25 yaşında abim bize gelince hırlama gürleme bunun taktığı bir kız vardı 5 yılına mal oldu kız ayrılalım dedi bunalımlar krizler yüz felci geçiriyordu az daha 2 sene önce hayatında biri olduğunu öğrendi yine baygınlık geçirdi bize olunca bağırıp çağırmayı biliyor ama KPSS 23 Haziran'da ikisine girdi güzel geçti diyor 6 Ağustos'ta alan var tam sınav bahçesinde evleneceği kızın davetiyesini şak diye suratına çarpacağım koskoca adam ayılıp bayılır durur mu ya Ne bu böyle bakalım ne yapacak beyefendi Çok merak ediyorum ne yapar sizce
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En kıl olduğum erkek tipi. Hemcinslerimin bir kötü özelliğini söyleseler direk böyle bir şey tarif ederdim. Ulan mızmız herşeye ağlayan gurursuz ve onursuz bir erkek mi olur? Ağlamayı geç bayılmak ne lan? Bu nasıl bir duygu sömürüsü cidden mide bulandırıcı.
Aynen hayır bir de normal hayatta duygusal olsa yüreğim yanmaz odasına giriyorsun kapıyı kapatmadınız diye ya da tam bastırmazsak Avaz Avaz bağırıyor aşk böceği olup ağlayıp bayılmalar tam mide bulandırıcı
Sen anlatırken mide spazmı geçirdim resmen, evde kabadayı kız arkadaşına karşı güçsüz zayıf mide bulandırıcı biri!!! Böyle soruları okurken kendi halime şükrediyorum, cidden onurlu ve dik duruşlu sağlam karakterli olmak varken şöyle zayıf ağlak erkekleri görünce tiksiniyorum. Bu arada sen yine de sınav zamanı böyle bir şey yapma düşer bayılır falan uğraşılmaz
Ahdhd 🤣🤣🤣 amma gülerim sınav heyecanından sanır millet manyak bu benim başıma
Ahahah ulan ne fenasin ya abinle eminim zerre benzer yanınız yok 😂😂 düşündüğü şeye manyaksin hee gerçekten öyle düşünülür 😂
Ahaha 🤣🤣 beni istemeyeni ben hiç istemem arkadaş bayılsa bir yön bir de Azer bülbül Gibi titreme krizi geçiriyor eğer sınavda titreme krizi falan getirirse millet ya korkar ya Güler onların da sınavı berbat olur
O değilde ben son cümlemde ne yazmışım ya yemin ederim kendimden utandim resmen Türkçe'yi katletmisim 😂 5 dakikadır okuyorum işin içinden çıkamadım bir türlü 😂 ulan abinden ne çekmişsen artık zerre umrunda değil keyif almaya başlamışsın 😂 yazık günah sen yine de öyle bir şey yapma en azından başkalari sınavına odaklansin 😂
Ahshs Hades inkayıp kızı ben zaten 🤣
Hades seni tanısa ellerinden öper yanına da birşeyler öğrensinler diye staja eleman gönderirdi 😂
Ahdhd 🤣🤣 canıma cimcom koskoca adam haline bak ya
Cidden şakası bir yana da ben söylediklerimde tamamiyle nett ve ciddiydim, kimsenin varlığıyla gelmedik ki bu yaşa yokluğuyla ölelim, bu hayata bir defa geliyorsak onurlu ve gururlu bir yaşamın gölgesinde serinlememiz lazım, zayıf ve güçsüz olmak, iradesiz ve mızmız olmak özellikle de bir erkek için dünyanın en ezik şeyi, hiçbir kız zaten böyle bir erkeği sevmez ve istemez, sevseler bile uzaktan severler ve bu yönünü gördükten sonra kaçarak uzaklaşırlar!!! dominant ve lider ruhlu olmak varken bu şekilde acınası davranan erkeği bir tek annesi ve kız kardeşi Sever dicem de seni gördükten sonra şüpheye düştüm 😂 umarım idrak edebilir ve değişim gösterir
Yoksa ben bunu nikah şahidi yapacağım zaten o düğünde 🤣
Akıllı ol senin derdin ne kalpten mi gitsin abin ne istiyorsun vicdansız insafsız 😂😂
Ya deli oluyorum böyle aciz insanları görünce🤣
Harbiden aynada ki yansımam olabilir misin aynı bensin yemin ederim 😂 böyle pısırık iradesiz insanları görünce bende ayar oluyorum, askerlik yaparken bir hemşerim vardı milletten onur korumaya çalışırken verem olurdum yine de çıtı çıkmaz ağlamaya devam ederdi 😂
Aaagggg Deli oluyyooomm
Eheheh lan dur beni de triplere soktun 😂
Hani ölen hastalara elektroşok yapıyorlar ya yaşasın diye Ben de abime ondan yapıyorum işte hayata döner mi diye 🤣🤣
Şimdi bu sınav günü Anne şu nerede ayakkabım nerede bu su soğuk değil diye çene yaparken Ben bir anda çıkartıyorum ve davetiye sak diye yüzüne çarpıyorum
Ahahahahahahahaahah yemin ederim sesli güldüm Allah belanı vermesin senin 😂😂 hani kızlar komik falan değildi espri yapamazdı bu neydi şimdi 😂
Lan dur gözümde film şeridi gibi geçiyor sanki o anlar vallahi sen canına susamışsın olurda bayılmazsa plan suya düşer olan sana olur 😂 gözümde canlandırdim da ne yapardin acaba 😄 malum abin sadece size aslan kesiliyor
Gözünde nasıl bir sahne canlanıyor mesela 🤣
O kızın hayatında biri olduğunu da ben kavga esnasında söylemiştim kendimi çekyat'a atıvermişti hallaç pamuğu gibi 🤣
Valla gözümde bayağa komik sahneler canlanıyor inanılmaz komiksin 😂😂 ahahah son yazdığın şeyde gülerken uykum kaçtı, hallaç pamuğu gibi kendisini çekyata bırakmak nedir bu nasıl erkek, aklıma yaprak dökümünda kalp krizi geçiren Ali rizanin kendisini çekyata bırakması geldi 😂😂 normal kırıp dökmesi gerekmiyor muydu böyle sınırlı ve heybetli şekilde 😠 benim kafamda niye fatih Ürek falan canlandı 😂😂 bu arada çok kötüsün niye her şey senin basının altından çıkıyor birgün elinde gidecek abin haberin olsun😂 gerçekten cennet mahallesinde ki pembe gibi mi bayılıyor acaba, benim gözümde canlanınca cidden bayağa gülme geliyor 😂
Dışarıda bağırıp çağırıyordu bir şeyden dolayı tartışıyorduk ben de çok şükür senden kurtuldu sevdiğin kızın hayatında birisi bile var dedim kendine eve attı hallaç pamuğu gibi çekyata yuvarlandı 🤣🤣
Ahahaha keşke senin yazdıklarına göre gözümde canlanan sahneleri sende görebilseydin aynı şekilde yemin ederim karnına gülme krizleri girerdi, harbi söylüyorum doğanıza aykırı bir şekilde inanılmaz sempatik komik bir kızsın 😂😂 dışarıda aslan gibi kükreyip evde böyle olduğunu bilen arkadaşları varsa ne makara dönüyordur var yaa, ha bide sen hoş sohpetsin mizah anlayışında yüksek büyük anlatırken daha da eğlenceli bir yapın vardır karşında ki insanlar için zaman hızlı geçiyordu, çünkü hoş sohbete sahip insanların en önemli özelliğidir bu 😄😄
🤣🤣 aynen bir çeneye başlıyoruz Zaman geçip gidiyor yine bu kızla kavga etmiş bu s**** genç kız arkadaşını ağzını açamıyordu ya merdivenden koşup gidiyormuş kız gitmiş önden Bir de kızın ayağında topuklu var Bu normal giderken bir takılıp düştü merdivenlerden ahahahs bir geldi Gazi gibi her tarafı mos var belediyeye sövüyor manyak ne biçim merdiven yapmış
Ahaahh ulan abini tanımak isterdim çevremde böylesi yok yaw türünün son örneği olabilir, şansına da senin gibi hadese pabucunu ters giydirebilecek bir kardeşi var, bunun hakkından da ancak senin gibi birisi gelebilirdi, olurda artık biri aşk türü şeyler bana anlatmaya kalkarsa yemin ederim şu anlattıkların gözüme gelir, özellikle abinin hallaç pamuğu gibi ağır çekim çekyatın üzerine bayılmaları ve söylediğin elektro şok yapma kısımlarını falan asla unutmam 😂 eee öğretsene şuna delikanlı nasıl olunur falan, nedir bu mızmız ezikler gibi ortalara bayılmalar 😂
B İz Oldu mu aslan kesiliyo dayansın kızın kapısına Nasıl evlenirsin desin
O sırada istemeye geldiklerini düşün bir postada oracıkta bayılır ohhh missss en azından işe yarar da isteme merasimini ertelemiş olur 😄 şakası bir yana da cidden çok iğrenc bir huy, oldum olası kendisini ilişkilerinde ezdiren insanlara ayar olmuşumdur, eziklik ve acizlik hiç kimseye bir şey kazandırmamıştır,..! Hele üstelik bu kişi erkekse ve yaşı 25 olup ağlak ve mızmız ise çoktan kaybetmiş demektir. Kızlar genelde ilişkilerinde daha dominant olgun erkekleri tercih ederler, çünkü güçlü ve irade sahibi bir erkeğe sırtını dayamak varken güçsüz erkeği kim ne yapsın öğle değil mi..!
Aynen öyle ama böyle erkekler olmasaydı biz nasıl eğlenecektik böyleleri de lazım 🤣
Ahahah pislik seni 😂 Allah aşkına abin o senin cimcime başka biri olsaydı bari vicdansız ya ne güzel bu işi eğlenceye döktürmüş 😂
Ahshs 🤣🤣 o yere düştüğünü görmek isterdim
Senin o eşsiz mizah anlayışınla birleştiği zaman çok daha anlatılabilir olabilirdi, tüh bee gecenin bu saatinde milletin aklında ne tür pişmanlıklar ve keşkeler varken senin aklında ki keşkeye bak 😂 o değilde senin erkek arkadaşın ağlasa falan hiç şansı yok demektir, hayır yani seni çok ciddi seviyor olsa bile ve en kritik anda ister istemez gözleri dolsa senin aklına direk abin gelir ve şansını kaybeder 😂
🤣🤣 Ben düşenlere çok gülüyorum geçenlerde süpermarketten çıkıyor bir adam elinde poşetler bayağı çok bayağı bir takıldı süpermarket yol kenarında bir de elindeki poşetler sağa sola saçıldı yumurtalar bilmem neler kırıldı elindeki bazı poşetler sokağa fırladı adam fren sıkıyor acilen Ne oluyor lan diyor 🤣🤣 adam cıvık hamur gibi yerde yatıyor zaten
Ahaahahha Allah senin belanı vermesin vicdansız insafsız 😂 yazık günah adam o kadar emek vermiş ne diye gülüyorsun pislik gidip yardım falan etseydin bari, bak hele bak verdiği benzetme örneği de cıvık hamur 😂😂😂😂
Ahshs 🤣🤣🤣 ya Ben gülmekten kendimi yere attım zaten nasıl yardım edeyim poşetler desen yola fırladı diğer insanlar işte eşyaları falan topladılar sağlamları başka bir torbaya koydular 🤣 adam da kırklı yaşlarda bir şey torbalardan bir tanesinden de pet fırlamış dangalak çocuğun biri abim kılıklı diyor ki amca buyurun pediniz🤣
Ahahahah gözümde müthiş bir kaos ortamı canlanırken sonda çıkan şu abin kılıklı çocuğun pedi amcaya uzatışı 😂😂 gerçi doğru senden de başka bir şey beklenmezdi zaten, güleceksin elbette abinden gelen bir alışkanlık falan var ciddiye alamıyorsun artık, bide böyle şeyleri seven şakacı birisin 😂😂
Vallahi abim gibi dangalaklar beni benden alıyor ya adama buyurun pediniz denir mi sok torbaya manyak 🤣
Ahahah tam abi düşmanı çıktı bu kız 😂 gerçi sağa sola bayılan mızmız bir abi kimseye nasip olmaz, ikinizin aynı evde bulunması tam bir film gibi 😂😂 edep adap bilen biri olsa zaten o pedi gösteriş yapar gibi söyleyerek verir miydi adama, dediğin gibi koyarsın torbaya uzatirsin, hayır yani adamın eşine falan almıştır ne diye söylüyorsun dangalak 😂😂😂😂
Vallahi ya böyle dangalaklar olmasa Biz neye güleceğiz 🤣
Valla ben senin gibilere gülüyorum zeki olmakta güldürüyor işte 😂😂 doğanıza aykırı ama sen çok nadir gördüğüm komik ve sempatik kızlardan birisin, kolonlamak lazım 😂
🤣🤣 teşekkür ederim sende öylesin
Ben hiçbir şey göstermedim ki daha, normalde her ortamda sevilen sayılan biriyimdir, senin gibi hoş sohbetim vardır ve aşırı komiğimdir de bu akşam ilk defa sadece gülme tarafı olmak istedim, ne güzel dünyaymış bee teşekkür ederim yüzümü güldürdüğün için EyvAllah 😂
Rica ederim her şey için 🤣
her şey için rica ederim nedir 😂 bu terslikte bir iş var gibi oldu 😂 saat geç oldu hadi sen yat ve senden ricam bu özelliğini sakın kaybetme ☺️✅
Ahdhs 🤣🤣🤣 hayat işte gülmeden de geçmiyor ki
😂Çok doğru söylüyorsun, insan var içini çürütür ömründen ömür alır, bide insan var gençleştirir ömrüne ömür katar, sen ikinci kısma ait olansın 🧿
🤣🤣🤣 iyidir iyidir gülmek bu devirde psikolog psikiyatri verecek para yok
İkimizi kendimiz görmek zorundayız
Ahaha üzerine para verseler yine de psikiyatri vs psikolog tercih etmeyiz dimi 😂 evet öyle elbette ikimiz kendimiz görmeliyiz, bu zorunluluk değil şereftir bizim için 😎
Niye boyle bisey yapiyosun hayati icin onemli bisey o sinav eve gidince soyle yapma bence biyle bir sey
Merak Ediyorum sınavını etkileyecek mi diye
Adam bayilmis ne yapmasini bekliyosun dikkati dagilicak
Bize gelince hırlayıp gürlemeyi biliyor ama s**** s**** hareketler
Hasta mısın?
boş yapma
Icine seytan kacmis senin, okulun bahcesinde dayagi yiyince cikar icindeki seytan
Yav He he bana bir viski bile vuramaz adam adı da terk edilmeseydi