Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela hiç sevgili olduğunuz gibi değil bakımsız, kılık kıyafetine hiç dikkat etmiyor, yediğine içtiğine hiç dikkat etmiyor, öyle bir eş! 😅

Soğutur mu, soğutmaz mı?
Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela hiç sevgili olduğunuz gibi değil bakımsız, kılık kıyafetine hiç dikkat etmiyor, yediğine içtiğine hiç dikkat etmiyor, öyle bir eş! 😅

Soğutur mu, soğutmaz mı?
Allah korusun öyle bir eş olmayı hiç istemem. Bunun hastalığı doğumu vs var tabi, o gibi durumları hariç tutuyorum ama eşimin gözüne hep kendimi güzel hissettiğim şekilde görünmek isterim.
O kendini salsa, mesela kilo alsa evde sağlıklı yiyecekler yaparım, kilo estetikten ziyade bir sağlık sorunudur bana göre. Onun dışında başka nasıl salabilir ki kendini erkekler dişini falan fırçalar herhalde
Amin inşaAllah bende istemem ki kendimi tanıyorum olmam 😅
Kadınlar için daha zor. Hemde her şey..
Bende senin gibi hep güzel olmak ister dikkat ederim saç baş dahil düzeltirim. Kendimi de sevmem beğenmem gerekiyor iyi olmam hissetmem için 😅
Bence de kilo sağlık sorunudur 😅
Ben fırçalarım 😅 Başkalarını bilmem 😅
Mesela kıllarını kesmez maymun gibi olur dişini fircalamayan da çok çorabını çıkarmaz neler neler var 😅
ay sen kadın mıydın ben seni erkek sanıyordum hahaha. profilinden dolayı galiba. aynen öyle kocişim beni makyajsız ev topuzum ve pijamalarımla da seviyor olabilir ama ben sevmiyorum işte o halimi :/ inşallah kendimiz gibi birileriyle karşılaşırız..
Ben erkeğim zaten ne alaka şimdi 🤣 tövbe tövbe yahu 😅
Yoo benim de gür saçlarım var 😅 saçlarımı seviyorum şekil vermezsem yatıyor 😅
Amin inşaAllah gönlünce olsun 😅
özür dilerim hahahahah ben de senin gibi güzel olmak isterim diyince kadın sandım ben seni.. kusuruma bakma lütfen.
Estağfurullah canınız sağolsun 😅 Hoşçakal'ın
hosca kalın
Merhaba. ben soğumazdım tabi ki de eşimi her türlü severdim ama salmak derken eğer bakımsız oluyorsa mesela dişlerini fırçalamıyor ya da temizliğine dikkat etmiyorsa evet sorun olabilirdi. çünkü insan bence eşi için değil kendisi için bakımlı olması gerekiyor. bunun haricinde zaten Evlilik, her iki tarafın birbirine olan saygı, sevgi ve anlayışla bağlandığı özel bir ilişkidir. Her ilişkide olduğu gibi, evlilikte de zamanla değişimler ve dönemler olabilir. Eşlerin kendilerini salmaları veya bakımlarına dikkat etmemeleri, ilişkide bazı sorunlara yol açabilir, ancak bu durumun soğumaya neden olup olmaması çiftin kişisel tercihlerine ve ilişki dinamiklerine bağlıdır.
Görüşün için teşekkür ederim Barış, emeğine sağlık, katılıyorum ama ben soğumam 😅
Teşekkür ederim eyv :D
Ricalar ve teşekkürler 😅 Mutlu günler dilerim
Ne güzel hep gülme emojisi var :D :D pozitif üye az görülüyor
Ben seviyorum 😅En sevdiğim emoji 😅Ama duruma karşı gerçi canım sıkkın da olsa gülerim sjdjd
Çok iyiymiş :D :D
Senin güzelliğin barış 😅Sende gülüyorsun işte ne güzel 😅hayat gülünce güzel dkdkd
Aynen öyle hayat zaten kısa gülmek gerekiyor :D :D eyv teşekkür ederim
Kesinlikle 😅 Ricalar ve teşekkürler eyvAllah 😅
Evi toparla , adamın dağıttıklarını toparla , temizlik , yemek , evdeki düzen , aileler , varsa çocuklar ve çocukların sorumluluğu vs. derken tırnak kesmeye bile vakit kalmıyor. Bir de üzerine güleryüzlü olunması bekleniyor. Onca sorumluluk , çalışılıyorsa iş hayatının sorumluluğu ve yorgunluğu, ilişkinin ilerlemesi için verilen onca emek bu kadar mevzunun üzerine bir de kendimize mi bakalım? Saçımı tarayacak halim kalmıyordu. Koltukta sızıyordum be.
Vallahi mükemmel yazmışsınız emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık
Rabbim güç kuvvet kolaylık versin
Ne diyim haklısınız her türlü
Ama koca eşine yardımcı olmalı her konuda
Erkeklerin en hayırlıları hanımlarına karşı en iyi davrananlarıdır
Benim için sorun yok ben tararım aşkımı 😅
Boşandık
Üzüldüm neden desem söyler misiniz?
Cok uzun
Anlatmak isterseniz dinlerim kapılarım açık..
Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir. Hani olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve kendimizi üzmenin zerre kadar anlamı yoktur. Biz elimizden geleni yaptıysak sektör etmeli canı cehenneme 😅
Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yer yüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir aksini ispat edemezler
Birbirini seven iki kişi arasındaki mutsuzluk uyumsuzluk tatminsizlik huzursuzluk bahanedir. Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise her şey çok güzel olur ama aksi ise hüsran
Kadın ve erkek yüzde elli ellidir. Bir taraf ne kadar mükemmel iyi olursa olsun olmaz
Kadın güvercinin sağ erkekde sol kanadıdır ikisi de sağlam olmalı ki uçsun uçalım 🌸
Gönlünüzce olsun mutlu günler dilerim 🫡
Hemen soğutmak ben mutlaka bu konuyu gündemde tutarım. Eğer benim isteklerine karşı ilgisiz ve tepkisizse değişim için bir çabası yoksa soğumaya giden bir yol başlar🙂
Gündemi severim tutulmayı da 😅
Bende soğurum bu durumda 😅
Ama biraz geç soğurum😂
Katlanırım ben 😅
Katlanırım ama fazla değil. Beni denemesin bu konuda 😆
Katlanma zaten katlanmak iyi değil hoş değil 😅 Yapıştır gitsin 😅Ben denemem asla ama asla 😅
Yani uyumlu olmak sevgiline de uymak güzel bişey 😅
Evet hemde çok güzel her konuda mükemmel uyuma varım😅Ama şey duydum duymuştum mesela ara sıra yalnız kalmak istiyorum diyorlar işte ona yokum 😅
Neden yokmuşsun yalnız kalmak iyidir arada😅
Yok işte ona yokum ben aşkımı yalnız bırakmam 😅sessiz kal desin sesimi çıkarmadan beklerim işte isterse arkasında da dururum beni görmez 😅sen de ister misin yani öyle
Ben biraz agresif biriyim. Sinirliysem yanımda olsa kavgayı daha çok büyütebilirim. Yalnızlıklar arada bir olmalı bence çok daha iyi😅
Bende agresifim ama kompleks yok😅
Ben çok güzel yumuşatırım yumuşatıcı etkim var 😅
Ben büyütmeden küçültürüm büyütecek çok şey var hoş şeyler olsun 😅 canımız sıkılmasın
Bence değil de sen bilirsiniz hayat senin tamam mı ne yaparsan yap hıh 😅
Peki tamam hıh😅
Heheeh 😅 Gönlünce olsun mutlu günler dilerim 😅 Hoşçakal
Sizin de altan bey görüşürüz 😄
Ricalar, olurrr, görüşürüz😅
Cevap
11Cevap
Ben onun her halini seviyorum.
Bende bende bende 😅
İnsanın evleneceği kişiden hemen her şeyde soğuyacağını düşünmemekle birlikte evlenince salmayı da doğru bulmuyorum.
İnsan kendine ve eşine güzel/yakışıklı görünme isteğini kaybetmemeli.
Aynı zamanda bakım insanın kendisine saygısıdir.
Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık katılıyorum bence de soğumamalı ki ben zaten soğumam ve de seven sevdiğinden soğumaz diye düşünüyorum 😅tabi sevilen de elinden geleni yapmalı 😅
Ben zaten bir tek aşkıma güzel görünmek isterim sadece o beğensin 😅 elalem başkası umrumda olmaz 😅
Tabiki sevilen zaten beni seviyor diyip rahat davranırsa bir bakmış kaybetmiş
O kadar diyorsun 😅
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
Beni hemen kaybetmez ben savaşırım daima 😅 bir ihtimal daha olabilir 😅
İnsanlar kolay kolay değişmez ama sen bilirsin
Aynen öyle 😅elimde değil ben buyum😅Mutlu günler dilerim 🫡 Hoşçakal
Teşekkürler sana da
EyvAllah 🌸
Benim göz zevkimi taciz etme hakkına sahip değilsin kendine çeki düzen ver diye uyaririm. Dikkate almazsa el atar ben düzeltirim durumu 😄
Çok atarlı giderli 😅İyiymiş 😅bir an irkildim bana böyle dese hemen çeki düzen veririm kendime yani 😅Elim ayağıma dolaşır filan 😅
Düzeltmek lazım 😅 birlikte düzeltmenin tadı bir başka 😅
Müthişsin 😅
Bir sıkıntı varsa sessiz kalmak yerine dile getirmek lazım ki çözüm gerçekleşsin. Tabi ev hali ile daha rahat takılabilir ama öyle saç sakal birbirine girmiş göbek başını almış falan gitmişse müdahale ederim
Mersi
Katılıyorum, sessizlik tepkisizlik berbat bir şey. Çözüm odaklıyım her türlü. Rahat olması hoşuma gider seninde dediğin gibi istemem bende ederim her türlü 😅
Ricalar, gönlünce olsun, mutlu ve serin günler dilerim 😅
imzayı atan ülke kadını bu
daha ötesi değil
imzayı attıuktan sonra biliyor ki artık kocası köpeği olacak
nafaka istese donuna kadar alacak
tiyatro buraya kadardı
Anlamadım abi 😅yani soğur musun 😅
Ülke kadınlarının en az % 90'ı dediğin gibi dostum.
@Slav__Kurttt10
öyle olduklarını kendileride biliyorlar
agacım
ama hep melek olduklarını ifade ediyorlar
Bu Altan çok oluyor ama 😂
Soğutur tabii, karsilikli olarak o özeni gostermek gerek , en basta kisinin endine saygisi olmali , sevmeli ki sonra karsisindakine..
Allah Allah 😂😅öylesine şey ediyorum yahu 😅😂komik olsun diye Altan öyle değildir 😂😅
Ayaklarım bile kokmaz benim 😅😂hani su gibi terlesem parfüm gibidir terim 😂😅
Roll on kullanıyorum 😅😂
Bence de karşılıklı özen şarttır şart 😂
Olur olur hallederiz 😅bana askerse silitbeng derlerdi silitbeng eser kalmadı kirden 😅😂
Tamam ben de oylesine şey ediyordum da Altan sen miydin yahu shgjf 😂
Merhabalar ben Altan 😅Ne bileyim Altan yaza yaza Altan diyenler var 😅🤣sananlar var 🤣😅Ne güzel şey ediyorsun 😅🤣
Bu soğumak için bahane üretmek gibi bir şey bence karşındakine bir şey anlatmanın en kolay yolu önce kendinde uygulamaktır.. Sen bakımlı isen karşındaki zaten yanında salaş gezmez bu yüzden insan önce kendine bakmalı insanlar bizim aynamız gibidir en çok baktığımız aynada eşimiz bu yüzden onu nasıl görmek istiyorsak önce biz o şekilde olmalıyız saygılar..
Emeğine sağlık mükemmel yazmışsın. Katılıyorum kesinlikle her türlü 😅
Mantıklı yani😅
Saygılar ve mutlu günler dilerim 🫡 Hoşçakalın
Ricalar ve teşekkürler 🫡 EyvAllah
İnsan sevdiğinden soğur mu?
-soğur😅
Yani, kilo alması ( bir anda 50- 60 kilo değilse) sorun olmaz. Ancak kişisel bakımına önem vermiyorsa kapıdan içeriye aldığıma şükretmeli.
Seven sevdiğinden soğumaz soğumamalı ama sevilen de soğutmamalı😅
Etkiye tepki durup dururken hiçbir şey olmaz 😅
Of of of 😅çok dedin ya elli kilo ne tosun mu yedi 😅 kaldırmak zor olur bayılsa filan ev dördüncü katta indir çıkar asansör yok çok sıkıntı çok 😅
Evet doğru söylüyorsun valla kişisel bakım şart temizlik imandandır demişler 😅
Ama ben kişisel bakımını kendim yaparım birlikte yaparız üşeniyorsa 😂
😅😅 karının kişisel bakımını yapabileceğini mi söyledin sen yoksa😄 inanamıyorumm
Şöyle ki beni kilo çok etkilemez ama pislik yapılırsa midem kaldırmaz. Aniden soğurum. Örneğin diş fırçalamıyorsa veya leş gibi kokuyorsa... bunlar önemli.🙂
Yaparım tabi ki her türlü 😅Ne varmış bunda 😅
Kilo benim için önemli valla 😅tosun gibi olmasın bir zahmet 😅 istediğim gibi uçurabileyim fırlatabileyim sağdan sola aşağıdan yukarı üç kere beş kere hu hu 😅
Tövbe tövbe o nasıl bir şey leş gibi kokmak da sıkıntı yani hemen duşa sokarım bir iki tamam da suyunu çıkarmamak lazım 😅
https://m.youtube.com/watch?v=F2ShHP0SJDs
Onu düzeltmeye çalışırdım çünkü bakımsız olması benim enerjimi düşürebilir soğumam ama öyle olsun istemem
Bende istemem 😅bende düzeltirim her türlü 😅Elimden geleni yaparım 😅Enerji şart deşarj olmalıyız 😅
Kim dese ben soğumam severim falan yeminlen yalan söylüyor kim pasaklı birini sever yalaaaan😅
Hehehe 😅
Ya ben dışarda bakımlı pek sevmem dikkat çekmesin herkes bakmasın bana güzel olsun 😅
Kavga filan ettirir kodum mu otururum yani saksıya çiçek gibi kıskancımdır 😅
Pasaklı da olmasın şimdi 😅o kadar da değil mesela makyaja gerek yok temizlik imandandır temiz olsun yeter bende temizlerim 😅elime yapışmaz 😂
Davranış olarak sağlarsa daha çok soğuma sebebi oluyor bende.. ama görsel de severim önemserim dizi çıkık pijama ile de gezmesin mesela 😬😬
Davranış olarak çoğunluk salıyor 😅ya sen 😅
Görsellik benim için hiç önemli değil çuval da giyse yakışır aşkıma 😂hatta hiç giymesin 😂ben kıyafet olurum sjsjdj
Hhaaa yok deve diyesim geldi pardon 😀🤣🤣
Canın sağolsun da o kadar yani 😅Ben her şey olurum aşkıma 😅Benden çok güzel elbise olur 😂
. hahaa böyle iyi değil biliyosun demi😀 bu kadar fazla olmak
Evet biliyorum ama huyum kurusun😅Ben buyum djdjd
🌷
🌸
Evde genel olarak böyleyiz zaten gerçekçi olalım 😂
Yok ben değilim valla bak saç baş yaparım kılık kıyafetime bakarım ama ben bekarım yani 😂
Ben evli miyim 😂
Bilmiyorum ki 😅Allah gönlüne göre versin 😅Evlenene kadar bakım şart beğenilmek lazım 🤣🤣
Neiinn Çünkü yoldaşıımdır. Elinden tutar birlikte Spora başlarız 😂
Hımm güzelmiş olur olur her türlü 😅Bende nay nayn 😅
Konuşuruz hallederiz sorunu , hemende soğuma yoluna gidilmez.
Çok güzel düşünüyorsun yakışır al benden de o kadar 😅
Evet, evlendikten sonra kendini salan eşten soğurum çünkü bana asıl evlendikten sonra lazım.
Hımm 😅Ben soğumam 😅 önemsiz
Eşimle aynı anda salıp aynı anda toparlanmalıyız
Güzelmiş bak sevdim bunu olabilir 😅
Ben sonradan değişen insanlardan nefret ederim
Bende bende bende 😅Ama iyi yönde ise varım her türlü 😅
Ne güzel kanki 😅 Gönlünce olsun her türlü 😅
Sende sende 😅
O büyü bozuluyor tabi🙄 soğumam onun bide o halini sevmeye çalışırım
Vay anasını harbi mi diyün 😅 Sahi mi İnci 😅
Bana aevgisi degismesin😂ben onun gobegine yatar uyurum jsjsjs
Hımm bak orası da önemli sevgisi sevme şekli değişmemeli ya da iyi yönde değişmeli insan 😅balkon mu seviyorsun bende yok göbek çok şükür 😂
Senin ahun sana kilo aldirir merak etme😂
Altan var Ahu yok 😅Çoğu arkadaşım evlenince kilo aldı alıyor 😅 Evlilik de kilo var sanırım 😂Kendimi bildim bileli hiç almadım alamıyorum 😅
Aliniyor 😂
Bende almak istiyorum zati bir on kilo alsam süper olcak 😂
Düzenli bi hayat olunca alirsin
inşaAllah hayırlısı bakalım 😅 Gönlünce olsun mutlu günler dilerim 😅
Teşekkür ederim
EyvAllah 😅
Lan Bi sus 😂
Tamam ulan 😂
Hayır insan sevdiğinin her haline aşıktır bence … ama sahtekarlık gibiyse söylediğin salmak meseles ozaman biraz soğuma sebebi…
Bence de sahtekarlık başka mevzu sıkıntı o 😅 Kesinlikle soğurum
Soğumam da soğumicaz diyede salmasin dimi ama 😂😂
Bende bende evet 😅Salacaksak da birlikte olsun bari 😂
Tabisi ayrı gayrı olur mu hiç
😂😂
Olmaz olmaz olamaz yani 😅
m.youtube.com/watch
Olmasın olmamalı
Şarkı da uymuş 😊
Hihi 😅 Teşekkürler mutlu günler dilerim 🫡 gönlünce olsun 😅
Onu yerle yeksan ederim, araba fırçasıyla yıkarım.
Hımm 😅Biraz sert oldu sanki 😅daha hoş olabilirdi 😅Mesela birlikte ıslanmak gibi duş gibi 😅
Misafir vardı bu hafta peşini topla onu yap tahammül sıfır şu an sjsjs
Hiç sevmiyorum valla misafiri 😅 Her şeye laf söz ederler orası niye öyle burası niye böyle hele çocukları dağıtır kafa şişirir filan 😅
Canın sağolsun 😅 Tahammül etme yapıştır gitsin 😅Kolay gelsin 😅
Erkek kuzenim ya bir insan bu kadar huysuz olamaz en son cinlerimi tepeye çıkardı her aldığı şeyin parasını söylüyor ne kız meselesi bitti ne motor meselesi uzun süre misafire kapalıyım sjsjs
Çok güzel düşünüyorsun bende kıl oldum şimdi zaten erkek kuzenleri hiç sevmem ben amca dayı hala oğlu filan kıskancımdır😅
Sinirli birisiyim en son gittiği gün az saydırdım hak etti az daha kalsa çökecektim üstüne sjsjs
Sinirli hatun candır 😅 Bende çok sinirliyim birlikte delirelim filan 😅
Of of of aşkımı sinir edenin umüğünü sıkarım (ne olduğunu bilmiyorum ama çok duymuştum) 😂
Yaparım yani 😅çök cök ama ne gerek var ki tokatla saçını başını yol filan 😅
Evlendikten sonra eşinin kendisi üzerindeki beğenisini önemsemeyen insan akılsızdır net.
Sizi ilgilendirmez, herkesin hayatı kendine, herkesin hayatına kimse karışamaz 😅 Özgürlük birdir
İsteyen istediği şekilde sever önemser ya da önemsemez 😅
EyvAllah, gönlünüzce olsun 😅 Mutlu günler dilerim
merhabalar arkadaşlar eşimle ben biz 1 senedir evliyiz ama evlendiğimizden beri kendisini salmış durumda, ne bir bakım ne diş fırçalıyor, aşırı bakımsız ve git gide göbek de oluyor. Onu nasıl geri ikna edebilirim eskisi gibi fit olmasına daha yaşı da 22 ben ise 20 yasimdayim, lütfen onu nasil ikna edebilirim. Ben aşırı bakimliyim ve onunda benim gibi olmasını istiyorum bu konuyu çok konuştum fakat hep erteliyor spora başlıcam diyip başlamiyor lütfen yardım eder misiniz
Kendine gel kızım sen zenginsin derim 😜😂
Diyorsun 😅 güzelmiş 😂Ama ben fakirim 😂😅benimki de fakir olur 😅Öyle şansım yok sjdjd
Olsun bizim gönlümüz zengin 😂
O bende de var kanki bende öyleyimdir 😅😂
Allah bol kazanç versin 😂
Gönlünce olsun
Görüşürüz
Amin inşaAllah cümlemizin kankim görüşürüz 😅 Hoşçakal
Soğumam bakım yaparız
Güzel fikir yapılır her türlü 😅
Soğurum, bunlar öz saygıyı da gösterir çünkü.
Öz saygıya katılmıyorum 😅ama olabilir tabi tercih sizin 😅
Yediğine dikkat etmeyen, duş bile almayan birisi kendi varlığına saygı duyuyor mudur sence:D komiksin
Ya genel olarak şey ettim 😅Detay yoktu ki 😅Duruma göre değişir farklılık gösterir 😅 Temizlik imandandır yani o kadar da değil 😅
Teşekkürler senin güzelliğin 😅
Mutlu günler dilerim 😅
Biraz
EyvAllah 😅
Yani
Hımm 😅
aksinee dahada bağlanırım
Oha harbi mi niye ki 😅
Vay anasını 😅ben yapıyorum valla kişisel temizlik saç baş filan kendimi beğenmem lazım yani ama ben soğumam fakat bağlanmamda 😅
Ancak dışarıya karşı çok bakımlı güzel olmaması hoşuma gider 😅 bakmasınlar aşkıma 😅
Hihi 😅
Gönlünce olsun mutlu günler dilerim 😅 Hoşçakal
EyvAllah 🌸
nefret bile ederim
Bence çok sert abi 😅
Soğumam ama onu kendisini toplamaya teşvik ederm
Güzel fikir toparlamak lazım yani 😅Saldım çayıra mevlam kayıra olmaz olmamalı bence de ve bende ama ben salsa da severdim sanırım severim her türlü 😅
Salmamali ama kadın da erkek de aldatma şu bu onu geçtim sağlık açısından iyi değil ve görüntü olark da güzel durmuyor haksz miym.
Tabi ki salmak kötü bir şey ama ben her şeye rağmen severim. Elimde değil. Bak doğru yani onu düşünemedim. Sağlık açısından çok önemli 😅izin vermem bende o zaman sağlığımız için 😅
Çok haklısın güzel durmaz durmuyor da bana aşkım her türlü güzel gelir
Sevilen güzel gelir sevene, gözler filtreli efektli olur en güzel hali ile hatırlar görür hep 😅
Ama sağlık dedin beni bitirdin saldır'mam 😅
O kadar 😅
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
Elbette sogunur
Peki, gönlünüzce olsun 😅
Soğurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?