- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Evliliğin yaşı yoktur. Her yaşta evlenebiliriz. Üzülmeye kendimizi üzmeye değmez, gerek yoktur. Hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor, niye üzülelim ki!
Kader kulun çabasına bağlıdır. Gayrete aşıktır. Boş boş beklemek istemek ile evlilik olmaz. Sosyal atik atılgan ve özgüvenli olmalıyız. Elimizden geleni yapmalıyız. Adım atmaktan çekinmemeliyiz eğer ki evlilik istiyorsak. Armut piş ağzıma düş yok...04 Yorumla- +1 yıl
dogru soyluyorsun caba arz talep kardeşim gerekiyor. bunun icin 3 aydir cabaliyorum yilmadim hala
- +1 yıl
Üç ay çok az bir zaman ben kendimi bildim bileli çalıştım çabaladım
- +1 yıl
kendi yontemlerimlen yeni fikirlerr ve taktikler alsam bu is daha kolay olacak suanda bu islerde ciragim hic bu islere girmedigigm icin 27 yildir
- +1 yıl
Hadi hayırlısı bakalım. Elinden ne gelirse olabilir herkesin kişilik ve karakteri farklıdır
Karanlıkta yanan ışık gibi olmalısınız
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Evlilik için yaşın geçtiği düşüncesi kişisel bir konudur ve herkesin hayatında farklı süreçler ve zamanlamalar olabilir. Evlilik, hayatın belirli bir aşamasında gerçekleşebilecek bir tercihtir ve herkes için farklı bir zamanlama söz konusu olabilir.
Üzülmek yerine, yaşınıza ve hayatınızdaki diğer faktörlere odaklanmak ve gelecekte mutlu bir ilişki kurmak için doğru zamanda doğru insanı bulmak önemlidir. Hayatınızın birçok alanında başarılar elde edebilir ve mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Önemli olan, kendinize olan güveninizi koruyarak, doğru insanı bulmak için açık ve olumlu bir tutumla ilerlemenizdir.
Unutmayın ki herkesin hayatı farklıdır ve yaşınıza rağmen evlilik için uygun zamanı bulabilirsiniz. Kendinize zaman tanımak, içsel değerlerinize odaklanmak ve hayatınızdaki diğer hedeflere odaklanmak, gelecekte daha mutlu ve tatmin edici bir ilişki için olumlu bir adım olacaktır. Sonuç olarak, yaşınıza odaklanmak yerine, kendi kişisel gelişiminize ve mutluluğunuza odaklanarak daha olumlu bir bakış açısı geliştirebilirsiniz.12 Yorumla- +1 yıl
yillarca kendi kariyerim icin ugrastim. simdi ise bosluktayim bu konularda tecrubem yok su zamana kadar hicbir kizla iliskim olmadi. keske bu tur seylerede zaman ayirsaymisim. zzaten ortam yokk ki cevremde yok. bu yuzden arastirrmaya kendi yontemlerimle cabalamaya devam edidyorum. bazi taktikler ogreniyorum onlari uygguluyorum. bazzen olaylar ben hicbir efor sarfff etmeden kendilliginden ggelisiyor. yani bu yorumlarda "kismet" diye yazanlarin dogruluguda cikmiyor degil.
planli ve organizze sekilde cabablayinca olmuyorr
hicbir caba sarf etmeden bazen ayagina geliyor. buna kismet diyorlar galiba
boyyle oluncada sen secmemis oluyorsun o seni secmis oluyor sadece ok lemen gerekiyor. (tek tarain ok ledigi durumda evlilik yapanlar aslinda bosaniyorlar yanlizzligin ona verdigi acizlik yuzzunden duygularini devre disi birakiyorlar sonrada pisman oluyyorlar)
bide bazen hislerde yalan soylemiyor hisler ne diyorsa onun arkasindan gitmek gerekiyor.
zaten o doggru soyleyen hislerde her zamman gelmiyor gerekli yerrlerde geliyro tam zamaniinda
ama kismet olucaksa illa iki tarafinda duygularri ok demeli boylelikle iki tarrafta birbirrini secmis ollur - +1 yıl
en uzun sen yaz digin icin seni en iyi seciyorum
+1 yılEvililik yaşı kişilerin beklentilerine göre değişebilir. Kimi insan geç yaşta evlenmek ister bu süreçte kariyer eğitim ve yurtdısı ve yurtiçi seyehatler yapmak isteyebilir. Bu kişiler bir bakımdan iyi yaparlar. Kariyer yapanlar maddi imkanlarını genişletir seyehat eden gezer görür farklı insanları lisanları kültürlerini tanır ufkunu genişletir. 30 yaşından sonra evlenirse çocuk istiyorlarsa bu biraz sıkıntı olabilir. Ya da tek çocukla yetinebilirler. Ama erkenden evlenen kişi erken çocuk sahibi olacağı için çocuğun evlenme yaşında daha genç olacaktır. Tabi burada artı ve eksiler çok fazla. Her iki kesim için asıl soru şu ;
Evlenmek için yeterli sorumluluk sahibi misiniz? Aynı evde yaşamaya herşeyinizi birbaşkasıyla paylaşmaya ne kadar hazırsınız? Maddi ve manevi imkanlarınız evlenmek için yeterli mi? Evlenmek sizin için mecburi mi? Gibi gibi onlarca soru mevcut. Nacizhane tavsiyem nasipse evlenin değilse zorlamayın. Her hayırda bir şer , herşerde bir hayır vardır. Allah bilir de sizler bilemezsiniz.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılBende şimdi 29 yaşında biri olarak bazı kızlar zaten ufak geliyor. 25 yaş ve üzeri olacak diyorum. 30 yaş ve üzeri de olmaz onlara yaşlı diyorum. Fakat ya onlar beni yaşlı bulursa? Bi de 1 sene tanıma evresi bu yaştan sonra çok geliyo
12 Yorumla- +1 yıl
bende ayni kafadayim
kendiden 10 yas kucuk kizla evllenmis oha diyorum nasil kafa uyumu sagliyorlar anlamiyorum.
gecende buyuk bir kedi nerden baksan 4 senelik bir kedi olsa gerek gitmis 2 aylik kediyle ciflesiyordu oha dedim doganin dengesi bozulmus onuda ben gormedim arkadas gosterdi
buyuk kedi butun yukunu ufak kediye yuklemiss kedi dogrulup kacamiyorda
o anda sinir ve ofke karmasasi yasadim doganin sisteminede karsi gelmek istemiyorum ama can cekisen bir seyler gordummu canim sikiliyor yardim edesim geliyor ve zalimlik edene zalimliigin allahini yasatmak istiyorum. - +1 yıl
Kafa uyumu değil de cinsel uyum diyelim. Sokakta genç kızları görünce insanlar neden yaşlanmış alsın ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. "Nereden başlarsan orası erkendir." o yüzden konu ne olursa olsun hiç bir şey için heç değildir..
43 Yorumla- +1 yıl
Ave Maria (In the Style of Giulio Caccini)
sana gelsin..
esenlikle.. - +1 yıl
:) .
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence değmez sonuç olarak bir gün hepimiz öleceğiz anı yaşayalım
24 Yorumla- +1 yıl
Kaygılanmıyormusun! Belkide yanlız yaşamıyorsun! Bundan kaynaklı olabilir! Yanlız kaldığında anlarsın.
- +1 yıl
Yalnızım yıllardır. alıştım
- +1 yıl
Kaç yıldır.
- +1 yıl
ben 8 yildir yanlizim cocuklugumdaki bbazi yanlizzliklarida saymassakk
+1 yılEvlilik için yaş geçmez. Doğru insan ne zaman çıkarsa o yaşta evlenilir. Belki anne ya da baba olma fırsatı kaçar ama olsun. Yanlış biriyle evlilik yapıp anne, baba olmaktan daha kötü değil sonuçta.
742 Yorumla- +1 yıl
oda var bu yaslar cocuk sahibi olmanin tam zamani 50 yasina gelince 20 lik cocugun halinden anlamak zor olur. yanlis kisiyle evlenip cocugu koz kullanip beni oltaya takmis ballik gibi dolandirabilir. dogru kisiyi bulmak sart.
- +1 yıl
Qweewe
- +1 yıl
İnsan hiç bir zaman, anne baba olmak ve neslin devamı kaygısıyla evlenmemeli.
- +1 yıl
Önceden ilk okulda hoca bize mesleginiz olmassa kimse sizinle evlenmez diyordu meslek var ev var yalanmış üni okuyacgıma liseden sonra hayata acılsaymışım bu kadar geç kalmazmışım
- +1 yıl
Asıl üniversite gözümüzü açtı diye bu haldeyiz. Lisedeyken otobüsle evime giderken aşık olup evime kadar takip eden o saf temiz gençler kalmadı. Üniversiteli oldular rahat takılmayı öğrendiler
- +1 yıl
@Banker_Bilo bence de, sağlıksız bir ilişkide büyüyen çocuklar demektir çoğu zaman bu
- +1 yıl
Serbest, meşru ve sınırsız seks için evlenmeyi anlarım, özellikle nikahsız seksin tabu olduğu bir toplumda. Ama soyun, soyadım devam etsin diye evlenmek çok saçma. Soyun sen öldükten sonra yürüse ne olur, yürümede ne olur? Varsın malvarlığın çocuğun yok diye kamuya kalsın. Evlilik müessesesi çok yanlış anlaşılıyor.
- +1 yıl
*yürümese ne olur?
- +1 yıl
@bitirim_05 bende otobuste, metroda kovaliyorum aklimda 2 kisi var ama henuz takibe baslamadim. ama cevreye karsi ilgisizler
- +1 yıl
telefon kulaklik gunes gozlugu takmalarri herseyi perdeliyor
- +1 yıl
90 li yıllarda öyle değildi. Şimdiki erkekler kızlar o kadar ilgili değil heyecanlı değil
- +1 yıl
@bitirim_05 ben 90 li yillarin asigiyim yasim yetmesede 96 olsamda o caggin arabbalarini o cagin sarkilarini o cagin ffilmlerini severim.
bana hep sen kac yasindasin diye soruyorlar onlarr cok eskki bizim zamanimizdaki seyler diyorlar 40 liklar
zzaten attiggim spotiy muziklerindende anlamissindir - +1 yıl
@bitirim_05 😅 eskiden bi söz vardı 90dan sonra doğanlar hayır etmez diye 😬 bana kalırsa 90 rüzgarında doğmayanlar bildiğimiz dünyayı hiç bir zaman bilemeyecekler. Şimdiki hayat ne böyle ya hersey çok sacma anlamsız
- +1 yıl
@birdeliakıllı Hayır etmedi zaten 93 c
Doğumlu biri kaç gündür ömrümden ömür aldı. Ne istediğini bilmiyor bir bana ilgi gösteriyor sonra arkadaşım diyor yuz vermeyince yine akbaba gibi etrafımda dolanıyor. Bir gün bir bakmışsın başka kızla. Onu bırakıp yine sana geliyor. Ergenlikten çıkamıyorlar bir türlü - +1 yıl
@bitirim_05 ya siz burdan nasıl yakınlık kurabiliyorsunuz? bütün erkekler belaltına odaklanmış seviye yerlerde hepsinin
- +1 yıl
@birdeliakıllı burada değil is arkadaşım dertleştigim güvendiğim biri üstelik. O aklıma soktu bu duyguları. Sağ gösterip sol vurdu. Duygularımla oynadı ergence hareketle yok kızla yemeğe gittim yok bilmem ne dedi. İlgimi kestim yine etrafımda dolanıyor çaktırmadan. 90 öncesi doğumlu kalmadı etrafımda. Ergenlerle uğraşıyoruz
- +1 yıl
@bitirim_05 ay hiç çekemem ergen falan evdeki ergenler yetiyor fazlasıyla, aşk hayatına ara verdim diyebilirim gelemiyorum herkes vıcık vıcık ya
- +1 yıl
@birdeliakıllı Hic sevmem vıcık insanları. Olgun adam yok. His yok gönülden seven yok. Dış görünüş çekicilik cilve işve lazım onlara. Ben sevgili bile olmadım kimseyle. Başlamadan bitti hep 😏😏
- +1 yıl
Ama hiç sevgilin olmadıysa olgun adamı nasıl kaldırabileceksin bi zor olmaz mı
- +1 yıl
@birdeliakıllı Ben de hep ağırmışim öyle diyor arkadaşlarım. Asıl ergenlere fazla geliyorum. Kıymet bilmiyorlar
- +1 yıl
@bitirim_05 @birdelialıllı Olgunlugu biraz açıklarmısınız karakter olarak mı nasıl bir oldugunluk
- +1 yıl
Yaşının doğru olduğunu düşünürsek evet ergen sevgili sana iyi biseylee yaşatmaz
- +1 yıl
@bitirim_05 ergen dediğiniz kişi senden çok mu küçüktü
- +1 yıl
@birdeliakıllı 4 yaş büyüğüm ben. O daha iri üstelik. Bir de girip çıkmadığı iş kalmamis. Hem okumuş Hem çalışmış. Ben de Olgun sandım
- +1 yıl
Ay bende ergen deyince çok daha genç düşünmüşüm bi an 😅
- +1 yıl
En güzeli aşksız sevgilisiz sade ve özgür yaşam.
- +1 yıl
@birdeliakıllı 30 yaşındaki adam da ergenin teki. Bu yüzden tek başıma geziyorum. Geldi kafamı karıştırdı ağzıma s. cti yüz üstü kaldım. Ne güzel huzurum vardı
- +1 yıl
@bitirim_05 😂 çok fazla kalbini dinliyorsun. Bugüne kadar beklemişsin zaten ona da ayrı bi şaşırıyorum illa ki. hem ailene dayanabilmişsin hemde hayatını sade idare ettirebilmişsin
- +1 yıl
@birdeliakıllı Annem hala beni çocuk gibi seviyor. Hem evlen diyor hem de üstüme düşüyor. Çok fazla da hayal kurarım. Çok Türk filmi izlerim. Aşırı duygusalim. Ergenlik çağından beri de bu aşk olayları yukarıda anlattığım gibiydi. Hep ümit verip vazgeçtiler.
- +1 yıl
Peki sıkıntı yaptıkları şey ne sendeki
- +1 yıl
@birdeliakıllı Bir sebep yok. Açıldiklari da yok zaten. Açıkça ben senden hoşlandım demediler. Kimi ortak arkadaşlara anlatıyor buluşalım diyor çağırıyor açılmıyor sonra arkadaş olmaya karar veriyor. Kimi de bunun gibi kendine baglayıp ilgimi fark edince gerı adım atıyor. Geçmişte biri arkadaşıma aşık olmaktan bağlanmaktan korkuyorum demiş.
- +1 yıl
@bitirim_05 A aa çok acayip gerçekten.
- +1 yıl
@bitirim_05 senle vakit geçirmişler sadece anladığım kadarıyla ve piskolojileride bozuk veya belkide sadece amaçları vakit geçirmekti bilemiyorum.
- +1 yıl
@birdeliakıllı ergen demekle 30 yaşında ama beyni ergen gibi çalışıyor onu kastetmek istedin sanırım.
- +1 yıl
Benimle hiç sevgili olmadı ki bu insanlar. Çok beğeniyorlar acilmiyorlar. Is arkadaşımdi. İlgisini dolaylı yoldan ima edip aklıma düştükten sonra benim de ilgimi hoşlanti mi fark ediyorlar ve değişiyorlar. Kaç gündür çocuğun yüzüne bakmıyorum başladı etrafımda dolanmaya. Akşama şarkı paylasti. Yanımdasın susuyorsun susuyor konuşmuyorsun içimde intihar korkusu var. Ben bakınca kaldırdı. 30 yaşında bu. Geçen gün yüzüne güldüm nasılsın dedim o günün akşamı kardeşim diye hitap etti bana. Şimdi de ben gerı çekilince böyle yapıyor
- +1 yıl
@bitirim_05 aman boş ver sal gitsin özgüveni yüksek tut her zaman
- +1 yıl
İstanbul'da mı yaşıyorsunuz?
- +1 yıl
@birdeliakıllı O ve iki arkadaşım beni dışarı yemeğe götürdü akşam. Dertleştik ağladım yanında. O da ailesinden bahsetti gözleri doldu. Bana bacım dedi ya
- +1 yıl
@bitirim_05 kız sen bunla konuşmaya mı çalışıyon halen 😏 kendinize eziyetin başka türlüsünü bari bilmez misiniz siz
- +1 yıl
@birdeliakıllı o geldi bizimle. Bugün baktım bir ara takıldığı kız vardı görünmüyordu birkaç ay. O kızla tekrar konuşmaya başlamış. Gözümün önünde molaya çıkıyor ve bana selam vermiyor
Evlenmek isteseydim üniversitede ve üniden sonra belki 50 sefer evlenirdim. Çok güzel zamanlardı popülerlikte yoğundu o zaman ama beni mutlu etmeyen bir şey vardı. Evlilik özgürlüğü kaybediş gibi bir şeydi. Bu sorumluluğu almaktan korktum ama şunu söyleyeyim evlenmemekte ayrı bir baskı unsurudur , iki ucu.. deyiminin bir göstergesi. Evlenirsen sorunlarla başbaşa kalabiliyorsun. Evlenmezsen de neden evlenmedi diyorlar. Her neyse şu an ev ortamında soğuk biramı açıp rahatça içebiliyorum ama üzülen bir yanımda var
10 Yorumla
+1 yılerkek adam bu konuları takmaz kendi kişisel gelişimine odaklanır. kadın değiliz 30dan sonra yumurtalarımız çürüsün. sen kendini sağlam yetiştirirsen 35 yaşında da 25lik kız bulursun doğal biçimde zaten. karşıma tam anlamıyla beni tatmin eden biri çıkmazsa hiç evlenmem bile.
11 Yorumla- +1 yıl
bu gorusu yorumlarda bir bayanda savundu mantikli bir gerekce ama kafa uyumu da onemli
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 dan sonra çocuk sahibi olmak sıkıntı. Bu devirde 26-28 yaş evlilik için tam ideal. Benim arkadaşlarım hep 22-23 yaşında evlendiler çoğu hemen çocuk yaptılar herkes çok erken dedi ama ilerde çok faydasını görecekler çocuklarıyla aralarında çağ farkı olmayacak
43 Yorumla- +1 yıl
aynen oyle onlari kiskaniyormusun peki ben kiskaniyorum.
- +1 yıl
abim ve ablam bende 10 yas buyuk ikiside evli ve 30 dan sonra cocuk sahibi oldular enerjileri tukeniyor. analiz ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılYok kıskanmıyorum kıskançlık enerjisi insanın kendi hayatını olumsuz etkiler nasip olacağı varsa da olmaz. İmreniyorum sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl31 yaşında evlendim geç oluyor evleneyim artık diye öyle kötü şeyler yaşadım ki neler umdum neler buldum şimdi bosanmak için uğraşıyorum. Yas bir sayı kendi dengini bulmaya çalış yoksa gerçekten evlenmek zor iş sorumluluk var anlayışlı olmak var ben böyleyim diyip kenara çekilmiyorsun ayrıca ailelerde büyük sorun oluyor
21 Yorumla- +1 yıl
ablamda bana ayni seyi soyyluyor bu islerr acelleye gelmez sonrra gerri toparlanmasi zor olur diyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılay bende maltepe de oturuyorum ahahaha ama yaşın 27 ise bence sıkıntı etme benim arkadaşım 35’inde evlendi. önemli olan karşılıklı aşk yaşadığın ve ömür boyu mutlu bir hayat yaşayacağın birini bulmak. yani evlenmek için evlenilmez.
33 Yorumla- +1 yıl
Trex degilim insan yemiyorum
Cevap sahibi+1 yılyazlıktayım şu an ama Ağustos sonu dönüyorum
- +1 yıl
27 de denizlere yelken açmak daha iyidir.
Degmez... cunku evlilik kaderdir kaderinde varsa er ya da gec evlenirsin ki. Evlenememekte kaderdir..
35 Yorumla- +1 yıl
Yanş bu bir matematik oyunu değil mi
- +1 yıl
İslamdan biraz uzaklaşmamdan da kaynaklanıyor. Birtane bayan hoca var tanıdığım sınıfında 40 tane kız ögrenci varmış. Onlardan bir tane ayarlayabilirmiş çoguda evlenme taraftarıymış bu yola başvursammı ama sabah aksam benimde namaz kılmam gerekir. :D
- +1 yıl
Evet ben biraz batılaştım sanırım özümden uzaklaştım özüme geri dönsem bu iş olucak gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ilerde ailen kaybolunca insan yanında ses nefes ariycak belki bir elinden tutup kalkmaya destekçi anı yasa diyenler geleceği bana göre göremeyenler dir
24 Yorumla- +1 yıl
ayni kaffadayim umarim hic bir zaman yanliz kallmassin ben yanlizligi yasiyorum suanda
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum ama şu an nişanlıyım nisanlandigim adam da hiç hoş değil narsist çıktı bende ayrılma yolu arıyorum şimdi bu gidişle yanlız kalacaz
- +1 yıl
Sohbet istersen takip atabilirsin
- +1 yıl
Narsist nedir?
+1 yılevet değer insan isterki hayatında birisi olsun sevilmek ister
11 Yorumla- +1 yıl
zaten nick namimm anlatiyordur herseyi
Hayır üzülmeye gerek yok belki de bir anda karşına çıkacak bilemezsin
115 Yorumla- +1 yıl
belki, ama erken zamanda gelsin karsima ciksin.
- +1 yıl
elimde bir kac firsat var hosuma gitmiyor.
- +1 yıl
farkli kulturlerin insanlari ile tanismak istiyorum
- +1 yıl
ileri goruslu olsun dunya olsun
- +1 yıl
dunya insani olsun
- +1 yıl
Yabancı dilim var
- +1 yıl
Şuana kadar amerikalı, finlandiyalı ve polonyalı kızlarla muhabbetiö oldu hepsinin de tel numarası var. Kpnusuyoruz hala
- +1 yıl
olmuyor. cunku ciddi bir durum yokk ortada
- +1 yıl
Birtane vardı oda evlendi amerikaya gitmiş olsaydım 2020 de şu an düzeni mi kurmuştum.
+1 yılBence geçmez sonuçta devir değişti Güvenilir ve saygılı karakterli insan bulmak zor bulursak hemen evleniriz
21 Yorumla- +1 yıl
O given bende varda noldu, halen bekarız
+1 yılevlilik bir mecburiyet değil o yüzden evliliğin yaşı hiç önemli değil önemli olan kendini hazır hissetmen ben mesela evlenmeyi hiç düşünmüyorum
28 Yorumla- +1 yıl
Şuanda hazırım bir eksiğim yok.
Birazdan bagdad caddesine inicem.
Bakalım kimler var.
Bu arada Eski sevgilin sana nicin uzun uzun baktı - +1 yıl
İşte orasını bir bilsem çok sevdim onu ondan sonrada aşka küstüm bana neden öyle baktı anlam veremiyorum
- +1 yıl
Neden seni aldattı sen ona bu kadar sadık ken madem onun aklında bilinç altında böyle bir şey vardı senin duygularınla niye oynadı. Yazık değil mi sana.
- +1 yıl
Konuşmalarından çözüp o acıyı sen ona yaşatmalıydın.
- +1 yıl
Kimsenin kimsenin duygularıyla oynamaya hakkı yok.
- +1 yıl
Bazen öyle oluyor ki bana haksız yere bundan zevk alarak bana acı yaşatmak isteyene; şeytan, önce onun sevdiklerinden başla diyor. İçerden bitir onu.
- +1 yıl
Bir kişi muhabbet ederken hep kendinden bahsediyorsa uzaklaşın o kişiden sizi dinlemiyorsa
- +1 yıl
Yaş doğru mu efsun
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
AnAnton Çehov'un bir sözü geldi aklıma;
Anton Çehov'un bir sözü geldi aklıma;"Evlenmek için vakit hiçbir zaman geç değildir. Ben 48 yaşında evlendim. Geç kaldığımı söylüyorlardı; ama sonra anlaşıldı gerçek. Ne geç kalmıştım ne acele etmiştim; hiç evlenmemem gerekiyormuş."re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (15, 20, 25), justifyLeft, div00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Evlilik sarrt ve gerekli, bakıyorum yorumlara çoğu değmez demiş ne olacak hayata 8 10 kişi sidirmak isteyenwler evliligi öcü gostermeye çalışıyor, herkes biri birine saygılı olur, karı kocalik vazifelerini layıkıyla yerine getirene evlilik süper
10 YorumlaYorumlara verdiğin cevaplara bakılırsa pek sevgiye aç veya üzgün değilsin. Maşallah tüm kadın üyelere sarkmışsın. Bu beta özelliklerinden vazgeçip kendini geliştirdiğinde onlar zaten senin peşinden gelecek. Ben 42 yaşındayım ve onlarca talep var.
14 Yorumla- +1 yıl
qweqweqweqwqeqwe
- +1 yıl
sadece gercekten degerr veripp zaman ayiranlara yazzdim hepsine yazmadim erkkelerede yazdim arz talep konusu bu
kizlar soruyorda bir uyenin fikri hosuma gitti
arz kardeşim gerrekiyor talep olmasi icin - +1 yıl
arz yaratmak gerekiyorr
- +1 yıl
talep olmasi icin
Zerre umurumda değil eğer yaşanacağı varsa onu er ya da geç yaşarım zaten, yaşanacağı yoksa da hayatını yaşamaya devam et.
13 Yorumla- +1 yıl
Noktayı koydu vallahi
- +1 yıl
Seni tanımak isterdim
- +1 yıl
Eee gel tanışalım kanka
ben 35e geldim hiç üzülmedim arada geliyor ama olmadı işte senin daha 27 rahat ol. tam yaşları ara konuş tanış kaynaş kafa yapının uygun olduğu ile ilerle.
11 Yorumla- +1 yıl
arayistayim
+1 yıletrafımda böyle çok örnek gördüm. kadın veya erkek fark etmiyor, kariyerdi gezmeydi arkadaşlardı derken evliliğe fırsat kalmıyor bazıları için. çok gördüm 40 yaşın üzerinde evlenip de mutlu olanı. iyi ki bu zamanımda evlenmişim, gençliğimde gezmişim tozmuşum, küçükken çocuk sahibi olmak da doğru değil çünkü daha sen çocuksun diyen çok var. toplumun tabularının doğru olması gerekmiyor, herkesin kendi doğrusu var 🌸
11 Yorumla- +1 yıl
universtie okumayanlar zaten hemen yola koyuluyor lise terkler ve uni okumayanalr evlilik konusunda basarililarr
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar bu kadar evlilik meraklısıyken nasıl oluyor da erkekler bekar kalıyor anlamıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
cesaretli olsalar suana kadar 3 kisiye tanisma teklifi ettim. tanismada sorun yasaniyor. ya da ben mekanlari iyi bilmiyorum. zaten sevginin yeri mekani zzamani mi var.
Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Değmez bence şimdiki evlilikler için helede hiç değmez
20 Yorumla
+1 yılAmaan evlenenleride görüyoruz aldatmalar yalanlar bi ton borç sıkıntı evlenen evde kalır evlenmeyen gezer tozar hayatını yaşa
22 Yorumla- +1 yıl
ekonomik olarak zayiflikta olanlar icin ayrica uzuluyorum. ben bulamadigim icin uzuluyorum. onun var ama ekonomik sikintilari yuzunden evlenemiyor. bu beni suanki halimden daha da uzerdi. bende ev is hazir askerligimi yapmisim tek araba yok onuda 2 sene icinde alirim. bulamasamda ceketimi alir bir sekilde bu ulkeden gider amerikaya yerlesirim. yurt disi hayalim hep vardi greencarrtida kazandim 9905 vizenin dagitilmasini bekliyorum.2020 dekki korona vakasi butun sureci aksatti
- +1 yıl
kurtulus değil evlılık aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk sevgi evlilik bu çağda içi boşalmış köhnemiş kavramlar... Francesco Tottiler, Jeff Bezoslar, Johnny Deepler aldatıldı, milyonda bir çıkan sadık kadın sana, bana mı denk gelecek... Yalnızlık baş tacı, sevmek sevilmek acı... Mevzu budur...
00 Yorumla
+1 yılBen 31 yasindayim ve bekarim. Bir suru insan evlendi ve bosandi. Bazilari bekar. Bazilarinin yasi oldu 40. Allaha birakmak lazim. Allah ne zaman takdir ettiyse o zaman evleniriz insallah. Onemli opan hayirlisinin olmasi.
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba.
Kalbi güzel bir adam olarak seni tanımak isterim, iznin olursa
Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Valla az önce kadının biri sokak ortasında kocasını azarliyordu altı üstü bir poşet yüzünden. Hiçte gereği yokmuş uzulmenin dedim yani 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Qrqtywywhejuwuwuq
- +1 yıl
Burdada birisi sevgilisine tokat ettı kız agladı kızda onun saçını çekti erkegin ilerde de öpüştüler. Nasıl bir ilişki bu.
+1 yılEvliliğin bir yaşı yoktur bu saçma sapan fikirleri 21. yyda takan var mı gerçekten sen ne zaman hazirsan ve sevdiğin birisi karşına çıkarsa o zaman evlenirsin evlilik yaşı ne Allah askina
10 Yorumla
+1 yılYa jsjsjsjs keşke İstanbul'da olsam bildiğin deniz kenarında esra erol çekicez ha sklslelelsls
Aga bu etkinliği her 6 ayda bir düzenle bence kendin için de iyi olur.00 Yorumla
+1 yıl35 yaşındayım evliliğe ılımlı sıcak bakmıyorum zaten erkeklerin psikolojisi bozuk onların kirli enerjisini çekemem
04 Yorumla- +1 yıl
herkkez ayni degildir
- +1 yıl
25 olacak
- +1 yıl
Enerjiyi yönetmek gerekiyormuş duyduguma göre
Yaşım geçiyorsa karşımda ki insanın da benimle birlikte yaşı geçiyordur. Her ikimiz içinde sağlık olsun gerisi mühim değil ki.
01 Yorumla- +1 yıl
bazzi zevkllerden mahrum kaliniyor iste goz gore gore
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğmez çünkü evlilik için belirli bir yaş yoktur A kişisi 20 yaşında evlenir B kişisi 40 yaşında, herkesin evlilik yaşı kendi zamanına göre değişir bana göre
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğmez ama yinede çok ince eleyip sık dokuyacağım diye uğraşma. Sonra evlenme işi çok zorlaşıyor. Ha bekar doğduk bekar ölürüz şart değil o da başka mesele. Ben 40 yaşında bekarım mesela.
00 Yorumla
+1 yılMillet degmez demiste neye gore degmiyor acaba? Bu hayatta nicin okursun? Nicin ise girer elalemin sirketi icin ter dokersin? Nicin gelisim icin cabalarsin? Neden iyu bir geleck istersin? Ev araba bunlari nicin istersin? Hepsi mutlu olmak icin. Bu kodugumun hayatinda tek yasiyorsan nasil mutlu olabilirsin ki?
00 YorumlaHiçbir şey için üzülmem. Kısmetse olur. Kısmet değilse olmaz. Bu kadar basit. Hayat güzel, yaşamak güzel. Zevk alın ve kıymetinibilin. Geriye dönüş olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kadınlar için üzülmeye değer
Cunki hormonları yaşlarına göre azalınca çocuk sahibi olamıyorlar
03 Yorumla- +1 yıl
hersey yeni iken guzeldir. bizi bu hale getiren sistem mi dunyanin donus hizimi alemdeki bir seyin ters gitmesi ilemi alakali hala anlayamadim.
- +1 yıl
Yoo bu var olan canlidaki doğal bi döngü doğal bi özellik
Eğer bu kadın hormonal seviyesini ilerki yaşlarda da kaybetmese dünya daha farklı bi yer haline gelirdi - +1 yıl
ya da bizler kimyasal olaylarla dünyamızı kirletmeseydik dünya daha yaşanabilir daha güzel bi yer olurdu orası kesin
Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Doğru insanı bulana kadar acele etmemek gerek. Yoksa insan sonunda pişman oluyor. Yaş geçti diye bence üzülmeye değmez.
02 Yorumla- +1 yıl
Böyleside bar doğru. Bana aylar ca yalan söyleyip dolandırabilirde ne kadar dürüst olsamda böyle insanlarda var. İnsanlarım içinde az kalmış bir damla sevgiyide emen içinden alan insanlar... böyle olunca... diger insanlar duyunca... insanlar birbirine kolayca ısınamıyor...
- +1 yıl
herseyın sonu var yanı
+1 yılErkek için sorun yok da kadın dalga konusu oluyor maalesef
12 Yorumla- +1 yıl
neden oyyle oluyor pekki
- +1 yıl
Evlenme konusunda erkek isteyen taraftir. Talip olduğu kızı gidip isteyebilir. Aktif taraftır yani. Kendisine kimsenin kolay kolay kız vermediği kişiler bile illaki birini bulup alır. Kadının böyle bir şansı yok maalesef. Birinin teklif etmesini beklemek zorunda. Kimse teklif etmezse de haliyle dalga konusu oluyor. Hatta toplum içindeki en ufak bir hatası bile buna bağlanır.
Sevmenin yaşı yoktur. Aşk hayatta her daim var olan bir değer. Evlenmenin belirli bir aralığı olmaması gerekiyor bu durumda.
10 Yorumlaİnsan ilk önce severek evlenmeli çünkü severek kimse kolay kolay evlenemiyor bakıyorum bazı kızlar var nur gibi gerçekten ama bakıyorsun dengesizin birine gönül veriyor ama ne değerini bilen var ne de kıymetini
10 YorumlaEvlilik için tabiki yaşın bir önemi yok ama bir an önce yaşım ilerliyor diye evlenmek için aceleci davranırsan mutsuz bir evlilik hayatından kaç yıl götürür hesaplıyamıyorum kötü bir ilişki bile insanın aylarına mal olurken
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak simdi 100 sene önce yaşım gecti diye ağlayan insanlar yoktu
insanlara ne zaman ki çok fazla secim yapma lüksü verildi orada isler koptu
12 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
- +1 yıl
peki secim yapmalarina nasil engel olunabilir
Buradaki kızlara bakma sen zaten evlenemeyecek tipler burdakiler sen evlenmek istiyorsan git evlen kimseye de sorma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenenler bosaniyor eee ozaman biz neden evlenelim canim😁 saka maka insan kendini evlilik icin asla uzmemeli.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Aslinda tam zamanları yani üzulmek yerine çaba göstermelo
01 Yorumla- +1 yıl
Bende barboros hayrettin paşa gibi dualarımı kagıda yazıp denizr bırakrım yelkenler hepsi inik rüsgarın tarafımdan esmesini bekliyorum akdenizi türk gölü haline getirmel için qeqeqrqw
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. her şey nasip kısmet tabii ki çabalamakta gerek ama olmayıncada ağlayıp da gözden olmanın bir gereği yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince başımız göğe ermeyecek arkadaşlar. Sakin. 😂
01 Yorumla- +1 yıl
qweqwe
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir sayı veya rakam iyi bir insana denk geldiğindeki doğruları sana veremez dostum. Takma kafana
01 Yorumla- +1 yıl
Bazı aktivitelerin yaşı var. Sonra gençlikteki sevgi, orta yaşlardaki gibi olmaz diye düşünüyorum.
+1 yılHayır değmez benim evli tanıdığım var sayesinde onun evlendiği eşini gördükten sonra bekar olduğum için mutluyum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Değmez 28 yaşındayım merhametli biri olsun da beklemeye değer
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben 34 yaşındayım, evlenemedim. Bekar ve yalnız yaşlanmak her geçen sene daha da zorlaşıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Her türlü ekonomik güç olmasına ragmen ve kaliteli bir insan olmanıza rağmen degil mi? (Birileri de gitsin 3 kişinin hayatını perişan etsin onla evlensin onu aldatsın boşansın gibi) suçu günahı olmayan o aldatılan kişiler belkide bizim gibi kaliteli insanların hakkı ve rıskıydı diye düşünüyorum. bazen düşününce olmaz olsun böyle yaşam diyorum.
- +1 yıl
devlet buyukleri gorsun bu durumu iste nerde insan haklari nerde sosyal devlet anlayisi
Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Bu devirde bu kadar sahtekar kadın içerisinde varsın olsun bekar kalayım...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu işler hep nasip Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
00 Yorumla 35 olsan bile 25lik bir kadın bulabilirsin ama kadın zor bulur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılLan olm delirdin mi? Ne evlenmesi kafayı mı yedin? Çok lazım ya
02 Yorumla- +1 yıl
Yorumumda düzeltme yaptım. İlk yazdığımı KS edepli hale getirmiş
- +1 yıl
EV-LEN-ME a.. na koyyim. Oldu mu?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevisen birinin evlilik kirkindada olur demesi kadar acimasiz bi hayat
Bekliyosan gec ve uzulursun
03 Yorumla- +1 yıl
Bekleme derken
Cevap sahibi+1 yılsevismek icin evliligi beklemek
- +1 yıl
Ben sevişmeyi arka planda tutuyorum sevişmek şart değil yanlızlık çok kötü bir şey sadece yanlız kalmak istemiyorum. Evde ses olsun. Neşe olsun istiyorum. Bir ömür boyu eşim yoldaşım olsun istiyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılne üzülücem evlenmediğim için bekarlık güzeldir bana hesap soran yok bıktıran yok sorumluluğum çocuk yok ağlama sesleri yok oh miss geziyorum tozuyorum bar meyhane karı kız geziyoruz zxczxc
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkarı kız kesiyoruz olacaktı o zxczxc
Üzülsek iyi ederiz yaşlandığında 😞yapayalnız kalmasıda var.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik için yaşın geçip gecmedigine kim karar veriyor Türk toplumunun dayattığı kalıplardan bir çıkalım lütfen isterse bir insan hiç evlenmez isterse çok geç evlenir isterse erken hayat ve özgürlük dahilinde olmalı bizim yaşam tarzımız
05 Yorumla- +1 yıl
Evlilik yaşının geçtiğine doğanın kendisi karar veriyor.
- +1 yıl
Bu doğanın değil senin kararın 50 yaşında evlenip bir çocuk esirgemedende evlat edinebilirsin 20-30 da evlenip kendi çocuğunu da dogurabilirsin çocuk konusu harici zaten kim ne demiş bunu düşünmemek lazım senin yerine onlar evlenmiycek veya bir ömür geçirmeyecek at gözlüklerinizi çıkarın artık.
- +1 yıl
Biraz safari belgesel izle gel aslanlar zamanında avlanmayınca sonu ne oluyor diye bir bak sonra yoruma geri gel.
- +1 yıl
Ya bacım bu kadar dert ediyosan evlen o zaman fikrin sabit ama soru sormuşsun o zaman neden sordun madem geldi biliyosun evlen hayret ya
- +1 yıl
Komtanım, senden emir almadığım için özür dilerim. Birdahak sefere emirini dinleyeceğim.
Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Değer ama yapacak bir şey yok kız bulmamışsın
00 YorumlaEvlilik delisi olmak karşı cinsinin işi, kendini düşürdüğün duruma bak
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat