AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Hiç acele etme sal gitsin zamanı gelince o seni bulur
Saçmalama daha 27 yaşındasın evlenme 35 ten önce
35 cok gec olmaz mi?
Erkek için normal
Nerelisiniz siz?
Karadeniz
Aa cidimisin neresinden bende Artvinliyim
Giresun
İstanbuldamı yaşıyorsunuz giresunda mu
Erkekler icin evlilik yaşı geçiyor muhabbeti cok saçma kadinlar icin biyolojik saat zorunluluğu var oyuzden cocuk isteyen kadınların evlilik yaşı oluyor erkekler bunu cok kafaya takmasın
hic bu acidan bakmamistim ama bende kenddimden cok yasca kucukklerre ilgi duymamaya calisiyorum pedofilli olarak hissedirerim kenddimi ozaman
sen kkendinden 10 yas buyuk biriyle evlenirmiydin?
Benim nişanlımla aramda 4 yas var 10 yas cok büyük gözüküyor yani anlasiyorsaniz kendiniz bence sorun olmaz herkes kendinden sorumlu sonuçta 10 yas kusak farkida olusturuyor biraz yani kafa olarak anlasiyorsaniz problem olmaz fazla
bir şey kaybetmiyorsunuz.
genclikte yasanmasi gerekenleri kaybediyorum. kan deli gibi akarken olmuyacakta. 40 dami olacak o zaman hayata kusmus olurum. sazimi alir daglara cikarim. turku yakarim artik napalim.
Ay ben daha 26 ımda bunu yaşamaya başladım. Erken anne olmak istiyordum ama artık geçti..
Evlenmediniz mi
Şimdi yaş 29 mu
hayır degmez kısmet işi böyle şeyler neden acele evlenip sonu kötü olsun ki evlenmemek en güzeli
Değmez çünkü evlilik için belirli bir yaş yoktur A kişisi 20 yaşında evlenir B kişisi 40 yaşında, herkesin evlilik yaşı kendi zamanına göre değişir (fikrimce).
sen peki kac yasinda evlenmeyi dusunuyorsun
Evlenmeyi düşündüğüm bir yaş yok. Karşıma ona göre insan çıkarsa, evlilik icin şartlar ve koşullar uygun olursa yaş farketmez. Bu 1 sene sonra da olabilir 10 sene sonra da olabilir. Belki de böyle bir durum olmayacak. Hiç evlenmeyecegim. Ben biraz hayatın akışına göre yaşarım. Evlilik için zorlamamak gerektiğini tecrübe edindim. 25 ime kadar evlenmem lazım yoksa evde kalırım düşüncem yok. Kendime yaş şartı koyup mutsuz bir evlilik yapacağıma 40 ımda mutlu bir bekar olmayı tercih ederim.
Şansa veya kadere inanmalımıyız.
Düşündüm de inanilabilir, inanmalıyız
Yani kendi irademizle istesek arasak arzulasakta bulamazmıyız.
Sen gerekli çabayı gösterirsen kader sana getirir
Ne istedigin ne bekledigin önemli
2 gün sonra sıkılacagın bişey yapma
Bir şey diyecem herkes iyi birini istiyor ama kimse iyi biri olmak için uğraşmıyor iyiler neden sizi seçsin siz yeterince iyi misiniz? Bunu okuyan okumayan herkese söyliyorum
Üzülmekte haklısınız Allah'tan hayırlısını dileyin çokça dua edin.
Merhaba
@Delibey5858 sizede merhaba
Değmez hatttaa şükret
Neden kötü bir tecrübemi
Her gördüğüm, duyduğum evet bu yönde
Soğudum bende
herkes aynı acı tecrübeyi yaşamak zorunda degil. Talihsizlik yaşamışlar
Değer benim de öyle evlenip yuva kurmak istiyorum ama olmuyor neden sevilmiyorum
#takip
Degmez. Herkesin yasi geciyor. Bu devirde dogru insani bulmak zor. Yas gectikce insanlarin da evlenip ayrilmasi normal oluyor. Bence hayatinin her anini guzel yasa. Bende oyle yapiyorum.
Gunumuzde evlilik o kadar da onemli degil bence. Sahsen akrabalar disinda bu konuyu kimse umursamiyor. Evde kalma terimi bir kac yil sonra tarih olacaktir.
Hayırlısı de , özellikle arama, karşına çıkar, çıkınca anlarsın
Bence değer üzülme ama acele etmen gerekiyor artık kendine göre uyumlu olduğun biri ile evlen yuvanı kur
Ailem bir yerden araştırıyor bende çevremden araştırıyorum. Uygulamalardan da bakıyorum. Henüz bulamadım kimseyi
Uygulamalardan derken? Bence boyle bir hataya düşme istisnalar kaideyi bozmaz ancak sosyal medya üzerinden evlilik mii? Çok riskli
cevremde bazi insanlar internet araciligiyla tanisim evlenmisler. kuzen mesela bulmus ankarali bbirisini internetten ggittmis ler kiz 4 abisi varr mis kizi İstanbul'a birakmamislar kuzzenin Ankara'da yasamasini istemisler kizi alamadan ggelmisler bu nasil bbir tanismaysa artik.
tanisma dedigin fiziki somut olmali her aksam is cikisi ara sirra yemek yiyip tanisabilecegim insanlar lazim istanbbulda ikamet eden insan canli kanli yakindan taninir internetten de taninirr ama uzzak olunca biir yerden sonra bir seyler enggel oluyor ilerlemiyor. ama canli kkanli etkkilesimi eger gerceken samimi icten bir elektirrik alinirsa hic birsey ayiramaz
Ayni şeyleri söylüyoruz aslında aynen öyle canli kanli biri oturmali karşında hareketlerini görmelisin sana nasil baktığını gozlerinin icinde ki o ışıltılı kalp atıslarini duymalisin mesela elini tutarken ki o heyecani hissetmelisin sonrasinda eğer anlaşılirsa evlilik olmali internette konuşmakla yazışmakla olmaz.
evet suana kadar bir cok uygulamayi kovaladim ordan olucak gibi degil ortamlarada giriyorumda yerleri cok iyi bilmiyorum. ortamim pek yok zaten.
Uygulamayla olacak iş değil bu yani tam anlami ile taniyamazsin
zaten auramin kuvvetli olduguna inaniyorum.
herkes kendi zamanına göre yaşar bunlar kafaya takılıp üzülecek şeyler değil hayatı yaşamaya bak gerisi gelir✨
Evlilik güzel şey ama
tabiki
kac yıllık evlısın kı
Ben guzel birsey olduunu düşünmüyorum. Hayati engelliyor çocuklar. Istediiğini yapamıyorsun surekli ev yemek temizlik cocuk boyle hayat dönmez,
Bunu anca yaşayan anlar
Herkes oyle yaşamana gerek yok
İnsan tam anlamıyla tek bir birey değildir bence eşi ile tek olmuş olur. Evlilikte tam bir vücut olunur. Diğer türlü bir parçan eksik yaşarsın ve vucudunda salgılanması gereken şeyler salgılanmaz adrenalin gibi
@sizesoeumvarr aynen basına ıs
27-28 den sonra geç oluyor evlenmek için fazla bekletmemek lazım
Bayanlar için yaş çok önemli olduğu için üzülmeye değer oluyor ama ERKEK olsaydım üzülmeye değer gormezdim tabi
Eğer her şeyden hayattan tadını aldıysan tabii ki de değer
hayatta bbunun hharicinde yyapacagim baska birsey kalmadi.
Evdekiler interneti kapatıyorsun sen de mobilya kullan 😁😁😁😁
Canım evlenmek çok gereksiz bişey bunun için üzülmeyin lütfen.
Evlilikler 3 gün sürüyor bir ömür cezasını çekiyorsun. boş ver gerek yok.
Kızlar soruyor değilde uygulamanin ismi değişmeli KızlarSoruyor erkekler sokuyor olmalı.
Doğru insan bulunmadiysa üzülmeye değmez doğru insan dünyada cenneti Yannis insan cehennemi yaşatır
Değmez ya evlenipte napican EVLENMEK PİSMANLİKTAN İBARET
Evi tek başına temizlemek çok zor
bide gel bana sor bbulasiklarr bir yerdeen cammasirlar bir yerden evin dagginikkliggi bir yerden zor gerrcekten bende haftaddan hafftaya temizliyorum mutffakta ki bulasikklar zaten tezggahda bos yeer yok. normalde hep temizzlerdim biktim saldim artik napim
33yasima girdim, nisanliydim aldatildim. 30dan once Baba olmak isterdim, simdi bitiyor Tanis et Nisan evlen. Yas olcak 35, cocuk yapacam. Yasi 20 oldugunda Ben olmusum 55 Ben daha NE yapiyom evladima?
Adına üzüldüm gerçekten kötü olmuş.
Değmez. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Âmin
(Kadın ve Erkek)
Sevecek sevilebilecek kimse yok gerçekten.
Uzun sürecekse değmez kısa sürecekse değer.
Benimde geçti değmez.
Bunun için kahroluyorsan vay haline 😂
Evlilik şart mı ya
Yaşlanma diye bir gerçekte var
evlilikten daha onemli seyler var degmez
Hayır
Bu devirde evlilik pişmanlık
evlendim ben
emin olun iyi bir şey değil
Değmez anasını satıyım
Evlilik yaş geçsin çokta matah birsey değil.
Değmez herşeyin hayırlısı
Değmez 40 yaşında evlenende var 50 yaşında da
Değmez abartmayın
Ben 30 oldum ama bilemiyorum artık
ister istemez üzülüyor insan
Takip
Düzgün insan mı kaldı
Halam mı yazdı acaba soruyu diye bir düşündüm
Üzülmeye değmez bence Hayırlısı olsun
Bende 31 yaşındayım evlenmedim nolmuş sanki
Peki bu durum seni endişelendirmiyor veya kaygılandırmıyormu?
Kendinden 4 yaş küçük kabul edermiydin?
Hayır, istesem hemen evlenirim ama 1-2 yıl daha beklemek istiyorum.
Minyon tipli olduğum için yaşımı gostermiyorum. Olgun biriyse kabul ederdim.
Ama zaten evlenmek isteyenler var. Ben kararsızım.
Evet yaşını göstermiyorsun gerçekten
Yes.
Banada genel de 30 filan sanarlar 27 deyince şaşırıyorlar
evlenmek canım bence bu devirde :D
Değmez
DegmeZz
Yaşın önemi yok önemli olan yaşanılacak şeylerdir
Degmez
Gazozun gazı kaçar
Herkes evlenmek zorunda değil
Degmez
Sıkıldım yalnizliktan