Sevgilime bazen çok ısrar ediyorum ve bu huyumdan nefret ediyor. Ben ne zaman ısrar etsem kavga ediyoruz ve artık sabrı kalmadı ağzını bozuyor ve bu sefer hatta yeter yapamıyoruz falan dedi terketti beni. En sonunda geri barıştık gibi ama bana o kadar kötü şeyler söyledi ki işte sevgim saygım azaldı, biz anlaşamıyoruz falan dedi aşırı kırıldım. Beni bırakıp gitmesi aşırı güvenimş kırdı. Nasıl toparlanacak bu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne konuda ısrarcısin?
Ya ben istiyorum ki mesela bi yere gitti ya aşkım ben burdayım haberin olsun falan yazsın. Yazmıyor sonra bende arıyorum açmıyor ısrarla arıyorum bu sefer. O da sinirleniyor müsait değilim arayıp duruyorsun diye. E ulan yaz o zaman bende müsait olmadığını bileyim
Yaşlar kac ne zamandır birliktesiniz
23 1 yıl oldu
Çocukta ergen de değilsin ve ilişki de uzun sayılmaz ne bu ısrar peki merak? Güvensizlik mi yoksa karakterin mi böyle
Güvensizlik değil. Önceden bana her detayı anlatırdı her şeyi nereye gitti kimle gitti falan ama artık öyle değil ve böyle olması beni ısrarcı biri yaptı
Yani başlarda bunu yapması senin ilgini çekmek içinde kendine çekmek içindi seni. İlişkiniz nasıl samimi mi?
Ya ilişkimizden memnunuz biz ama bu ısrar konusuna gelince evet bende kendime kızıyorum ama beni buna zorluyor. E ben ısrar edip sürekli arka arkaya arayınca da kriz geçiriyo
Hayır peşinden koşmak kovamalak ne kadar doğru? Sana yapsa aynısını mesela soğursun kaçarsın demi?
Evet haklısın. Ama bende yapmak istemiyorum böyle neden yapıyorum bilmiyorum
Yani bu sevgiden de değil başka bir şeyden de. Kendine ve hırslarına yeniliyorsun galiba
Olabilir. Peki sizce bu yaptığım şey zamanla sevgilimi benden soğutur mu? Tartışınca bana öyle şeyler söylemesi beni çok üzdü
Sinirli de olsa ağzını bozması küfür etmesi ya da hakaret etmesi sence neyin göstergesi? Yatak dışında kolay kolay bi kadına küfür etmem onu da istersen zaten
Küfür etmedi. Ama beni üzecek şeyler söyledi. Hakaret de etmedi. Sadece sen ısrar ettiğin için saygımı yitiyorum artık falan dedi
Onun dışında ilişkiniz nasıl? Samimi ve yakın misiniz?
Bu ısrar konusu dışında hiçbir sorunumuz sıkıntımız yok. Her şey çok güzel 10/10 kendisi de söylüyor zaten bunu. Ama bu ısrar konusuna tahammül edemiyorum diyor. Acaba beni sevmiyor mu artık bu ısrarımdan dolayı
Bence sen kendine yenik düşünüyorsun ve bunu alışkanlık haline getireceksin bu kişi için değil sadece bundan sonraki ilişkilerinde de öyle olur 😂
Bilmiyorum :/ bende yaptığım şeyin çirkin olduğunun farkındayım ama o da bazen arkadaşları ile çıkınca beni unutuyo. Öyle olunca da sinirleniyorum
Diyorum ya kendine yenik düşünüyorsun diye. Huy edineceksin ve gelecekte ki ilişkilerini de picc edeceksin
Biliyorsun son sevgilin olmayacak
Bşlmyiprum açıkçası evlilik düşünüyoruz
Saçmalama 23 yaşındasin daha 1 senedir berabersiniz kendinizi kandırmayın böyle boş hayallerle ve sonrasında yıkılmayin. Ne evliliği şu ülkede şu ekonomide
Reelden mi tanışıyorsunuz üniversitede falan yoksa sanaldan mi?
Ayrıl bir an önce bırak gitsin uğraşma boşuna
Neden sevmiyor mu?
Hiç alakası yok.. seven küfretmez
:(
Değmez cunki... bundan adam olmaz boş ver onu sen yeni bir sayfa açacaksın tertemiz başka biriyle konuş bence
Ama önceden böyle değildi. Yani ben ısrarcı biri olmadan önce böyle değildi
O eskidendi değerin yok artik... seks kölesi olarak kullanir bedava.. çok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz
Neden öyle diyorsun? Değersiz miyim artık onun gözünde
0 değerin var... sadece seks için geliyor sana bedava olduğun icin
Alakası yok zaten mesafe ilişkisi yani seks için geliyo olsa benle birlikte olmaz
Kendini resmen harcıyorsun parçalıyorsun yazık gerçekten çok yazık... bu kadar basit ve ucuz olma
Haklı olabilirsin ama maalesef sevdiğimden bırakıp gidemiyorum
Sen sürünmeye devam et tatlim
Bu seni sevmiyor buna vefk yaptır
sana gurban olsun
Hahahah niye
yaşlar kaç
az bak
Ayrıl