2,5 yıllık ilişkimiz vardı sevgilim biraz psikolojik sıkıntıları olan birisiydi Hem ailevi hem de geçmiş problemleri vardı açıkçası bana da güveni yoktu İlk zamanlar kendine dair çok yalanlar söyledi bana ilk aylarımızda sonra biraz benim zorlamamla zamanla ve Bana güvenerek her şeyi anlattı bana bütün geçmişini falan her şeyini bir de şunu fark ettim sevgilim bkr değildi ve bana bkriase olduğunu söylemişti İlk zamanlar Ama daha sonra onun sebebini de söyledi Bu küçükken tecavüze uğramış Ama tabii klasik Anadolu ailesine sahip olduğu için kimseye söylememiş ağlayarak anlattı bana sonra tabii psikolojik etki kalmış Daha sonra kendi kendine çok şeyler yapmış anlarsınız ya neyse 2 yıl öyle geçti kız Gerçekten çok emek harcadı hem güvenimi almak için hem bizim için ama Arkadaşlar ben çok yanlış yaptım kıza her defasında her hafta her gün hakaretler ederdim bir gün Severdim bir gün ağzımla döverdim cinsel ilişki yaşamadığına bir türlü ikna olmuyor gibiydim Aslında yapmayacak birisi olduğunu biliyorum Gerçekten çok temiz kalp çok temiz yürekli birisi bana karşı da çok da dürüst oldu en zor zamanlarımda da yanımda oldu ama öfkeyle kıskançlıkla hep ona çamur attım kimi zaman da Narsist kişiliğim yüzünden huzur kaçırmak istedim kavgasız ilişki olmaz diye savunmaya geçtim kızı hep geçmişiyle vurdum geçmiş hatalarla vurdum hep iftiralar attım onu Sonra şaka yaptım aşkım diye gönlünü aldım 2 senemiz böyle geçti Özellikle de son Bir senede kızı mahvettim Aslında ben onu çok seviyorum ama diyorum ya Çok pişmanım işte iki senelik uzaktan ilişkide bir gün bile yanına gitmedim hep 3 4 planımdı şikayet ettiği zaman ayrılıkla tehdit ederdim o da beni hiçbir zaman bırakmak istemedi arkadaşlar Benim ömrümde öyle bir kız görmedim eksiklikleri vardı dört dörtlük değildi Bunu kendi de kabul ederdi ama beni bu şekilde ailem bile kabul etmemişken o kabul etti ama hep ben kendi kişiliğimin vermiş olduğu narsistliğimin vermiş olduğu o bencil kendini beğenmiş biri olarak gördüm arkadaşım sevgilisinden ayrılırdı En yakın arkadaşım Ben de o kızdan ayrılır günlerce onu yalnız bırakırdım bir gün ayrılalım arkadaş kalalım dedim Hatta tehdit de ettim bak Ağlama zorlama yoksa temelli giderim diye ses tonu belliydi titreyerek konuşuyordu sonra telefonu kapattım yüzüne. Aradıgımda tekrar çığlık çığlığa kalmıştı. Aslında onunlayken bazen ayrılmsk ıstıyordum ama bazende istemiyordum. On yokken kıymetliydi varken kıymetinı pek anlayamıyordum. Herneyse geçen gün yıne çok kötü laflar ettım durup dururkenSonra gerı aradı bırbkacvsaate gel barışalım dıye ben yine küfrettim. Sonra telefonuna ulaşamadım bidaha. Sabahına arayıp senıde sevgınıde istemiyorum bıttı dedı kapattı. Gururuma yedirmedim instagram dan arkadaşımdan yazdım bayan tartıştık ıcındekı ofkeyınkustu ama küfür bıle etmemesıne rağmen ben ağza alınmayacak küfürler laflar etrım yine. Onu kıskandırmak için yerın doluyor sevgili yapmak üzereyim dedım. 15-20 dk sonra dünya ahıret kardeşimsin dıye mesaj attı. Eserınle gurur duy yazdı. Sonra instagram hesaplarını silmiş. Numarası da kapalı. Annesiyle bacısıda engellemiş beni. N
yyapacağımı bilmiyorum çok özledim nasil ederım n'olur bır tatık verın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, yazdıkların o kadar yoğun ve duygusal ki... Öncelikle, sevgilinin yaşadığı travmalar ve senin sonradan fark ettiğin yanlışlar gerçekten iki taraf için de çok zorlayıcı olmuş. Şunu söylemek isterim ki, bir insanın bu kadar kırıldığı noktada "özür" tek başına yeterli olmaz. Hatta o özrün ardından ciddi değişimler ve çabalar gelmediği sürece, onun yaralarını sarmak gerçekten imkansız gibi olur.
Beni yanlış anlama ama, buradaki en büyük adım özür dilemek değil; kendine dönüp hatalarını fark etmek, farklı bir insan olmaya çabalamak ve onun da acılarını telafi edebilmek için içten bir değişim süreci başlatmak olur. O, sana belli ki her şeyini açmış, hatta en karanlık anıları bile paylaşmış. Ama sen bu güveni, sevgiyi yeterince gözetememişsin ve onun acılarını katlamışsın. Şimdi ise, her şeye rağmen onu istiyorsun... Bu sevgi mi, yoksa 'alışkanlık' mı; buna da bir cevap aramalısın içindeki kalpte.
Bence şimdilik onun üzerine gitme. Hemen barışma yolları aramak yerine, kendinle hesaplaş ve gerçekten değişebileceğini ona hissettireceğin bir zaman oluştur. Belki önce ona sakin bir mektup yazabilirsin, ulaşıp ulaşmaması mühim değil... ama o mektupta samimi, içten ve değişmeye kararlı olduğunu noktası virgülüne kadar ifade etmelisin. Ama unutma, kelimeler bir yere kadar; asıl meseleyi davranışların gösterecek.
Peki sence, ona kendini affettirebilmek için ilk yapman gereken nedir? Yorumlarda konuşmayı çok isterim. ❤️