Ailem sevgilimi memleketi yuzunden kabul etmez birbirimizi seviyoruz nasil ikna edeceğiz?

Ben 22 yaşındayım geçen ay üniversiteden mezun oldum. Ben 16 yaşındayken erkek kuzenim bilgisayar oyunu oynuyordu oradan biriyle sohbet ediyordu. Bu sohbet arkadaşlığa dönüştü ve sürekli konuşmaya başladılar. Kuzenimle çok samimi olduğumuz için onun arkadaşı benim de arkadaşım olmuş oldu ve birlikte arkadaş olduk. 17 yaşındayken birbirimizden hoşlanmaya başladık, sevgili olduk. Yaşıtız farklı şehirlerde yaşıyoruz. Ben Ankaralıyım o Sırnaklı bu aramızda hiçbir zaman sorun olmadı. Ailem görüştüğüm biri olduğunu biliyor ama Sırnaklı olduğunu bilmiyorlar. Bilseler izin vermezler çünkü ailem koyu milliyetçi doğulu insanları siyasi sebep dolayısıyla sevmeyen isimlerini duyunca bile aman aman diyip kestirip atan insanlar. Onun kardeşleri kuzenleri hariç aile büyükleri kabul etmezler. Birbirimizi seviyoruz ama aileler de çok önemli. Nasil bir yol izlemeliyiz?

Ailem sevgilimi memleketi yuzunden kabul etmez birbirimizi seviyoruz nasil ikna edeceğiz?