sıkıntı değil
Niye olmasın ki? Olamaz diyenler her karşı cinsi potansiyel sevgili olarak gören tiplerdir. En tehlikeli tipler bunlar 😂 bunların yanında karı kız görürseniz bilirsiniz ki aldatılıyorsunuz çünkü adamın arkadaş kavramı yok 😂😂
"çünkü adamın arkadaş kavramı yok"
imza+kaşe
Cevap
22Cevap
Sevgilimin karşı cinsten arkadaşı olmasına müsade etmem ya Sadece ben arkadaşı olmayayım çünkü kimseye güvenim yok
Aynen bende buna müsaade etmem çok kıskanç bir insanım. Hemde kizla erkek bence arkadaş olamaz ya. O yüzden ben hayatımdaki insanın kızla arkadaşlık etmesine müsaade edemezdim..
Yakınlıklarına bağlı. Samimyetlerine. Biz sevgili olmadan arkadaşlarsa zaten yakındır normal. Sevgili olduktan sonra olursa ilerleyen duruma bağlı sıkıntı çıkabilir. He tabi güven veriyorsa neden olmasın zaten
Herkes mesafesine dikkat ettiği sürece olabilir.
Mesafeler aşılıp çok samimi davranışlar sergilendiği an benim ayarladım bozuluyor.
Herkes ayağını denk alsın 😀
Herkes ayağını denk alsın babanın oğlu kemal geliyor misali😆
Olamaz.. Mesafesi ne olursa olsun istemem, rahatsız olurum..
Vay h*rbo vay
Cami duvarına işeyen k*pek misin lan sen sabah sabah..
Herkes kafasına göre takilacaksa niye evleniyoruz arkadaş ya... Lütfen nöronları doğru yere gönderin...
Olabilemez.. Olabilecek kişiyle de ben olabilemem
Aynen bende kabul edemem. Karşı cinsten arkadaşı asla olamaz. Zaten çok kıskanç bir insanım hiç çekemem arkadaşı falan. Eğer arkadaş olmayı çok istiyorsa ayrılsın gitsin olsun.
Olmasa daha iyi. Varsa da arada mesafeyi korumalı. Ben de karşı cinsle aşırı samimi olmamaya dikkat ediyorum. Arkadaş çevrem kızlardan oluşuyor zaten.
Erkekler %99 niyetleri belli oluyor gay değilse gerçi bazıları gay gibi davranıyor filan karışık olaylar o yüzden zor
Kızın ağzına duscek gibi değilse olabilir tabi abartmamali bunu
Olamaz. İsterse benim de olmaz. Sorun yok, yeter ki onun olmasın😅
Kesinlikle olamaz, kız arkadaşı olsun ama erkek olamaz..
Olabilir olmalı da.. kadınlara nasıl davranacağını bilsin
Her iki cinsin hâyâli vardır tek arkadaşı ben olayım diye 😂😂 hayallerde güzeldir.
Mesafeyi koruyabildiği ve bana o güveni verebildiği sürece olabilir.
olabilir benim de karşı cins arkadaşlarım var ama arkadaşlarını tanımak isterim
Olmaz olursada kıskançlık olur buda ilişkiyi bitiren bir faktör olur
Aynen bencede olmaz olmamalı. Ben şahsen sevgilimin karşı cinsten biri ile arkadaş olmasına fan müsaade edemem çünkü çok kıskanç bir insanım.
Yani öyle olmaz öyle yani
güzel kardeşim değilim bırak karşı cinsi benden habersiz annesi ile buluşamaz
Aynen öyle bende asla kabul edemem böyle birşeyi. Benim dışımda hiçbir kız ild yan yana dahi gelemez. Ben çok kıskanç bir insanım asla böyle birşeyi kabul edemem.
olamaz sevgilime arkadasta olurum ben
Aynen bencede olamaz. Ben sevgilimin karşı cinsten biri ile arkadaşlık etmesine falan müsaade edemem çünkü çok kıskanç bir insanım asla katlanamam.
Olur neden olmasın. Nerde nasıl davranacağını kiminle ne konuşacağını bilmeyen, edep adap yoksunu birini koluma takacak halim yok.
Olabilir tabiki ama o arkadaşlığın bir çizgisi olmasi gerekiyor onun haricinde hiç sıkıntı yok bayan arkadaşlari tabiki olabilir
Hayır olmamalı
Olabilir bence relax
Olamaz.
Tabii ki olabilir. Çomar değilim çok şükür.
Niyeti ve güvenilir biriyse olur tabii
Olabilir arasındaki seviyeyi korusun yeter
Olur tabi benimde olabilir o zaman
Olamaz. Dostum kardeşim kanka ayağı ass ayağı
Ortada vıcık vıcık bi samimiyet yoksa olabilir
olmasın istemem
Maalesef var ve ben bir şey diyemiyorum.
Sebep
Eski arkadaşları, görüşmeyi kes diyemem
Diyemezsin de ya kiz sa ne yapacan
Benim olabilir ama onun olamaz
Hayır. Olmamalı
Olamaz
Samimiyetine bağlı
Olamaz
hayır olamaz
Olmaz kimseye güven olmaz
Asla olamaz
Tabikide hayır