Başkasına aşık olduğu bildiği halde kendine, güzelliğine güvenip unuttururum ben mantığı ile ilişki yaşayan (cinsellik dahil) ona 2 yılını veren bir kadın hakkında ne düşünürsünüz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendine saygısı yoktur, bu soruları da o saygıyı toplayabilmek için soruyordur ama nafile. Özsaygı kaybedilince yerine gelmez. Allah kurtarsın.
Ama tüm bunlara rağmen kendine güvenen ve özgüvenli bir duruşu varsa? Mükemmel denilecek kadar güzel ve çekici biriyse?
Hahahah bence narsisttir, öyle görünüyordur ama içten içe özgüvensizdir. Mükemmel görüntü diye bir şey yok, sen öyle sanıyorsundur.
Mesela barbara palvin? Adirana lima? Serenay Sarıkaya bandında biri?
Ahahahahahhaha
Sorum oldukça özel bir soru. Bu soruyu kalkıp sormam soramaz zaten. Ama reelde karşılaşsak apışıp kalıp bakıyorsunuz
Aynen öyledir, narsist ablacım. Narsistler herkes onlara hayran zanneder, kendilerini özel sanarlar ama içten içe öyle olmadığını söyleyenlere de kin kusarlar.
Fazlasıyla dile getirilmiş övgülerin tescillendiği biri olmak ile sanmak arasında ki farkı ayırt edebilmelisiniz :)
Her insan hayatında övgü alıyor. Burada kanıtlama cabasına girişmen bile sendeki patolojiyi gösteriyor da, neyse. Iyi akşamlar.
Neyi kanıtlamaya çalışıyorum, gizliden neyin sergisini yapmış oluyorum kendimin mi ahajsjsjshsh
:) Iyi akşamlar.
Kendisine saygısı olmayan biri, kimse de saygı duymaz.
Ama tüm bunlara rağmen kendine güvenen ve özgüvenli bir duruşu varsa?
Sahtekâr veya daha kötü ihtimalle, kapasitesi bu kadar.
canım mı diyorsun yani?
evet
Başarısız yerinde sayan ve kendine olan saygısını yitiren profil
Ama tüm bunlara rağmen kendine güvenen ve özgüvenli bir duruşu varsa? Mükemmel denilecek kadar güzel ve çekici biriyse?
Bütün bunların ne anlamı var o hala başkasına aşık
Aşk sonsuz bir kavram değil. Unutulabilir?
Aşk biter ama unutulmaz seni ve onu konuşlandırdığı yer çok başka bir iki yıl daha bekle bakalım belki frekans yakalarsın 😝
Aşk biterse unutmak da beraberinde gelir :D hem frekans yakalamasa neden benimle olsun? Onu unuttuğu an ebediyen benim olmuş olmayacak mı zaten ;)
Ya sen neden polyanacılık oynuyorsun şimdi bir şey olacak olsa 2 yılda olurdu zaten😃 ne zamana kadar kendini kandıracaksın böyle kendimizi önemseyelim lütfen yedek olmak insana kendini iyi hissettirmez
Polyanacılıkla ne alakası var ki? 2 yıl oldu sevgili olduğumuz ilgi alakası çok güzel, romantik, zarif, ilişkimiz başkasına duyduğu aşk ile başladı ama 2 yıl geçti. Unutup unutmadığına emin olmaya başlıyor anlıyorum. İlk zamanlar baya kötüydü çünkü.. ama artık değil.. yedek olduğuma kanıt nedir? Daha dün içine kokumu çeke çeke öptü mesela? Yedek gören öyle öper mi?
Ama sen böyle bütün detayları sonradan verirsen olmaz ki tamam sözlerimi geri aldım onun tek aşkı sensin😃
Bu önemli bir detay öyle değil mi 😊
‘Kokumu içine çeke çeke öptü’ bundan sonra söylenecek çok bir şey yok zaten size mutluluklar dilerim🙃
İroni mi yapıyorsun dalga mı geçiriyorsun anlamıyorum
Dalga geçmiyorum sorduğun sorunun içeriği eksik kalmış biraz taşlar sonradan oturdu karşı tarafta duygu yok seks içerikli birliktelik sandım ama verdiğin detaya bakılırsa duygu da var daha kötüydü artık değil demişsin yani bu 2 yıllık süreç senin lehine olmuş bence
2 yıllık sürecin sonunda resmi bir adım atılmadığı için soru işaretleri oluştu sadece.. lehime dönüp dönmediği konusunda emin değilim. İlişkimiz çok güzel ama birlikte olmaktan keyif almak ile hayatımda sonsuza kadar olmalı seçeneklerinden hangisiyim anlayamıyorum. 2 yıl geçti ve her geçen gün bi öncekinin aynısı. İlişkimiz var ama adı yok. Sevgim tükenmiyor ama umudum tükeniyor artık hassaslaşmaya alıngan biri olmaya başladım. Sadece seks üzerine kurulu bir ilişki sandım dedin ya işte oradan yaralıyım. Çünkü ilişkimiz seks ile başladı. Bilmiyordum başkasına aşık diye, hızlı ilerledi diye umursamadım çünkü 10 yıllık arkadaşımdı.. zaten arkadaştık beni seviyordu en azından arkadaş olarak diye mutmain oluyorum ama. Ama işte…
Bu belirsizlik yorar seni çok berbat bir durum peki bu soruların cevabını o verebilir mi sana ilişki üzerine konuşur musunuz hiç yoksa seks amaçlı buluşmalar mı yapıyorsunuz yani kadın hisseder sen anlayabiliyor musun bedeninle birlikte ruhunuda okşuyor mu
Zaten normalde de zarif birisi. Romantik yapısı zaten var. Ben ilk anlamadım bir anda öptü beni. Seni seviyorum dedi bi anda sevişmeye başladı. Ben hoşlanıyordum zaten. Sonra ilişkimiz başladı öylece tam 4 ay hiç bir şey anlamadım o kadar güzeldi ilişkimiz 4 ayın sonunda tesadüfen öğrendim aşk acısı çektiğini. Platonik olarak aşık olmuş. Unutmaya çalışmak için de böyle bir çare bulmuş. Önce konuştum neden söylemedin vs inanmak istemedim bende durumuma dedi. İlişkimiz hep çok güzel. Bana davranışı falan çok ilgili sevgi dolu. Ama azıcık kendiyle kalsa gözleri dalıyor. Arada bir stalk yaptığını da gördüm. Aklına getirmemeye çalışıyor ama geliyor. Galiba tek derdi onu unutmak. İlişkimizde ki gölge o kadına duyduğu aşk. O aşktan kurtulduğu an ilişkimiz gerçek anlamda karşılığını bulacak.. yani beni ihmal eden bir yapısı yok. Beraber yaşıyoruz zaten.. ilişkimiz çok güzel bir dengede çok güzel bi uyum yakaladık. Ama aşk nasıl bir duygu nasıl geçer bilemiyorum
Bence onun aklında ki de aşık olduğu sevdiği kadın da sensin diğeri ulaşamamanın yaşattığı tarifi zor askıda bir duygu kırıntısı karşılıklı bir yaşanmışlıkta yok ki anılar canlansın dalıp gitmeler stalk yapmalar zamanla bunlarda bitecektir hepimize olur bu merak edersin bakarsın ona çok takılma bence şu an seni dünyalara değişmez
2 yıl çok ciddi bir zaman değil mi o zaman neden resmi bir adım atmıyor? Herkes bize evlenir gözüyle bakıyor ama ailesiyle bile tanışmadım
Hiç evlilik lafı etti mi bugüne kadar? Erkekler evlilik konusu açıldığı zaman tüyleri ürperir belki bu büyünün bozulacağını düşünüyordur belki de evliliğin ona sırtında bir yük olacağını bilemezsin ki ama diğer kadınla alakası olduğunu sanmıyorum sanki seninle evlenirse kendisini ona ihanet etmiş gibi hissedecek ortada karşılıklı hiç bir al/ver yok bence o taraftan bakma sen yokluyor musun hiç evlilik ile alakalı
Yokluyorum tabi ki. Aile olmak istediğimi vs ima ediyorum. Anne olmak isteğimi vs. Hiç üzerine durmuyor konu bir şekilde geçiştiriliyor… gerçekten dediğin gibiyse o kadına duyduğu aşk yalansa çok çok mutlu olurum. Çünkü büyük bir enkaza çevirmişti. 10 kilo verdi, hastalandı, dağlık sorunlarıyla uğraştık ne kadar zaman. Ben ilk defa bir erkeği böyle yitik gördüm çok şaşırdım.. ama üstesinden gelemeyeceğimi düşünmedim hiç. Ama yavaş yavaş farkına vardım ki ben alıngan, hassas birine dönüşüvermişim.. çok hassaslaştım en ufak bir şeyden beni oldukça incitiyor… benimde sağlık sorunlarım çıkmaya başladı, strese bağlı hanzımsızlık yaşıyorum
Üzüldüm senin adına 2 yıl boyunca acaba hala ona mı aşık düşüncesiyle başını yastığa koymuşsun belki hala öyle ama pes etmemiş olmanıda ayrıca taktir ettim bence gerçek aşk bu ya bunu görmemesi için kör olması gerekir insanın ama anladım ki senin sevgine kayıtsız kalmamış oda bir çabası var belli içinde ne savaşlar verdi kim bilir eminim ki şu an seni hiç kimseye değişmez sonsuz sevginle iyi gelmişsin ona ama bir yandan içten içe de sen tükendin tabi gerçekten zor bi sınav acaba düşüncesi strese sokar bitirir insanı bence sen kendinde olandan fazlasını vermişsin zaten bundan sonrası onda artık umarım ilk fırsatta resmî adımı atar
Çıkışsız bir tünele girmiş gibi hissediyorum. Önce hafife aldım. Çıkışı olacak dedim üstesinden gelemeyeceğimi hiç düşünmedim. Şimdi ise karanlık bir tünelde gidiyorum sanki. Çıkış var diye inanıyorum ışığı göreceğim diyorum ama o çıkış hiç görünmüyor. Yani 2 yılın sonunda hissettiğim bu.. hayata döndü eskiye kıyasla daha iyi ama anlıyorum 10 yıldır tanıyorum onu ara ara dalıp uzaklara gözleri boşluğa bakıyor hemen dikkatini dağıtıyorum. Ama bir sevgi artık son bulmalı. Tükendim bende.. çok teşekkür ederim alakan için. Hayat boyu güzellikler dilerim adına 💖
Rica ederim içinin ferahlayacağı günlerin çok yakın olması dileğiyle hoşça kal
Bence olamaması gereken bir durum. Çünkü öyle bir adam ilerde başkası içinde seni bırakie
Kendi tercihi
Zekice
Thanks
Ziyanı yok, ironiydi