Erkek arkadaşım onu aramamdan rahatsız oluyor dün memlekete gitti haliyle yola gidince aklım kalıyor arıyorum telefon baya çalıyor ama açmıyor yazıyorum cevap yazmıyor böyle olunca iyice merak ediyorum aradığımda meşgul çalıyor başkasıyla görüşüyor diyor başkasının telefonu açıyor benimkini açmıyor en son açtı ne oldu gene arayıp duruyorsun dedi merak ettim dedim uzatma uyuyorum dedi yüzüme kapattı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anladığım kadarıyla ya paylaşmak istemediği bir derdi var ya da sana olan ilgisini kaybediyor diye düşünüyorum.
Fazla üstüne düşmem onu bunaltıyor aramam yazmam sık sık istemiyor bunları yola gittiği için merak ediyorum aklım onda kalıyor laf yiyorum üstüne ne var ne arayıp duruyorsun ne demek yüzüme kapattı bir de iş yerinde mesela saatlerce yazmıyor arıyorum üst üste açmıyor en son açıyor müsait değilim ki açmıyorum niye arıyorsun diyor telefonu açıp hayatım şu an müsait değilim birazdan arıyım seni demek bu kadar zor onun için 😔
Eğer sana sürekli soğuk davranıyorsa, ozaman onunla olan ilişkini tekrar gözden geçirmeni öneriyorum.
Sürekli değil başka zaman normal konuşuyoruz ama ara ara böyle inatlaşmaları oluyor mesela birden aramayı yazmayı kesip beni merakta bırakıyor ben üst üste arayıp yazınca suçlu oluyorum niye arıyorsun ne var vs.. benim ona mesaj atalı yarım saat oldu cevap yazmadı yarım saattir instada aktif görüyor musunuz yaptığını anlatırken bile sinir oluyorum
Memlekette değil yanındayken her şey normal mi?
Evet başka zaman normal konuşuyoruz ama ara ara böyle inatlaşmaları oluyor mesela birden aramayı yazmayı kesip beni merakta bırakıyor ben üst üste arayıp yazınca suçlu oluyorum niye arıyorsun ne var vs.. benim ona mesaj atalı yarım saat oldu cevap yazmadı yarım saattir instada aktif ama bana yazmadı görüyor musunuz yaptığını anlatırken bile sinir oluyorum
Canım çok üzüldüm paranoya etmiş seni, memelekete vs gittiğinde onu kendi haline bırak sadece sağ salim gittini de mesajla sor
Kendi haline bırakınca aklım kalıyor ama yazmayacaksam nerde ne yaptığını bilmeyeceksem neden sevgilim? Ben dışarı çıksam bile yazarım ona şuradayım buradayım birazdan eve gideceğim diye o çıkınca bunları yapmıyor o yapmayınca ben arıyorum yazıyorum açsa gene iyi her aramam meşgule atılıyor cevap saatlerce yazılmıyor ben o an ne yaptığını bilmek istiyorum saatler sonra ne yaptığını değil gerçekten kırdı beni ağlattı
Memlekette onun erkek çevresi çoktur onlarla gezip tozup stres atacaktır orada rahat bırak sevgililik demek esarette değil bir denge olmalı
Ben yazıp aramasam kendimi geri çeksem oda yapmıyor ama onun aramasını yazmasını bekliyorum yapmıyor
Sen zamanla biraz kendini merak ettirirsen daha bir arkadaş çevrenle sosyal çevrenle ilişkini güçlendirirsen o ister istemez meraklanır düşer üstüne
Böyle seven olmadı 🤦🏼♀️
Gerçekten kırıldım tavrını beğenmedim yola gittiği için arıyorum aklım onda diye açmıyor saatlerce yazmıyor uyucam aşkım da demiyor merak içinde bırakıyor beni başka tanıdıkları arayınca açıyor ama benimkini açmıyor bilerek sonra da ne var ne arıyorsun diyor
Anladım, başkası mı var sorusunu aklıma getirdi. Üstüne düştüğün için sıkılmış ve bunalmış olabilir.
Başkası yok onu çok aramamı yazmamı istemiyor bunalıyor kendimi geri çekince de ona olan ilgimi özlüyor
Bu aşk sevgi değil ki. Onun ki ilgi açlığı
Bak mesela yarım saattir takip ediyorum Instada çevrim içi ama bana yazmadı benim mesaj atalı yarım saat oldu niye yazmıyorsun niye aramıyorsun dediğimde ben suçlu oluyorum tersliyor laf söylüyor
Değersiz hissettiğin yerde durma derim.
Benim yaptığım Allah aşkına onu sıkmak mı bunaltmak mı? Bu lafları duymaktan çok yoruldum hayatım şu an şuraya geldik biraz kestiricem arabada varınca yazayım sana olur mu demek çok mu zor
boş ver arama
Yola gidince haliyle aklım kalıyor nerde ne yaptı varabildi mi benim biraz panik olduğumu merak ettiğimi biliyor şuraya geldik aşkım şuradayım varınca yazarım merak etme diyeceğine ne var ne arıyorsun dedi uyuyorum dedi kapattı yüzüme bu tavrı hoş değildi arıyorum üst üste uzun çalıyor açmıyor bir daha aradım aradığınız kişi başkasıyla görüşüyor dedi başka insanların telefonunu açıyor bilerek açmıyor benimkini
canım yapıyor
Anlayamadım
Buna erkek arkadaşım demene şaşırdım
Çevresinde şüpheli kişiler vardır belki
Terk