Güncellemeler
+1 yıl
Bence hala beni istiyor ama bir yandan da gururu kırıldı cubku yakin arkadaşına msjimi yakaladı. Bir yandan da kokruyir
2 yıldır konuşuyorduk. 2 ay once terketi. Sebebi makamından olmak istemiyormuş. Zaten bosanmayacakti ama bende zaten bosansin istemiyordum. Sadece yanımda olması yetiyordu.2 gündür irtibat içine girdik işten dolayı. Ben biraz açık giyinmistim bakti. Sonra yanlışlıkla eli elime geldi. Sizce beni yeniden arzuluyormudur
Zamanla duygularımı azaltirim demisti. Birde yüzüme bakmamaya calisiyir sizce neden etkilenmemek icinmi? Goguslerime neden bakti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kendisi boşlukta ve geçmişini özlediği için kısa süre içerisinde sana mesaj atacak ve ilişkiyi dışarıda yaşayalım iş yerinde resmi olalım diyecek
Demez desede olmaz en yakin arkadasiyla birlikteyim
kabul edecektir bu şekilde bile veya eskiden olanlari söyleyip ikna etmeye çalışacak
Gögüse bakmayan erkekmi var bunu sizde biliyorsunuz
* bu benim amirim ve aynı yerde calisiyiruz
Polismisiniz yani
Seni hala istiyor
Nerden anladin
Memelerine bakmis
Istedgini belli etmek icinmi
Ewet sende onu istiyormusun peki. Yazsana bana
Yaninda olmak istedim ama ondan soğuğu mu hissettim adamın rn yakin arkadasiyla beraberim
Yaslar kac
36 53
Ozelden yaz
Nedeni ortada giriş yapmak istiyor
* soğuktu yinede
Demekki yeterince azmamis
Nie Bkti
Bir anlıktir
Basina bela olacaksin diye korkuyor
Nasil
Yani adam seninle olmak istiyor fakat evliliginide devam ettirmek istiyor ve makam sahibi o makamdanda olmak istemiyor ve seninle daha ileri gider ve uzatirsa birgun herseyin ortaya cikmasindan hatta senin ariza çikartip ona musallat olmandan tedirgin oluyor bu tarz bir iliski ben yasadim ben evli o esinden bosanmak uzereydi mahkeme devam ediyordu ve en sonunda bosandi ve bosandiktan sonra bizim iliskimiz dahada ilerledi ve bana asik oldu biz en basinda birlikte olurken hersey gizli kalacak kimse kimsenin duzenini bozmayacak ve firsat buldukca bir arada olunacak demisken o beni kiskanmaya ve hep yaninda istemey basladi nerdeyse hersey ortaya cikacakti hatta birkeresinde dudagimi isirdi iz kalsin diye boynumu morartmaya calisti hatta özel bölgeme bile iz birakmak istedi sirf sorun cıksin diye
Yaa. Gwrcekten oda bana dedi zevk için mKamdan olamam dedi. Seni gören olmuş odama gelirken dedi. Sence hala benle olmak istiyormu
Evet istiyor ama makamindanda olmak istemiyor butarz iliskilerde ozellikle is ortaminda illaki acik veriliyor oyüzden birsey yasanacaksa cok dikkatli olunmali
Kimsenin anlamamasi icin senin ve onun is yerinde acik vermemeniz lazim
Ozlemis ve etkilenmis
Nerden anladin
Eline degmesi göğüslerine bakmasi 2 yıl sonra seninle bu denli yakınlaşması belli degil mi sencede
Yakınlaşmak mi sence. Ben iş konusunda yanina gttim
Is gereği makami gereği biraz geri duruyor olabilir fakat suzmus seni
Evet suzdu
burada cok acik konuşamıyorum hem pek bilgimde yok iliskiniz hakkinda yoksa daha net konuşabilirdim
Adama suç atma azmissin işte belli
Püüüü terbiyesiz
Sensin
Sana demedim
Baksın
İyi baksin:)
Seni arzuluyor
Nerden anladin
Göğüslerine bakmasindan🙂
Belliki etkileyici
İstiyor demek ki
Nerden anladin