Yakışıklı doktora guzel/açık kadınlar gider mi?

Dahiliye doktoru olan biriyle konusuyorum. Hatta onun oldugu hastaneye gidip baska doktora degerlerimi olcturmek icin gittim.

Simdi mesele guzel kadin falan degil. Artik sokakta farkindaysaniz bir ciplaklik var. Bunu o gun hasyaneye gittigimde birkac hemcinsimde de gordum. Acik sacik giyinip gelmisler. Bir tanesinin baya gogus dekoltesi vardi ve benim konustugum doktorun odasina girdi. Bu beni cok rahatsiz etti.

O doktor hangi hatunlarla, hangi uzuvlariyla karsilasiyor gun icinde ve bu kac tane oluyor kimbilir. Doktorlarin zaten adı çıkmış bildiginiz uzere. Bir de yakisikli, boylu poslu versiyonunu düşünün bunun.

Bilmiyorum daha gorusmesem mi? Ilk başta hos geldi, hali tavri ama sokaktaki kadınları gördükçe erkekleri dusunuyorum zaten, su erkeklere bak ne kadar cok secenekleri var diye. Bir de hastanede de benzer tipler gorunce iyice keyfim kaçtı.

Bir de bunlar oram ağrıyor, buram agriyor diye durduk yere de gelebilirler. Hemcinslerim cok tehlikeli. Dahiliye bircok hastaliga bakiyor zaten bir de. Ne yapayim ya baslamadan bitireyim mi?

Yakışıklı doktora guzel/açık kadınlar gider mi?